Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------bakıyorumki hala akıllanmamışsınız.cem resmen milli hırsız olduğu kanıtlandı habire çatır çatır icra yapılıyor.çokmu hevesliniz hırsızları başa getirmeye!
mhp denemedinizmi? ülke ekonomisini ne hale getirdiler.terör için alternatif gösteriliyor.ne yaptılar apoyu?
chp hala baykal diktatölüğü sürüyor.sarıgül gibi çalışkan adamları sınır dışı attılar.
istikrar,düzen ,adalet için AKPARTİ diyorum.
-----------------------------ulan devlet çekemediğinden getirdi sana kim dedi faizle para kazanmak için offshore hespalarını kullan diye adam zorla mı aldı milletin parasını türk milleti açsa 1 yerinde 5 kaznamak istiyosa ve sonrada devlet hazır para nasıl olsa karallarız diye icra vs vs getiriyorsa bırak allah aşkına dolandıran o olsun ya diğeri ne yaptı onlarınkileride söleyin AQ pğarti yeşil huzurdur dior onun huzurunu sikiyim, oglunun ta*aklarında bilmem ne kanseri war diye çürük raporu olup si*tir olup elin abd sinde keyfini sürmeyi biliyor, abd nin gülüde dış işleri hallediyor sözde a. q hiç nedense hallonan bişi yok nerde a. ko bana AQ partnin yaptıgı olumlu bir şeyi söyle? oyumu Aq Partiye vermessem şerefsizim.
-
vegapc bunu yazdı:
-----------------------------
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------bakıyorumki hala akıllanmamışsınız.cem resmen milli hırsız olduğu kanıtlandı habire çatır çatır icra yapılıyor.çokmu hevesliniz hırsızları başa getirmeye!
mhp denemedinizmi? ülke ekonomisini ne hale getirdiler.terör için alternatif gösteriliyor.ne yaptılar apoyu?
chp hala baykal diktatölüğü sürüyor.sarıgül gibi çalışkan adamları sınır dışı attılar.
istikrar,düzen ,adalet için AKPARTİ diyorum.
ALLAH aşkına ne istikrar ne adalet ne düzeni
her gün ben sıkıldım bir şehit haberi duymaktan;ayrıca o kadar düzen warki milyonlarca insan sokaga düzeni cok sevdikleri için döküldüler.
-----------------------------peki askerleri akp'Mİ şehit ediyor yada bundan önce terör yokmuydu bundan önceki sağ yada sol hangi hükümet dönemide terör şehit yoktu yada hangi hükümet döneminde şehitlerin faturası iktidar partisine kesildi ne alaka ama eğer terör hortladıysa bu akp'nin kötü politkalar izledğinden değil aksine iyi politikalar izledğindendir çünkü belliki pkk terörü ülkemizi geriye sürüklemeye çalışmakta ve her yükseliş dönemi gerek pkk gerek diğer örgüt yada unsurlarla bu süreç baltalanmakk istenmektedir pkk kendi başınamı yapıoyr sanıyosunuz bunları arkasında bir sürü ülke war we bu ülkeler ileriye gitmemizi istemedikleri için pkk belasını tekrar horltattılar çünkü akp ülkemiz ileriye götürmüştür sizin gibi olaylara yüzeysel bakan arkadaşlarda sanıyorki çatışma akp-pkk çatıışması anlamak lazımki çatışma akp-dış güçler savaşıdır ayrıca o milyonlarca dedğin adamların yarısı çoluk çocuktu benim 18 yaş altı ne kadar arkadaşım warsa hepsi eyleme gitti =) hatta bizim sitede küçük çocuklar war orta okul çağında aralarında yarın eyleme gitcez kaynak olur ws gibi konşmalar geçtiği duymuştum yoldan geçerken=) eğer milletin iradesi bu kalabalıkla bağdaştırlıacaksa bıkrakılacaksa yandık demektir yada düşün akpe ye oy werenler miting yapsaydı kaç milyon adam çıkardı=) ????
-
CHP tabıykıde =) ama mhpde bısıler yapsın ısterım azda olsa
Hıc olmazsa turkluk serefımızle yasarız,vatanımız satılmaz, sehıt ailelerinin gozu arkada kalmaz.ABD usagı olmayız.Gelecegın genclerıne daha yasanabılır ulke bırakabılırız. Alt kımlık ust kımlık tartısmalarımız olmaz.
İnsanları ne yazıkkı ekmek ucuzlatmakla benzıne 10 kere zam yapıp 5 kez ındırmekle vs vs vs kucuk kucuk oyunlarla kandırıyolar cok kolay sekılde. Buna bıde dını alet etmıyolarmı tam komedı :S
Cem uzanada pek guvenemıyorum bazı seylerı fazladan atıyo arkadaslar ama akpden ıyıdır tabı ;)
Enflsayon dusuor o oluor bu oluor ama hala aynı yerımızde sayıyoruz sadece rakamlardan ıbaret gelıstıgımız gosterılıo :S
İns sonuc olarak ıyı bıseyler cıkar secım sonuclarından
-
Aq parti nereye çıkyıro lan gündogduyu cehenemme çevirirz Aq parti izmirde değil miting yapmayı yola çıkamaz burda.. siyaset dediğin futbol takımını tutar gibi febe gese demekle olmuyor siyaset dediğin hgangi eş zamanlı ileri dönük düşünyorsa onu oylamak oluyor.
-
Genç Parti :) o adam amerikayı TAKMAZ !!!
-
helal iptal 007
adam açıktan ortalığı soyup soğana çevirip bankaları hortumluyor ve hortumlatıyor.hala cem diyen insanların olmasına şaşıyorum vallahi..hayret bişey yani. ne demişler deveye diken insana s....en yaranır diye atalarımız boşa dememiş bunları. Adam o kadar çalışıyor o kadar didiniyor.kimsenin cesaret edemediği ULUSAL hırsızların canını okuyor. yaptığı icraatlar şu siteye sığmaz. onların yıllarca hayal edip yapamadıklarını güncel uygulama şekline dönüştürüyor.hala aleyhinde bari konuşmayın .Tek kurtuluş tek hükümettir .oda Akpartidir.
-
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------helal iptal 007
adam açıktan ortalığı soyup soğana çevirip bankaları hortumluyor ve hortumlatıyor.hala cem diyen insanların olmasına şaşıyorum vallahi..hayret bişey yani. ne demişler deveye diken insana s....en yaranır diye atalarımız boşa dememiş bunları. Adam o kadar çalışıyor o kadar didiniyor.kimsenin cesaret edemediği ULUSAL hırsızların canını okuyor. yaptığı icraatlar şu siteye sığmaz. onların yıllarca hayal edip yapamadıklarını güncel uygulama şekline dönüştürüyor.hala aleyhinde bari konuşmayın .Tek kurtuluş tek hükümettir .oda Akpartidir.
sen açsam gözünü para hırsı bürümüşise onlar ne yapsın , git devletin bankasından faiz al sana kim dior git diye yatır oraya Sonra kalkar aglarsınız ben hakkımda çalıştım 500milyarım banakda kaldı işçiyim ulan hangi işçinin 500milyar parası war bırakın ya ucuz karalama yollarına gitmeyin a.q veren oyunu kime veririse versin. -
konuyu particilige cevirip polemik yaratmayın oyunuz kime ise yazın geçin.
-
Abd ye meydan okuyan Tayyip ten başka iktidarda olan bir hükümet gösterin bana Allah aşkına ..her parti iktidar olmadan
abd ye atıp tuttu sonra yalakalık tan başka bişey yapmadılar.doğru değilmi? geçmiş hükümetleri ve gazeteleri okuyun..Milli ekonomi milli düşünce,özdeğerlerimizi delikanlıca muhafaza eden tek parti..neden kimse cumhurbaşkanın saldığı 262 kişiden terör olaylarına karışıp geberenleri konuşmuyor.bunu Tayyip yapsaydı 262 değilde 1 kişi bile olsa hemen ortalık velveleye verilirdi..
-
untouchables bunu yazdı:
-----------------------------helal iptal 007
Kardes hortumcuların canına okuyodur ıyıdeHalkın can guvenlıgı varmı hırsızlıktan kapkactan haber verın bakalım
En cok hangı hukumet donemınce bunlar artmıs bı arastırın ;) Benım sokakta yururken guvenlıgım yok tınercısı kapkaccası her boku kol gezıo bızı gec yıne gencız basımızın cagresıne bakarızda analarımızın babalarımızın kardeslerımızın yasam guvenlıgı varmı.
Akepeyı bu alanlardada gormek ısterız. Rakıp partı lıderını banka dolandırdı dıye yargılamasın sadece ;)
Ek not : gpyı sevmem uzanında a.q :D