folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

Seçim Olsa Oyunuz Kimin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    ödp

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    En GozeLi Thp (Tahribat HaLk Patsisi)
    ------------------------------------------
    Uymadı Dimi? (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

DTP ye oy verenler bu ülkede yaşamasın diyorum

pkk ile bağlantısı olan gitsin hangi bkum ülke varsa oraya gitsin

ayrıca işçi partisi perinçekin apoyla çektirdği fotoğraflarıda herkes görmüştür

apoya karanfil veren adam türk ordusunu işgalci olarak tanımlayan herife nasıl destekçi olunur ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    souvereign
    souvereign's avatar
    Erkek

her parti birbirini kışkırtıp duruyo bugün haberleri izledim de aq akp chpye mhp akpye chp dp-anap koalisyonuna herkes birbirine laf atıyo terör konusunda suçlu diyerek!

hiçbir parttiye güvenim kalmamıştır çünkü akpdeki aşırı sağcı bir adam chp ye solun kalesine geçiyor. mhpdeki adam saadet partisine geçiyo yada en önemli adamları kullanmak yerine magazinel adamları şebnem kısaparmak , ibrahm tatlıses , osman yağmurdereli (Ne işin var be adam senin akpde!)

garip bir seçim bizi bekliyor olacak! Cem Uzan 'da güzelim izmirimizden 1.sırada adaylıını koydu ama eşini dostunu yüklemiş listeye inşallah adam kayırmaca flan yapmaz gene en güvenilirlii olmayan parti o çünkü baş dolandırıcılar...

neyse bekleyip görücez bakalım. sağlık , terör , işsizlik sorunları çözülsün yeter ki! ama bu kafa olduktan sonra hiçbiri çözemez ben söyleyim.

gene de atamızın kurmuş olduğu parti olan chpye oyumu atacağımı belirteyim yoksa deniz baykal en kötü siyasetçilerden biri...

atamızın izinden yürümek istiyoruz ama tayyip gibileri yolumuza tıpkı teröristler gibi mayın döşüyolar! şeriat gelmesin de aman

..Liderlik güç kullanmak değildir, başkalarını güçlü kılmaktır..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    kısa ve öz detepe ye oy wereninde werdireninde a.q!..bu konuda demokrasi yok bosuna eleştiri yapmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakerk
    burakerk's avatar
    Erkek
    TKP

sonun başlangıcı!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

ByNiko bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kesinlikle DTP
    -----------------------------
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40483&sayfa=2#353085
    merak etme hepiniz icin fatiha zamani yaklasiyor.aklin sira birde dalgami geciyorsun.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=39960&sayfa=5#348211

yilanin en zehirlisi bulundugu renkle ayni olandir demisler...yonetim bu kadar da demokratik olunmaz ki :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    aslında anket olsa güzel olurdu bu konu hem polemik olmazı millet oyunu verir gecerdi

Amphetamine Logic.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nelebe
    nelebe's avatar
    Erkek
    benim öyle sabit bi görüşüm yok her zaman deişebilior.. önceden deseydin oke MHP ye atardım.. ama mhp ye bakıorum yapabiliceği tek şey PKK nın tek alternatifi olması yani tek ortadan kaldırabilicek pkk yı mhp gözüküyo..şu anda dersen dyp yeni adıyla DP..Mehmet ağar ve kadrosu mhp den çıkma..Mhp uzun yıllardır çok iyi işler yaptı ama ne yazıkki hep basamak olarak kullanıldı..mehmet ağarda bunu yaptı..ve mehmet ağarın iyi işler yapabiliceğini düşünüyorum o yüzden dyp yani DP.. (:

Her GüzeL Kızın Kötü Bir Erkeğe İhtiyacı Vardır..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Milliyetçi Hareket Partisi

Terörü destekleyene asla oy vermem, dtp'miş, ip'miş, sapmış

komunistlere de oy vermem..

Cumhuriyete sahip çıksın, vatanını sevsin yeter, MHP de şart değil ama sanırım MHP..

Toplam Hit: 27769 Toplam Mesaj: 214