folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

pcBear hep daha fazlası mı?Cumhurbaşkanlığını engelledi neden Türktelekomu engelliyecek öyle mi?

Şunu sorayım sana madem öyle.Vereceğin mhp partisi akpnin hangi işini engelledi?

Chp başka birşey değil adı üstünde MUALEFET.Kötü işlere karşı çıkarlar iktidarın kötü işlerine.Diğer partiler neden karşı çıkmayarak adeta yandaşları oldu o zaman?

Adamların bilmediğimiz bir çok engeli var her fırsatta mahykeme şu bu ellerinden geleni yapıyorlar.Ellerine yüzlerine bulaştırdıklarıda yok.Fakat güçsüz ekonomimiz olduğu için iktidara karşı çıkıldığında yada birileri hapşurduğunda piyasalar dalgalanıyor.Buda normal.

Ben kızdığım şey o kadar laf söylüyorlar deniz baykal ne yaptı ki şimdiye kadar diye.Görüldüğü gibi adam iktidara bile gelmemiş nasıl açık konuşuyorsunuz?Ben konuşmalarını izledim bir kaç yere çıktı ve şu ana kadar mualefet olarak Atatürkçü düşünce düşmanlarına karşı gayet iyi bir rol takındı ve gerekeni yaptı.

Bu durumda bu adam benim için mualefet olarak diğer partilerden iyi.Mhp mi karşı çıktı?Şimdiye kadar kaç yerde çıkıp birşeyler söyledi??Dsp desen bitik.Erkan mumcu desen laf söylüyor gidip pakete destek veriyor.

Mehmet ağır desen daha birleşmeyi adma akıllı sağlayamadılar.Eee hangi birini akpye karşı adam akıllı birşeyler yaparken görebildim?Hiç birini bile diye bilirim.

Şimdi çıkıp seçimlere oynamasınlar.Bir parti bir insna seçime oynarken değil bunnun dışında yaptıkları yapacaklarının garantisi olabilir.Yani seçim için alevilere oynasa, o kadar savaş açarım zart zurt ta dese 4 yıl boyunca kalkıp akpye yada yaptıklarına en ufak bir harekt yapmıyorsa bitiktir.

HAreketten kastım çıkıp akp şöyle böyle demk yerine icraat.Ben bunları savunuyorum benim görüşüm budur.Siz gidip ister tkp ister akp ister mhp ye verin.Ne güzel bin bir çeşit görüş var derim.Fakat iktidara bile gelmemiş birine ne yaptı şimdiye kadar deyip akpye karşı en ufak icraati olmayanı tutarsanız burda bi karışıklık söz konusudr.

hacı sen mhp nin a dediğğini bile duyamassın medya izin vermiyor medya zaten satılmış  muhalefeti de mecliste samdalyesi olmayan bir partiden mi bekliycez? medya iktidarın bi kaç kanal da chp nin şakşakçısı sokaktaki adamın aklına neden mhp değil de akp ye oy vermek gelir biliyormusun? o kanal d atv show gibi kanallarda sürekli erdoğan görünür mhp görünmez sonra da bahçeli pasif derler. ulan adam kayseri de erciyes te konuşma yapıyor arkalarında binlerce kişi var ama haberlere bakıyosun 30 saniye gösteriyor ve bahçeliye kamerayı iyice yaklaştırıyor ki kalabalık görünmesin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    HYP
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

beyler birbirinize karşı ''cahil'' gibi küçük düşürücü kelimeler kullanmayın.murid muridin kardeşidir siyaset için birbirinizi kırmayın.bu tür postlar silinmiştir devamının gelmemesi en büyük dileğimizdir =)

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:

beyler birbirinize karşı ''cahil'' gibi küçük düşürücü kelimeler kullanmayın.murid muridin kardeşidir siyaset için birbirinizi kırmayın.bu tür postlar silinmiştir devamının gelmemesi en büyük dileğimizdir =)

hakkaten hoca ya söylemiyim diyorum ama seviyesizleşiyor Allahtan müdahale ediyosunuz teşekkürler. 

işte öyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kokainman bunu yazdı:

------------------

İtamlar biraz ağır kaçmış olabilir :) :S onun içinde cidden özür dilerim

ama insanda sabır bırakmıyorlar :S (Yazdığım yazılara olumlu tepkiler alıyorum (çok fazla hemde) ama yinede kusura bakmayın dikkat edicem kullandığım kelimelere sinirime yenilmicem)

Yanlız şaka maka silinen yazıma baya bi arkadaş kopmuş :) kopyalıyamamışlar benden istiolar silinen postu geri nasıl alabiliriz kokainman abi :)) :S

Rhifat gerekli müdahale yapılmış zaten.. Kaldıki seninde sölicek bişeyin olsaydı söylerdn.. Şimdi burda yağlama yapmana gerek yok.. Akp hakkında iyi şeylerden bahsetseydim gıkın çıkmazdı..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Soru mu nan buda =)

Sonuna kadar TAP ! [ Türkiye Anarşizm Partisi ]

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek
    79adam bunu yazdı:

sözüm sadece tkp yazan arkadaşlara.

sosyalizm seçimle gelmez. oportunist oluşunuzu heryerde belli etmenize gerek yok. gitgide düzen partisi olmaktasınız. tabandaki samimi arkadaşlar da ne yazıkki bu oyunun bir kurbanı olmuş durumda. hepinize inceden sitemleri bildirir marxı ve sosyalizmi iyi okumanızı öneririm.
    haa birde burası rusya değil. burası anadolu onuda kafanıza sokun

sanki benim parti başkanım çıkıpta ulusal ülke bütünlüğü tehlikede die bi açıklama yapıo...
    dünyanın hiçbiryerinde hiçbir komunist partide bunun bir örneğini daha göremessiniz..
    amcamlar yurtseverya hani herhalde ona mahsuben.
    varolan hiçbir oluşum sosyalizmin zaferini ilan edemez kendinizi kandırmayın arkadaşlar. ipi göğüsleyecek olan bir siyasi parti değil halkın kıvılcımından doğan hareket olacaktır

----------------------------

bu 79adam adlı arkadaşın bu konudaki 2 mesajı (zaten toplamda da 2 tane var).

siyaset yapmak gibi bi derdin varsa yapacağın şey sana ait olsun. mümkünse yaptığın iş bize bok atarak, bizim üzerimizden pirim yaparak olmasın.

kendine çok güveniyosan insanlara kendini anlat, bizim kötü adamlar olduğumuzu,kötü işler yaptığımızı anlatmak yerine.

bak biz insanlara şu şöyledir bu böyledir demiyoruz ki. biz böyleyiz diyoruz. siyaset böyle yapılır yani.

ayrıca git bi forum kurallarını oku.

www.kodki.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar siyaset için birbirinizi kırmayın bu konu hakkında sölenecek çok şey war ama ne sen karşındkinin ne karşındaki senin fikrini deiştirebilir..

haa ayrıca yaşım tutsaydı baykala rağmen CHPye werirdim ;)

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ActiveX
    ActiveX's avatar
    Erkek
    CHP

Ka®şıyaka Me®kez Kafasına Göre HE®KeZZ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek

Yazık ya bende bu Tahribatta ki insanları biraz daha aklı başında bilirdim.Böyle particilik yapmak sizlere yakışır mı !!!!

Bunların alayı aynıdır birtek isimleri değişir ha AKP ha CHP ha MHP ne farkeder hepside NAMUSUZ bunlar için birbirinizin kalbini kırmaya değermi AYIP!!!

Bir partiye oy verirken o ildeki mileltvekili adayları kimdir nedir ona bakılır ve öyle oy verilir!!! Yazılanların hepsini okudum birtek TugrulBaba ve Criminal mantıklı düşünmüş diye düşünüyorum.Gercekten tugrulbabanın da dediği gibi oy verilecek parti lideri yok ama criminal gibi bağımsız adayları desteklemek en iyisidir.Mesela Ufuk Urak Son derece bilgili ve kültürlü bir insan desteklenebilir.Veya Erkan Mumcu siyasi partilerin başkanlarının içinde gördüğüm en namuslu en şerefli insandır!!!

Ben geçen seçimde oyumu AKP ye verdim ama ortalığın içine ettiler daha oy verenin allah canını alsın VERMEM bunlara oy.

Ancak şu seçimde size oy verilmeyecek partileri sayıyım: CHP , AKP , MHP , DTP bunlar bölücü partilerdir insanalrı kutuplara ayırırlar.Artık yeter insanalrı toplumda kutuplara ayırdıkları bunların!!!

Bu seçimde oyumu istanbulda olsam ufuk urasa verirdim.Ama istanbulda olmadığım için oyumu Erkan Mumcuya vericektim oda seçimlere katılmıyorsa gidicem GENÇ PARTİ YE vericem tüm namussular geldi hiç yoktan birde bu gelsin bu adam hiç yoktan amerikan karşıdı gidip onlarıda dolandırır...

Toplam Hit: 25856 Toplam Mesaj: 214