folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    yasasın kominizm:D:D:D:D:D::D

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

CHP

Her ne kadar basindakileri sevmesemde Cumhuriyet icin CHP.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi

hic birine gunahimi bile vermem de :D

babam bıdı bıdı yapiyor  = CHP 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AKP
    Kabul etmeseler bile ordada olan bir gerçek var, 
    Kim ne  derse desin, Adam gerçekten iyi şeyler yaptı.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    iptal007 bunu yazdı:
    -----------------------------
    vegapc bunu yazdı:
    untouchables bunu yazdı:

bakıyorumki hala akıllanmamışsınız.cem resmen milli hırsız olduğu kanıtlandı habire çatır çatır icra yapılıyor.çokmu hevesliniz hırsızları başa getirmeye!

mhp denemedinizmi? ülke ekonomisini ne hale getirdiler.terör için alternatif gösteriliyor.ne yaptılar apoyu?

chp hala baykal diktatölüğü sürüyor.sarıgül gibi çalışkan adamları sınır dışı attılar.

istikrar,düzen ,adalet için AKPARTİ diyorum.

ALLAH aşkına ne istikrar ne adalet ne düzeni
    her gün ben sıkıldım bir şehit haberi duymaktan;

ayrıca o kadar düzen warki milyonlarca insan sokaga düzeni cok sevdikleri için döküldüler.

peki askerleri akp'Mİ şehit ediyor yada bundan önce terör yokmuydu bundan önceki sağ yada sol hangi hükümet dönemide terör şehit yoktu yada hangi hükümet döneminde şehitlerin faturası iktidar partisine kesildi ne alaka ama eğer terör hortladıysa bu akp'nin kötü politkalar izledğinden değil aksine iyi politikalar izledğindendir çünkü belliki pkk terörü ülkemizi geriye sürüklemeye çalışmakta ve her yükseliş dönemi gerek pkk gerek diğer örgüt yada unsurlarla bu süreç baltalanmakk istenmektedir pkk kendi başınamı yapıoyr sanıyosunuz bunları arkasında bir sürü ülke war we bu ülkeler ileriye gitmemizi istemedikleri için pkk belasını tekrar horltattılar çünkü akp ülkemiz ileriye götürmüştür sizin gibi olaylara yüzeysel bakan arkadaşlarda sanıyorki çatışma akp-pkk çatıışması anlamak lazımki çatışma akp-dış güçler savaşıdır ayrıca o milyonlarca dedğin adamların yarısı çoluk çocuktu benim 18 yaş altı ne kadar arkadaşım warsa hepsi eyleme gitti =) hatta bizim sitede küçük çocuklar war orta okul çağında aralarında yarın eyleme gitcez kaynak olur ws gibi konşmalar geçtiği duymuştum yoldan geçerken=) eğer milletin iradesi bu kalabalıkla bağdaştırlıacaksa bıkrakılacaksa yandık demektir yada düşün akpe ye oy werenler miting yapsaydı kaç milyon adam çıkardı=) ????

+1 

Bende Akparti . Seçimlerin izin zamaninda yapildigi iyi oldu, gurbetciler de oykullanacak  !

Ayrica bu ilk mitingleri düzenleyen sadece ve sadece Kanaltürk'ün organizasyonu, bunu Kanalturk'de çalisan bir gazeteci fransiz televizyonda resmen  açikladi. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Analitik
    Analitik's avatar
    Dişi
    AKP
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Valla ölen şehitlerimize ALINAN KELLELER,,, Apo Piçine Sayın Abdullah ,  İzmire Gavur ,Çiftçimize Ananıda Al git Diyen ,Atatürkümüzün İlkelerinden olan laikligi Bozmaya calısan bi adamın partisini oy verecekler var PESS!!.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    Boş atacağım

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

WebCrow bunu yazdı:
    TCP/IP

muahuahuahuahu  hocam o ne yaaaaa öldüm valla gülmekten :):):):) bravo

işte öyle
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

anladıgım kadarıyla hala insanlar kör neyse..

kullanabilseydim mhp olurdu .sağ bırlesmesi olsaydı onlarıda düşünürdüm heralde(: ama emınım akp gelemeyecek yazıorum buraya dier secımlerde ne oyunlar olmustu bunları herkez bilior=)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
Toplam Hit: 27777 Toplam Mesaj: 214