Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
Luci bunu yazdı:
-----------------------------Her ne kadar firavunlaşmış baykal efendiyi sevmesemde,Tayyeap a ''Ananıda al gel'' diyebilmek için chp...
-----------------------------Harika bir söz. Bnm durumumu da aynen açıklıyor. Baykal'a uyuz ola ola; mecburen CHP...
-
şimdi seçim olsa ve ben oy verecek olsam DYP ye veririm.Mehmet Ağar bana göre tam anlamıyla bi politikacı.
-
TKP tabiki :)
-
seçim sonuçları belli, kime vereceğiniz ne farkeder ?
-
akp yada mhp baska parti gozukmuyor ortada adamgibi
akpenin elestirilecek cok yani oldugu gibi ovecek yanlarida var adam dunya politikasina gore oynuyor bazi goruslerini degistirse cok guzel olacak
-
Hojalar vallaa ben dehap averirdim; Neden derseniz buncainsan gelip geçti elimizene karı oldu yani ne geçti dehap başta olursa en azından bir keleş silahımız olur beeeee....Şimdi elimizde nevar acımızdan ölüyoruz. :)
-
MHP veya Genç Parti :) (*)
-
AKP veya SAADET
-
sözüm sadece tkp yazan arkadaşlara.
sosyalizm seçimle gelmez. oportunist oluşunuzu heryerde belli etmenize gerek yok. gitgide düzen partisi olmaktasınız. tabandaki samimi arkadaşlar da ne yazıkki bu oyunun bir kurbanı olmuş durumda. hepinize inceden sitemleri bildirir marxı ve sosyalizmi iyi okumanızı öneririm.
haa birde burası rusya değil. burası anadolu onuda kafanıza sokun -
79adam bunu yazdı:
-----------------------------sözüm sadece tkp yazan arkadaşlara.
sosyalizm seçimle gelmez. oportunist oluşunuzu heryerde belli etmenize gerek yok. gitgide düzen partisi olmaktasınız. tabandaki samimi arkadaşlar da ne yazıkki bu oyunun bir kurbanı olmuş durumda. hepinize inceden sitemleri bildirir marxı ve sosyalizmi iyi okumanızı öneririm.
haa birde burası rusya değil. burası anadolu onuda kafanıza sokun
-----------------------------marx'ı ve sosyalizmi daha iyi okuyun demişsin ama tkp'nin seçim hakkında ne dediğini bilmeden yorum yapıyosun
tkp'nin derdi seçimle iktidar olmak değil (zaten tkp türkiye'de ... yıl daha geçse seçimle iktidar olamaz)
şimdi diyeceksin öyleyse seçimlere girmenin ne anlamı var?
seçim dönemlerinde insanlar siyasallaşır.önceden sürekli şikayet ettiğin "insanlar neden düşünmüyo neden memleketleri için bişeyler yapmaya çalışmıyolar" kelimelerinin kısmen anlamsızlaştığı dönemlerdir insanlar için, çünkü onlar 4-5 yılda bir siyaset adına tek yaptıkları şeyi yani ellerinde olan tek kozu kullanacaklardır.
meselenin özü şudur yani: sen türkiye'de siyaset yapıyosun burdaki insanları örgütlemeye çalışıyosun, ama memleketti bütün insanların katıldığı tek siyasi süreç başlığı olan seçimleri pas geçeceksin? bi düşünsene aklına yatıyo mu?
bu mesajı yazarken sağda sürekli aşağıdan yukarıya geçen
Gündem Yasaklari►Derin Konular bölümünde yaratılan en ufak bir küfür, hakaret, tartışma ortamı, bunu yaratan üyelerin süreli-süresiz banlanmasına sebep olacaktır
yazısına gözüm takılmıyor değildi fakat farkındaysanız ortada provakasyon var :) 79adam nickli arkadaşımız ortalığı provake etti ve ben de bu provakasyona geldim :)