Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
* elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994 milliyet)
* yilbasina karsiyim. (19.12.1994 sabah)
* ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997 gozcu)
* ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 hurriyet)
* 10 kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994
hurriyet)
* icki yasaklansin. (1.5.1996 hurriyet)
* istanbul'u medine yapacagiz. (akis)
* butun okullar imam hatip yapilacak. (17.9.1994 cumhuriyet)
* ben istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 hurriyet)
* mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996 hurriyet)
* milli piyango zulumdur. (29.9.1994 hurriyet)
* taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz. (1.7.1994)
* cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir. (5.2.1996 akit)
* sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 sabah)
* yesil (kaldirim rengi) medeniyettir. (25.6.1994)
* ben meclis'in dua ile acilmasindan yanayim. (8.1.1996 milliyet)
* imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 milliyet)bunları söyliyen bir başbakan'ın partisine vermeyeceğim kesin.... CHP ye hiç vermek istemesem de AKP nin karşısında en güçlü durabilecek parti o görünüyor. Tayyip eskisi kadar güçlü gelmesin de.. aman mazallah bu dediklerini yapıo yavaştan...
-
13 diyorum başka da bişey demiyorum...
-
akp vermeyeceğim kesin.mhp ye veririm çünkü türk'lerin psikopat oldugunu bi onlar gösteriyor :D belki mhp başa gelemez ama akp nin oranı düşmesi iyi olacak !
-
AQ Partisine vermiyeceğim tabiki kesin :)
AQP başkanı fetonun isyankar çırağı :) tay yeap için
tataryigit yazmış http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40583&sayfa=20#368948
şuna bakan anlar kafası kalın değilse :)
önce Cumhuriyet için CHP tabikide ...
fakat terör olayları acayip canımı sıkıyo MHP gelirse kazırlar gibime geliyo :)
hırsız sürüsünün en göstererek çalanı olan cem uzanda:D zeki bi herif aslında oda olabilir :Dgibi
en iyisi boş basmak yada AQP tehlikesi oldu müddet sonuna kadar CHP -
ben hepsine "evet"i çakıcam o gün kimsenin gönlü kalmasın...
-
AKP nin dışında bi parti mi var türkiyede .........ben sadece akp yi tanırım ve 1000000000 oyum olsun hepsi de ona....
-
GP
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------Yazık ya bende bu Tahribatta ki insanları biraz daha aklı başında bilirdim.Böyle particilik yapmak sizlere yakışır mı !!!!
Bunların alayı aynıdır birtek isimleri değişir ha AKP ha CHP ha MHP ne farkeder hepside NAMUSUZ bunlar için birbirinizin kalbini kırmaya değermi AYIP!!!
Bir partiye oy verirken o ildeki mileltvekili adayları kimdir nedir ona bakılır ve öyle oy verilir!!! Yazılanların hepsini okudum birtek TugrulBaba ve Criminal mantıklı düşünmüş diye düşünüyorum.Gercekten tugrulbabanın da dediği gibi oy verilecek parti lideri yok ama criminal gibi bağımsız adayları desteklemek en iyisidir.Mesela Ufuk Urak Son derece bilgili ve kültürlü bir insan desteklenebilir.Veya Erkan Mumcu siyasi partilerin başkanlarının içinde gördüğüm en namuslu en şerefli insandır!!!
Ben geçen seçimde oyumu AKP ye verdim ama ortalığın içine ettiler daha oy verenin allah canını alsın VERMEM bunlara oy.
Ancak şu seçimde size oy verilmeyecek partileri sayıyım: CHP , AKP , MHP , DTP bunlar bölücü partilerdir insanalrı kutuplara ayırırlar.Artık yeter insanalrı toplumda kutuplara ayırdıkları bunların!!!
Bu seçimde oyumu istanbulda olsam ufuk urasa verirdim.Ama istanbulda olmadığım için oyumu Erkan Mumcuya vericektim oda seçimlere katılmıyorsa gidicem GENÇ PARTİ YE vericem tüm namussular geldi hiç yoktan birde bu gelsin bu adam hiç yoktan amerikan karşıdı gidip onlarıda dolandırır...
-----------------------------
CHP'nin gerçek bir muhalefet sergilemediği, halkın tepkisini yaratan oymuş, gerçekte bu işi onlar yönlendirmiş gibi davrandığı aşikardır.
CHP'ye oy verenler için üzülüyorum, zira Deniz Baykal gibi bir adam varken, CHP'nin AKP'den daha iyi olduğunu düşünmek gerçekten yanlıştır.
Partisindeki güçlü teorisyenleri, bilgi sahibi insanları kendisine muhalefet ettikleri için ihraç eden, sadece kendi çıkarını düşünen Deniz Baykal'dan bu halk için birşeyler beklemekten vazgeçin lütfen...
BlackPlus'ın yazısını alıntılamamın nedenine gelirsek.
Ailecek tanıdığımız biri olan Ufak Uras gerçekten çok sağlam bir teorisyen ve çok bilgili bir adam.
İstanbul 1. Bölge'de olsaydım, oyum kesinlikle ona olurdu.
İstanbul'da olmasaydım, geçen sene Ankara Üniversitesi'nde laflarımızla sıkıştırdığımız, gerçek bir siyasetçi ve parti lideri olmadığını/olamayacağını orada ortaya koyan ve kendini rezil eden Erkan Mumcu gibi birine hayatta oy vermezdim...
Ayrıca, başımıza şimdiye kadar namussuzlar geldi diye, yeni bir namussuzu desteklemenin, onu güçlendirmenin hiç bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
Zira Cem Uzan gerçekte hepsinden de namussuz...
Bu ülkeyi en hızlı sürede bitirme potansiyeline adam kimdir diye sorsalardı, onu işaret ederdim...
Mhp vs. hakkında konuşmaya bile lüzum görmüyorum, sarfedeceğim kelimeleri ve cümleleri dahi haketmiyorlar...
-
CHP'nin gerçek bir muhalefet sergilemediği, halkın tepkisini yaratan oymuş, gerçekte bu işi onlar yönlendirmiş gibi davrandığı aşikardır.
CHP'ye oy verenler için üzülüyorum, zira Deniz Baykal gibi bir adam varken, CHP'nin AKP'den daha iyi olduğunu düşünmek gerçekten yanlıştır.
-------------------------------
Çok komiksin cidden hangi mantıkla bunu yazarsın anlamış değilim? 150 Milletvekiliyle Chp ne yapıcaktı söylermisin??
1Mart Tezkeri ABDye ülkenin kapılarını açmaktı.. CHP karşı çıktı kabul ettirmedi..
Kıbrıs limanlarını açtılar.. CHP karşı çıktı..
Tayyibin büyün kirli çamaşırlarını ortaya döktü,göt etti bıraktı.. En son el kadıya bile kefil oldu tayyip..
Cumhurbaşkanlığını dayatmayla,ben ne dersem o olur..Verdik ellerine çelik çomak oynuyorlar 367 fasfata inanmayın öle şeylere dedi.. Chpnin dediği doğru çıktı ve Seçtirmedi..
Oğlunun gemi ihalelerini,Kemal unakıtanın yaptığı rezillikleri Hep ortaya Döktü..
Tayyibin büyün yanlışlarına karşı geldii.. Deniz BAYKAL Bu adam daha ne yapıcaktı??
Bir kere oturup Meclisi izledin mi ? Bir ekre Baykalı dinledin mi kin gütmeden? Bugun mitinginin tamamını sonuna kadar dinleseydin keşke..
Mal varlığını açıkla dedi Baykal Tayyip açıklıyamadı Baykal çıktı açıkladı.. 1tane Villasına adamın 7sefer arama yaptırdı Tayyip gömü vardır diye bile aradılar.. Ama kendi hala sessiz.. Üstelik oğlu okul harçlığıyla gemi alıyor..Ülker kluplere sponsor oluyor dünyanın en gelişen,büyüyen kurumları arasında listeye giriyor..
Üstelik Tayyibin o kadar yanlışıına,Adamlarının o kadar yanlışlarına rağmen.. Dış borç aldı başını gitti o kadar özelleştirmeye rağmen..Ülkenin iç ekonomisinin programıda Kemal Dervişin yaptığı program.. Bizi EKonomik krizden kurtaran.. Bu programı kullandığını söyliyende akp.. Bu adamlar Barzaniye talabaniye kefil oldular.. Apoyu salıyordular.. dünyanın 1NUMARALI islam terör örgütü adamlarına kefil oluyorlar.. Hikmet yar gibi adamların önünde diz çöküyorlar...Haremlik,Selamlığı getiriyorlar.. Dinli,Dinsiz ayrımını yapıyorlar Sen gelmişsin BU KADAR ŞEYE RAĞMEN BİLMEDEN AKP İLE CHP Yİ BİR TUTUYORSUN..
Bu Baykal Tayyip gibi vatanın anasını sikmiyor diyemi kötü cidden anlamıyorum.. Baykal yalan atmıyor diye mi kötü?? Ama doğru siz Baykalı anlamazsınız..
Tayyip zamanında mazotu ucuzlattcam diye iktidara gelir..Verdiği onca açıktan ,özelleştirmeden sonra mazota Ötvyi yükler daha da arttır..çiftçinin anasını sikerr.. CHpde Mazottan Ötvyi kaldırıcam der ama hiç bir gerizekalı anlamaz ötvnin ne olduğunu bilmez..
Neyse daha o kadar şey yazarım ama gerek yok.. Bende senin için üzüldüm şimdi.. Kimseye CHPye oy verinde demiyorum Ama AKP ye oy vermek bana göre HARAMDIR.. Benim düşüncem İnş. CHP-MHP bu ülkeyi akp belasından kurtaracak..
-
İnşallah bu kadar yaygaradan sonra akp geçmez gene başa o zmn iç savaş çıkarırız A:q