Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------adige kardeş sayın öcalan sözleri hikaye anlayamadınmı ne olduğunu biliyoruz onun yalan olduğunu bilmelisin uydurma chpnin çirkefliği
-----------------------------hacı geç onu düpedüz gerçek kayıtları var adam çıkıp da yalanlamadı zaten
yaş tutsa mhp ye vercektim
-
BBP ya da UGP =)
-
Akp RuLaZzz ;)
-
AKP olurdu. chp-dsp hakkını kaybetti artık ülkenin ağzına sıçmışlardı önceki seçimlerde ekonomik krizde şimdi bidaha bunlar iktidar olursa işimiz kötü
-
peder hakkımı helal etmem dio zorla basacam onun istedigine.
utanmadan bide sandık görevlisi yazdırmış : ) -
Chp-Dsp ama Dsp nin oy potansiyeli olmadıgı icin tabiki Chp
-
bakıyorumki hala akıllanmamışsınız.cem resmen milli hırsız olduğu kanıtlandı habire çatır çatır icra yapılıyor.çokmu hevesliniz hırsızları başa getirmeye!
mhp denemedinizmi? ülke ekonomisini ne hale getirdiler.terör için alternatif gösteriliyor.ne yaptılar apoyu?
chp hala baykal diktatölüğü sürüyor.sarıgül gibi çalışkan adamları sınır dışı attılar.
istikrar,düzen ,adalet için AKPARTİ diyorum.
-
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------bakıyorumki hala akıllanmamışsınız.cem resmen milli hırsız olduğu kanıtlandı habire çatır çatır icra yapılıyor.çokmu hevesliniz hırsızları başa getirmeye!
mhp denemedinizmi? ülke ekonomisini ne hale getirdiler.terör için alternatif gösteriliyor.ne yaptılar apoyu?
chp hala baykal diktatölüğü sürüyor.sarıgül gibi çalışkan adamları sınır dışı attılar.
istikrar,düzen ,adalet için AKPARTİ diyorum.
-----------------------------
ALLAH aşkına ne istikrar ne adalet ne düzeni
her gün ben sıkıldım bir şehit haberi duymaktan;ayrıca o kadar düzen warki milyonlarca insan sokaga düzeni cok sevdikleri için döküldüler.
-
tebrikler çok güzel yorum saol...
-
vega şunu yazdı
ALLAH aşkına ne istikrar ne adalet ne düzeni
her gün ben sıkıldım bir şehit haberi duymaktan;ayrıca o kadar düzen warki milyonlarca insan sokaga düzeni cok sevdikleri için döküldüler.
---------------------------------------------
kardeşim şehitlerin faturasını akpartiyemi kesiyorsun? Ne Alaka ? asıl şehitlerin kanı üzerinden siyaset yapan uucuz siyasetçilere söyle bunları.