Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
yasasın kominizm:D:D:D:D:D::D
-
CHP
Her ne kadar basindakileri sevmesemde Cumhuriyet icin CHP.
-
hic birine gunahimi bile vermem de :D
babam bıdı bıdı yapiyor = CHP
-
AKP
Kabul etmeseler bile ordada olan bir gerçek var,
Kim ne derse desin, Adam gerçekten iyi şeyler yaptı. -
iptal007 bunu yazdı:
-----------------------------
vegapc bunu yazdı:
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------bakıyorumki hala akıllanmamışsınız.cem resmen milli hırsız olduğu kanıtlandı habire çatır çatır icra yapılıyor.çokmu hevesliniz hırsızları başa getirmeye!
mhp denemedinizmi? ülke ekonomisini ne hale getirdiler.terör için alternatif gösteriliyor.ne yaptılar apoyu?
chp hala baykal diktatölüğü sürüyor.sarıgül gibi çalışkan adamları sınır dışı attılar.
istikrar,düzen ,adalet için AKPARTİ diyorum.
ALLAH aşkına ne istikrar ne adalet ne düzeni
her gün ben sıkıldım bir şehit haberi duymaktan;ayrıca o kadar düzen warki milyonlarca insan sokaga düzeni cok sevdikleri için döküldüler.
-----------------------------peki askerleri akp'Mİ şehit ediyor yada bundan önce terör yokmuydu bundan önceki sağ yada sol hangi hükümet dönemide terör şehit yoktu yada hangi hükümet döneminde şehitlerin faturası iktidar partisine kesildi ne alaka ama eğer terör hortladıysa bu akp'nin kötü politkalar izledğinden değil aksine iyi politikalar izledğindendir çünkü belliki pkk terörü ülkemizi geriye sürüklemeye çalışmakta ve her yükseliş dönemi gerek pkk gerek diğer örgüt yada unsurlarla bu süreç baltalanmakk istenmektedir pkk kendi başınamı yapıoyr sanıyosunuz bunları arkasında bir sürü ülke war we bu ülkeler ileriye gitmemizi istemedikleri için pkk belasını tekrar horltattılar çünkü akp ülkemiz ileriye götürmüştür sizin gibi olaylara yüzeysel bakan arkadaşlarda sanıyorki çatışma akp-pkk çatıışması anlamak lazımki çatışma akp-dış güçler savaşıdır ayrıca o milyonlarca dedğin adamların yarısı çoluk çocuktu benim 18 yaş altı ne kadar arkadaşım warsa hepsi eyleme gitti =) hatta bizim sitede küçük çocuklar war orta okul çağında aralarında yarın eyleme gitcez kaynak olur ws gibi konşmalar geçtiği duymuştum yoldan geçerken=) eğer milletin iradesi bu kalabalıkla bağdaştırlıacaksa bıkrakılacaksa yandık demektir yada düşün akpe ye oy werenler miting yapsaydı kaç milyon adam çıkardı=) ????
-----------------------------+1
Bende Akparti . Seçimlerin izin zamaninda yapildigi iyi oldu, gurbetciler de oykullanacak !
Ayrica bu ilk mitingleri düzenleyen sadece ve sadece Kanaltürk'ün organizasyonu, bunu Kanalturk'de çalisan bir gazeteci fransiz televizyonda resmen açikladi. :)
-
AKP
-
Valla ölen şehitlerimize ALINAN KELLELER,,, Apo Piçine Sayın Abdullah , İzmire Gavur ,Çiftçimize Ananıda Al git Diyen ,Atatürkümüzün İlkelerinden olan laikligi Bozmaya calısan bi adamın partisini oy verecekler var PESS!!.
-
Boş atacağım
-
WebCrow bunu yazdı:
TCP/IP
-----------------------------muahuahuahuahu hocam o ne yaaaaa öldüm valla gülmekten :):):):) bravo
-
anladıgım kadarıyla hala insanlar kör neyse..
kullanabilseydim mhp olurdu .sağ bırlesmesi olsaydı onlarıda düşünürdüm heralde(: ama emınım akp gelemeyecek yazıorum buraya dier secımlerde ne oyunlar olmustu bunları herkez bilior=)