folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Olası ABD-İran Savaşı Üzerine Benden Bir Yazı Dizisi :)[Antioksidan]

Olası ABD-İran Savaşı Üzerine Benden Bir Yazı Dizisi :)[Antioksidan]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------

iyide hacı bize ne bırak vursun iranı usa. bizim kanımız dökülmesin başka birşey istemeyiz.yani savaş olduğunda TBMM de tezkere çıkarmasın tayyip. askeri savaşa göndermesin. sınırlarımızı koruyalım yeter. incirlikten uçak kalkışına izin vermesin ibne tayyo.

hoca ne demek bize ne :) güncel bir konu.aslında şuna kızdım,müthiş bir iran porpagandası var ve arkasındaki niyet belli hocam.tek o da değil insanların bi s*k bilmeden yorum yapmalarına ya da gerçekten taraflı yorum yapmalarına kızgınım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

iran yüzündeki atkıyı çıkarsın önce ondan sonra savaşa girsin ;)

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:

zumsuk bunu yazdı:

türkiye de çanakkalede 5 mermi ile destan yazdı!!Düşmanlarımızın nice silahları vardı!!

o zamanın savaş doktriniyle bugünün ki farklıydı hocam,mesaj atarken zaman-mekan ilişkisini göz önünde bulundurun ;)
    ayrıca bir mücadele savaşı kazandırmaz,çanakkaleyi kazandık ama 1.dünya savaşında kaybedne taraftaydık diğer cephelerde de hep kaybettik örnek verirken doğru seçim yapmak lazım

ırak!!İrandan güçsüz bir devletti kendisi.Amerika girdi ekonomisindeki gelişmeleri gördük.Şimdi irana tek başına girmeye kalkarsa amerikanın dengesi alt üst olur!Amerika şurda güçsüz ırakla baş edemiyor.ORda bu kadar etkili olmasının tek sebebi milletinin baştakinden bıkmasıydı.

Ya iranda ??İranda bütün millet ahmedi necatı seviyor.Bende helal olsun diyorum adama.İran öyle kolay lokma değil.Savaş zaten çıkaak hep birlikte göreceğiz.Fakat benim dediğim şu ameirka oraya zar zor girecek fakat iran 5-6 ay sonra toparlanacak amerikayı iranda yamultacak.Böylelikle amerikan ekonomisi göt olcak.

edit:

Vatan sevgisi bize tarihimizden gelmiştir.İRanlılarda perslerden beri 4 bin senedir kımıldatılamamış devlettir.Onlarda da vatan sevgisi vardır.

Ya şehitlik??Anlatmama gerek varmı?Şeriatla yönetiliyor

evet şehitlik lazım, şehit olmaktan başka yapacağı bir şey yok çünkü iranlıların. çanakkale kadar saçma bir örnek de olamaz bu konuyla ilgili, oldu olacak hırvatistan maçını örnek gösterin?

hiç bir zarar uğramamış iran'a girecek değil pek tabii ki abd. ama iranlılar bir gece uyandıklarında, tüm alt yapısı çökmüş bir ülke ile karışlaşabilirler. kaldı ki bu da 20 b52 yanına güvenlik için verilmiş 10ar dan 200 f15 ile zor birşey değil. yüksekten uçabilecek bu uçakları karadan vurmak kolay olmayacaktır. uydudan evimizin içine girebileceğini bildiğimiz abd ve israil teknolojisi de stratejik noktaları, eliyle koymnuş gibi bulacaktır. tüm bu hava saldırıları sonunda, abd kara harekatında başarısız dahi olsa. üretiminde değişen birşey olmayacaktır, lakin iran herşeyini kaybetmiş olacaktır.petrol tesisleri vurulan iran yeniden bunları kurmaya ihtiyaç duyacak borç almak zorudna kalacaltır, muhtemelen o arada devrim olur abd yanlısı bir parti gelir herşey yine abd'nin istediği gibi devam eder.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

SpY-EaFw bunu yazdı:

evet şehitlik lazım, şehit olmaktan başka yapacağı bir şey yok çünkü iranlıların. çanakkale kadar saçma bir örnek de olamaz bu konuyla ilgili, oldu olacak hırvatistan maçını örnek gösterin?

Saçma ? düşmanlarımızın teknolojsini bilmiyorsun galba?O halde dahi kazandık.ırvatistan maçı ne alaka?Sen saçmalıyorsun!!

Fakat şimdi oturup iki saat tartışmayacağım bekle gör ne olacağını.

Sen iranı ufak tek bir devlet sanıyorsun herhalde elindeki ambargo gücü ve arkasındaki rusya ve iranı unutuyorsun galba?

Amerikanın batacak olmasının sebebi iran değil iranın gücü arkasındakiler.Ambargo olacağı zaman avrupanın götü buz tutarken avrupa olanalrı izleyecek mi?Dünyanın gücü olmak isteyen avrupa??

çok çizgi film izliyorsun.ORdada böyle bir gecede herşey olup bitiyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

SpY-EaFw bunu yazdı:

Saçma ? düşmanlarımızın teknolojsini bilmiyorsun galba?O halde dahi kazandık.ırvatistan maçı ne alaka?Sen saçmalıyorsun!!

Sen iranı ufak tek bir devlet sanıyorsun herhalde elindeki ambargo gücü ve arkasındaki rusya ve iranı unutuyorsun galba?

Amerikanın batacak olmasının sebebi iran değil iranın gücü arkasındakiler.Ambargo olacağı zaman avrupanın götü buz tutarken avrupa olanalrı izleyecek mi?Dünyanın gücü olmak isteyen avrupa??

hayır film izlemiyorum.abd afganistana girdi rusya nerdeydi?
    ıraka girdi,rusya nerdeydi?
    hala rusya rusya diyorsunuz,rusya sınırlarını korusun önce etrafını kollasın etrafı füze kalkanıyla sarılmış durumda.
    Diğer konu,evet bir gecede oluyor abdnin azerbeycanda bile üssü var ırakta da.kime var iranın ambargo gücü?iranın bi tane dünya markası firmasını söyle bakalım,iranın ambargo gücüymüş.
    Hala çanakkale diyorsun ben de sana "O DÖNEMİN ASKERİ ÖĞRETİSİ ARTIK YOOOOOK!" diyorum,ayrıca 1.DÜNYA SAVAŞINDA DİĞER CEPHELERİ NİYE KAYBETTİK? diyorum.
    Ona çizgi film izliyorsun demekten önce biraz savunma sanayi ve teknolojileri hakkında bilgi edin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

unutma bu vatan 2 çift çarıkla kurtarıldı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

SpY-EaFw bunu yazdı:

-----------------------------,

ya bırak allasen. rusya yarısı ukraynada kalmış antonovlarla mı destek verecek? yoksa tamamlanamamış mig-31lerle mi? rusya, ekonomi düzeltmeye çalışırken abd bambaşka projelere hayat veriyordu.

ayrıca çizgi film izlemeye vaktim olmuyor merak etme.

iranı ufak bir devlet sanmıyorum. ufak bir devlet çünkü. 2 şahab yapmakla büyük ülke olunmuyor. bok götürüyor iranı hiç gidip gördün mü ? doğu blok zhiniyetiyle de bi bok olmaz. dinle savaş kazanılmıyor. filistinliler dinsiz mi çatır çatır düşüyorlar? yoksa israil mi çok imanlı?

arkadaşım yakılmış yıkılmış bir iranın ne ambargo gücünden bahsediyorsun? abd nin ambargo gücünün farkında mısın ? böbrek yetmezliğinden binlerce kişi ölür iranda rusyada, kalp ve solunumz yetmezliğinden bir sürü insan var sadece penisilinle iyileşmiyo bu insanlar.

abd son 2 yılda mı güçlendi güzel kardeşim?

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek

Irağa bakın kimin yeneceğini anlarsınız.Tabi diğer örneklerede bakmanızda fayda var.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Varg bunu yazdı:

unutma bu vatan 2 çift çarıkla kurtarıldı

Bak AntiOksidan , sana bahsettiğim buydu kardeşim .

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Biz istemesekte amerika iranı dümdüz eder, o bir süper güç, hala boş msajlar atıyosunuz. abd bu boru değil! (Allah belasını versin ama gerçek böyle malesef :S)

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 32152 Toplam Mesaj: 163