folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abicim bende şunu demek istiyorum tkp şu bu yazanlara

Şimdi solcusunuz yada bir şekilde amacınız akpyi bitirmekse neden chp değil?

Şu an amacımız akpyi düşürmek ise chp en yakın rakibi oyları stratejik verin.

Bunun dışında yok abi ben sevmiyorum deniz baykalı mı diyorsunuz??Şunu söyliyim

Adam mualefetken akp ye karşı elinden geleni yaptı cumhurbaşkanı seçtirmedi, bir çok konuda mahkemeye baş vurdu.Sürekli önlerine barikat çekmeye çalıştı.HAngi parti yaptı?Mhpmi tkp mi yada başka birisi mi?

Adamlar mualefetken diğer partilenden fazla mualefet oldular.Mahkeme şu bu gibi yollara kaçı baş vurdu?Demek ki bu adam mualefetken bir ton iş yapsa iktidarda olsa neler olacak düşüne biliyor musunuz peki bu yonden?

Ama Türkiye nin genel hali bu.Miting yapılır birileri çıkar ülke bölücüleri, vatan hainleri der.Okullara çok sağlam bilgi sistemi yüklersin dershaneciler çıkar bizi mahfettin der.Öğrenciler olmaz böyle şey ya gibi vır vırlar.

Sonuçta hiç kimseyi memnun edemezsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    79adam
    79adam's avatar
    Erkek
    sanki benim parti başkanım çıkıpta ulusal ülke bütünlüğü tehlikede die bi açıklama yapıo...
    dünyanın hiçbiryerinde hiçbir komunist partide bunun bir örneğini daha göremessiniz..
    amcamlar yurtseverya hani herhalde ona mahsuben.
    varolan hiçbir oluşum sosyalizmin zaferini ilan edemez kendinizi kandırmayın arkadaşlar. ipi göğüsleyecek olan bir siyasi parti değil halkın kıvılcımından doğan hareket olacaktır

takılınsın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    TDKP anlayan anladi :)

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Adam mualefetken akp ye karşı elinden geleni yaptı cumhurbaşkanı seçtirmedi, bir çok konuda mahkemeye baş vurdu.Sürekli önlerine barikat çekmeye çalıştı.HAngi parti yaptı?Mhpmi tkp mi yada başka birisi mi?

Adamlar mualefetken diğer partilenden fazla mualefet oldular.Mahkeme şu bu gibi yollara kaçı baş vurdu?Demek ki bu adam mualefetken bir ton iş yapsa iktidarda olsa neler olacak düşüne biliyor musunuz peki bu yonden?

Ama Türkiye nin genel hali bu.Miting yapılır birileri çıkar ülke bölücüleri, vatan hainleri der.Okullara çok sağlam bilgi sistemi yüklersin dershaneciler çıkar bizi mahfettin der.Öğrenciler olmaz böyle şey ya gibi vır vırlar.

Hoca bana kalırsa sen önce mualafet'in Muhalefet olarak yazılması gerektiğini öğren sonra yorum yap..

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

güldürme deniz baykalın hiç bir konuda olumlu muhalefeti yoktur madem muhalefet yapcaktı tayyipin yasağını kaldıran yasada niye yapmadı adam muhalefet yapmıyor sadece tayyiple mahalle karısı gibi ağız kavgası yapıyor 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BiGGest bunu yazdı:

Hoca bana kalırsa sen önce mualafet'in Muhalefet olarak yazılması gerektiğini öğren sonra yorum yap..

Biggest Akpnin onca yanlışını göremeyip burdaki yazının yanlışını görebilmende büyük bi gelişme senin adına...

ilerliyen zamanlarda o yazının tamamnınında ne anlama geldiğinide anlarsın bi gün inş..

Baykal hep muhalefet diye eleştiren mahlukatlar... Tamam bende deniz baykalın partide olmasını istemiorum ama sebebi başarısız olduğundan deil diğer kesindeki bilmeden Baykala düşman olanların yeni gelen kişiye karşı belki düşmanlığı gider diye.. Yoksa zumsuk az çok bahsetmiş ben birz daha fazla değineyim..

İlk kez dindar cumhurbaşkanı olucak diyen meclis başkanına,benim dediğim olur düşüncesindeki kolpocu kasımpaşılıya,cumhuriyet döneminin sonunu getiren güle ,vatanı karış karış satan,din tüccarlığı yapanlara,verdiği sözleri tutmayanlara.. vs. vs. vs.. muhalefetlik yapmıcaktıda kime yapıcak.. her dediklerine evet mi dicekdi... Siz anlamazsınız.. Chpli arkadaşlarıda anlamıyorum Yok hep muhalefet diyorlar peki muhalefet olmamasına sebep ne yaptı akp söyleyince bilelim..

Akpli akadaşlara söylüyorum bu güne kadar partinizin en okumuş,en kültürlü adamını söylermisiniz bana toplasan 3 tane 4 etmez.. 1i Abdullatif Şenerdi oda bıraktı.. En şaşalı adamınız Fethullah gülen ilkokul mezunuu..

Gelin görinki chplilere bakın en boktanı die lanse edilenler hep ülkenin yüksek mertebelerinde.. Türkücü denilen zülfü livanelinin bile girin sitesinede aldığı ödüllere bakın.. Akpnin o kadar kadrolaşmasına rağmen heryerde Hala Chpli varsa.. Okumuş kesin hep chpli ise ben akplilerle bişi demiorum zaten kafaları alıo olsa körü körüne akpye bağlanmazlar.. bi zamanlar piriniz erbakan bile neler söylüyor şimdi erbakanada saldırıyorsunuz.. AMA HALA ANLAMIYORSUNUZ BU ÜLKEDE HERKES YANLIŞ Bİ AKP DOĞRU SANIYORSUNUZ.. ama yanılıyorsunuz...

Deniz Baykalın EN BÜYÜK HATASI NE BİLİYORMUSUNuz Yalan söyliyememesi.. Varoşlardan oy toplıyamaması.. Nedeni basit başkaları gibi atıp tutmuyor..Gerçekleri söylüyor.. Örnek ÖTV kalkıcak diyor cahil adamlar ne anlar ÖTVden,başkaları gibi makarna 250 olucak,mazot 1ytl olucak dese o zaman anlarlar ama işte millet bilmiyor ki ötv hepsini kapsıyan şey..

Baş örtsünü kaldırcam die iktidara tek başına gelenler baş örtüsünü gündemlerine bile almadılar..Bu seçimde de Cumhurbaşkanlığından kendilerini acındırıyorlar.. Dokunulmazlığı kaldırcam dediler yanaşmadılar bile CHPnin o kadar baskısına rağmen hem nereye kaldırıolar kaldırırsalar en az 50tane vekili otomatikman tayyiple birlikte direk hapse.. 

Şimdi adaylarına bakın bütün dolandırıcıları,suçluları devre dışı bıraktı çünkü bu sefer aklı sıra iktidara gelirse dokunulmazlığı kaldırıcak kaldırın dediniz kaldırdık dicek bizde keriziz ya yicez..Tıpkı 4yıl boyunca Cumhurbaşkanlığını halka götürmeyenler şimdi size getiriyoruz bakın diye nutuk atıyorlar şakşakcılar bravo başkan die bağırıo.. 

Tabi biz yemicez ama cahil insanlar bu oyunu yine yicek.. Daha neer yazarım buraya ama gerek yok ÇÜNKÜ BU KADAR YAZIYI OKUMAYA KÜLTÜRLERİ OLSA AKPLİLERİN OYLARINI ZATEN AKPYE VERMEZLER..

Ben yinede korkmadan kendimin doğrularını,ülkenin doğrularını buraya yazıyorum.. Bugune kadar bir çok akpye oy vericek kişiyi fikrinden çevirdim. Vatanseverlik duygusu varsa bu işe herkes el atar ve cahillere yön verilir.. Yoksa abdnin planı takır takır işliyor.. kUZEY ırağı 2ye böldü girdi dağıttı petrolu aldı.. Türkiyeyide 3e bölüyor.. Türkyieyede girecek Bor madenlerine el koyup gidecek.. ABDliler bugune kadar kime iylik yapmış..Bizim tayyibe boşunamı yatırım yapıolar..Adamlar 5senede ülkeyi bölde bi 5sene daha gelirseler ülke darma duman olucak.

pCBEARMI ne senin için editledim şu yukardaki yazıları okumaya vaktin varsa bi okuyup düşüncelerini bizimle paylaşıp tekrar yazarsan sevinirim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

BiGGest bunu yazdı:

Biggest Akpnin onca yanlışını göremeyip burdaki yazının yanlışını görebilmende büyük bi gelişme senin adına...

ilerliyen zamanlarda o yazının tamamnınında ne anlama geldiğinide anlarsın bi gün inş..

Baykal hep muhalefet diye eleştiren mahlukatlar... Tamam bende deniz baykalın partide olmasını istemiorum ama sebebi başarısız olduğundan deil diğer kesindeki bilmeden Baykala düşman olanların yeni gelen kişiye karşı belki düşmanlığı gider diye.. Yoksa zumsuk az çok bahsetmiş ben birz daha fazla değineyim..

İlk kez dindar cumhurbaşkanı olucak diyen meclis başkanına,benim dediğim olur düşüncesindeki kolpocu kasımpaşılıya,cumhuriyet döneminin sonunu getiren güle ,vatanı karış karış satan,din tüccarlığı yapanlara,verdiği sözleri tutmayanlara.. vs. vs. vs.. muhalefetlik yapmıcaktıda kime yapıcak.. her dediklerine evet mi dicekdi... Siz anlamazsınız.. Chpli arkadaşlarıda anlamıyorum Yok hep muhalefet diyorlar peki muhalefet olmamasına sebep ne yaptı akp söyleyince bilelim..

Akpli akadaşlara söylüyorum bu güne kadar partinizin en okumuş,en kültürlü adamını söylermisiniz bana toplasan 3 tane 4 etmez.. 1i Abdullatif Şenerdi oda bıraktı.. En şaşalı adamınız Fethullah gülen ilkokul mezunuu..

Gelin görinki chplilere bakın en boktanı die lanse edilenler hep ülkenin yüksek mertebelerinde.. Türkücü denilen zülfü livanelinin bile girin sitesinede aldığı ödüllere bakın.. Akpnin o kadar kadrolaşmasına rağmen heryerde Hala Chpli varsa.. Okumuş kesin hep chpli ise ben akplilerle bişi demiorum zaten kafaları alıo olsa körü körüne akpye bağlanmazlar.. bi zamanlar piriniz erbakan bile neler söylüyor şimdi erbakanada saldırıyorsunuz.. AMA HALA ANLAMIYORSUNUZ BU ÜLKEDE HERKES YANLIŞ Bİ AKP DOĞRU SANIYORSUNUZ.. ama yanılıyorsunuz...

Deniz Baykalın EN BÜYÜK HATASI NE BİLİYORMUSUNuz Yalan söyliyememesi.. Varoşlardan oy toplıyamaması.. Nedeni basit başkaları gibi atıp tutmuyor..Gerçekleri söylüyor.. Örnek ÖTV kalkıcak diyor cahil adamlar ne anlar ÖTVden,başkaları gibi makarna 250 olucak,mazot 1ytl olucak dese o zaman anlarlar ama işte millet bilmiyor ki ötv hepsini kapsıyan şey..

Baş örtsünü kaldırcam die iktidara tek başına gelenler baş örtüsünü gündemlerine bile almadılar..Bu seçimde de Cumhurbaşkanlığından kendilerini acındırıyorlar.. Dokunulmazlığı kaldırcam dediler yanaşmadılar bile CHPnin o kadar baskısına rağmen hem nereye kaldırıolar kaldırırsalar en az 50tane vekili otomatikman tayyiple birlikte direk hapse..

Şimdi adaylarına bakın bütün dolandırıcıları,suçluları devre dışı bıraktı çünkü bu sefer aklı sıra iktidara gelirse dokunulmazlığı kaldırıcak kaldırın dediniz kaldırdık dicek bizde keriziz ya yicez..Tıpkı 4yıl boyunca Cumhurbaşkanlığını halka götürmeyenler şimdi size getiriyoruz bakın diye nutuk atıyorlar şakşakcılar bravo başkan die bağırıo..

Tabi biz yemicez ama cahil insanlar bu oyunu yine yicek.. Daha neer yazarım buraya ama gerek yok ÇÜNKÜ BU KADAR YAZIYI OKUMAYA KÜLTÜRLERİ OLSA AKPLİLERİN OYLARINI ZATEN AKPYE VERMEZLER..

Ben yinede korkmadan kendimin doğrularını,ülkenin doğrularını buraya yazıyorum.. Bugune kadar bir çok akpye oy vericek kişiyi fikrinden çevirdim. Vatanseverlik duygusu varsa bu işe herkes el atar ve cahillere yön verilir.. Yoksa abdnin planı takır takır işliyor.. kUZEY ırağı 2ye böldü girdi dağıttı petrolu aldı.. Türkiyeyide 3e bölüyor.. Türkyieyede girecek Bor madenlerine el koyup gidecek.. ABDliler bugune kadar kime iylik yapmış..Bizim tayyibe boşunamı yatırım yapıolar..Adamlar 5senede ülkeyi bölde bi 5sene daha gelirseler ülke darma duman olucak.

pCBEARMI ne senin için editledim şu yukardaki yazıları okumaya vaktin varsa bi okuyup düşüncelerini bizimle paylaşıp tekrar yazarsan sevinirim :)

----------------------------

Valaaha bunun üzerine ne söylenebilinir ki?Lafı gediğini oturtmak bu olsa gerek.Tamamıyla katılıyorum

"FeaR oF ThE DarK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

persian fethullah gülene iftira atıyorsun bilmeden

Bazı basın yayın organlarında, 'Fethullah Gülen'in, aracı gazeteciler kullanarak TSK'nın subay kademesini hedef aldığı', yine 'Gülen'e yakın bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanı'nın protesto edildiği' şeklinde yayınlanan haberler, avukatı Orhan Erdemli tarafından yalanlandı.

Haberlerin 'gerçek dışı iddialar' olduğu belirtilen açıklamada, bir yayın organında da 'Gülen'in hararetle AKP'yi desteklediği' ileri sürüldüğü hatırlatılarak, "Gülen'in, 'aracı gazetecisi' olmadığı, çeşitli konularda fikirlerini bizzat kendi yazıları veya konuşmaları ile kamuoyuna duyurduğu herkesin malumudur. Buna rağmen, medyada yer alan bazı yazı veya haberlerin, müvekkilim Gülen'le irtibatlandırılması; belli kurum ve kuruluşların veya kişilerin karşılıklı çatışma içinde gösterilmesi iyi niyetli bir yaklaşım olarak kabul edilemez." denildi. Erdemli, ülkede birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu günlerde, milleti birbirine düşürmeye çalışanların oyunlarına gelinmemesini istedi. Açıklamada, "Muhterem Gülen farklı düşünceleri bir zenginlik kabul ederek; ülkemizde birlik ve beraberliğin, sevgi ve barışın tesisi, geliştirilmesi yönünde ilmî ve fikrî faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu çalışmalar belli kurum ve kuruluşlara bağlı olarak veya karşısında durarak yapılan siyasi nitelikli faaliyetler değildir. Bilakis, bu çalışmalar millet ve memleket menfaatlerini esas alan, her kişi ve kurumu kucaklayıcı bir nitelik taşımaktadır. Bu çerçevede Fethullah Gülen'in yazı ve konuşmaları incelendiğinde; din, dil, ırk farkı gözetmeden insanlık ortak paydasında herkesin birbiriyle uzlaşarak anlaştığı; sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu, Cumhuriyet ve demokrasinin daha da güçlendirilmesi yönündeki düşüncelerin ifade edildiği açıkça görülecektir. Dolayısıyla bu duygu ve düşünceleri esas alan mütefekkir bir şahsiyete yöneltilen belli kurumların karşısında olma veya belli bir siyasi hareketin yanında olma şeklindeki iddialar yanlış bir algılamanın ürünüdür. Fethullah Gülen'in devlet büyükleri ve askerimiz konusunda yıllardır yaptığı samimi açıklamalar kamuoyu tarafından yakından bilinmektedir. Arzu edenler, müvekkilimin askere bakış açısı için, Sızıntı Dergisi'nde kaleme aldığı Haziran 1979 ve Ekim 1980 tarihli 'Asker' ve 'Son karakol' başlıklı başyazılarına bakabilir." denildi.
    İstanbul, Zaman
    f.gülen hiçbir partiye desteklememekte bunu bilmelisiniz

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    persian bunu yazdı:

BiGGest bunu yazdı:

Gelin görinki chplilere bakın en boktanı die lanse edilenler hep ülkenin yüksek mertebelerinde.. Türkücü denilen zülfü livanelinin bile girin sitesinede aldığı ödüllere bakın.. Akpnin o kadar kadrolaşmasına rağmen heryerde Hala Chpli varsa.. Okumuş kesin hep chpli ise ben akplilerle bişi demiorum zaten kafaları alıo olsa körü körüne akpye bağlanmazlar.. bi zamanlar piriniz erbakan bile neler söylüyor şimdi erbakanada saldırıyorsunuz.. AMA HALA ANLAMIYORSUNUZ BU ÜLKEDE HERKES YANLIŞ Bİ AKP DOĞRU SANIYORSUNUZ.. ama yanılıyorsunuz...

Deniz Baykalın EN BÜYÜK HATASI NE BİLİYORMUSUNuz Yalan söyliyememesi.. Varoşlardan oy toplıyamaması.. Nedeni basit başkaları gibi atıp tutmuyor..Gerçekleri söylüyor.. Örnek ÖTV kalkıcak diyor cahil adamlar ne anlar ÖTVden,başkaları gibi makarna 250 olucak,mazot 1ytl olucak dese o zaman anlarlar ama işte millet bilmiyor ki ötv hepsini kapsıyan şey..

Baş örtsünü kaldırcam die iktidara tek başına gelenler baş örtüsünü gündemlerine bile almadılar..Bu seçimde de Cumhurbaşkanlığından kendilerini acındırıyorlar.. Dokunulmazlığı kaldırcam dediler yanaşmadılar bile CHPnin o kadar baskısına rağmen hem nereye kaldırıolar kaldırırsalar en az 50tane vekili otomatikman tayyiple birlikte direk hapse.. 

Ben yinede korkmadan kendimin doğrularını,ülkenin doğrularını buraya yazıyorum.. Bugune kadar bir çok akpye oy vericek kişiyi fikrinden çevirdim. Vatanseverlik duygusu varsa bu işe herkes el atar ve cahillere yön verilir.. Yoksa abdnin planı takır takır işliyor.. kUZEY ırağı 2ye böldü girdi dağıttı petrolu aldı.. Türkiyeyide 3e bölüyor.. Türkyieyede girecek Bor madenlerine el koyup gidecek.. ABDliler bugune kadar kime iylik yapmış..Bizim tayyibe boşunamı yatırım yapıolar..Adamlar 5senede ülkeyi bölde bi 5sene daha gelirseler ülke darma duman olucak.

pCBEARMI ne senin için editledim şu yukardaki yazıları okumaya vaktin varsa bi okuyup düşüncelerini bizimle paylaşıp tekrar yazarsan sevinirim :)

GANİMET BU KADAR YAZIDAN FETHULLAH GÜLENE NASIL İFTİRA ATTIĞIMI GÖRDÜN ANLAMIŞ DEĞİLİM.. YA OKUMA ÖZLÜRLÜSÜN YADA ANLAMA ÖZÜRLÜ.. kusura bakma ama söylemek zorundaydım yani bunları..

Sadece ilkokul mezunu dedim buda iftira deil ki GERÇEKKKKKKKK... FETHULLAHA TAPIOSUN AMA DANA NE MEZUNU OLDUĞUNU BİLE BİLMİOSUN... komik :S Bide konuyla alakasız Fethullah savunmasnıı yayınlamışsın cidden çok güldüm..aynı olayı deniz fenerinde de yaptın..

Allah aşkına bu ülkede Tecavüz eden adamlar bile ben yapmadım diyebiliyorlar..Özellikle başka bi konuda Deniz feneri açıklamasına nasıl inanmamızı bekliosun.. Herhalde çıkıpta biz paraları indirdik yedik içtik sıçtık dicek halleri yok ya..

Neyse hayatında bol şans..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:

Siyasi anlamda görüşlerimi yansıtan bir parti henüz yok.

koyu bır Ataturkcu ve mıllıyetcı olmama ragmen benımde kafamdakı bı partı yok sınan aygun kurar dıyoduk oda dpye gectı mhp degısmedıkce oy kullanmam gıbı anap olabılır

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
Toplam Hit: 27755 Toplam Mesaj: 214