Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
ödp
-
En GozeLi Thp (Tahribat HaLk Patsisi)
------------------------------------------
Uymadı Dimi? (: -
DTP ye oy verenler bu ülkede yaşamasın diyorum
pkk ile bağlantısı olan gitsin hangi bkum ülke varsa oraya gitsin
ayrıca işçi partisi perinçekin apoyla çektirdği fotoğraflarıda herkes görmüştür
apoya karanfil veren adam türk ordusunu işgalci olarak tanımlayan herife nasıl destekçi olunur ?
-
her parti birbirini kışkırtıp duruyo bugün haberleri izledim de aq akp chpye mhp akpye chp dp-anap koalisyonuna herkes birbirine laf atıyo terör konusunda suçlu diyerek!
hiçbir parttiye güvenim kalmamıştır çünkü akpdeki aşırı sağcı bir adam chp ye solun kalesine geçiyor. mhpdeki adam saadet partisine geçiyo yada en önemli adamları kullanmak yerine magazinel adamları şebnem kısaparmak , ibrahm tatlıses , osman yağmurdereli (Ne işin var be adam senin akpde!)
garip bir seçim bizi bekliyor olacak! Cem Uzan 'da güzelim izmirimizden 1.sırada adaylıını koydu ama eşini dostunu yüklemiş listeye inşallah adam kayırmaca flan yapmaz gene en güvenilirlii olmayan parti o çünkü baş dolandırıcılar...
neyse bekleyip görücez bakalım. sağlık , terör , işsizlik sorunları çözülsün yeter ki! ama bu kafa olduktan sonra hiçbiri çözemez ben söyleyim.
gene de atamızın kurmuş olduğu parti olan chpye oyumu atacağımı belirteyim yoksa deniz baykal en kötü siyasetçilerden biri...
atamızın izinden yürümek istiyoruz ama tayyip gibileri yolumuza tıpkı teröristler gibi mayın döşüyolar! şeriat gelmesin de aman
-
kısa ve öz detepe ye oy wereninde werdireninde a.q!..bu konuda demokrasi yok bosuna eleştiri yapmayın!
-
TKP
-
ByNiko bunu yazdı:
-----------------------------
Kesinlikle DTP
-----------------------------
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=40483&sayfa=2#353085
merak etme hepiniz icin fatiha zamani yaklasiyor.aklin sira birde dalgami geciyorsun.http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=39960&sayfa=5#348211
yilanin en zehirlisi bulundugu renkle ayni olandir demisler...yonetim bu kadar da demokratik olunmaz ki :)
-
aslında anket olsa güzel olurdu bu konu hem polemik olmazı millet oyunu verir gecerdi
-
benim öyle sabit bi görüşüm yok her zaman deişebilior.. önceden deseydin oke MHP ye atardım.. ama mhp ye bakıorum yapabiliceği tek şey PKK nın tek alternatifi olması yani tek ortadan kaldırabilicek pkk yı mhp gözüküyo..şu anda dersen dyp yeni adıyla DP..Mehmet ağar ve kadrosu mhp den çıkma..Mhp uzun yıllardır çok iyi işler yaptı ama ne yazıkki hep basamak olarak kullanıldı..mehmet ağarda bunu yaptı..ve mehmet ağarın iyi işler yapabiliceğini düşünüyorum o yüzden dyp yani DP.. (:
-
Milliyetçi Hareket Partisi
Terörü destekleyene asla oy vermem, dtp'miş, ip'miş, sapmış
komunistlere de oy vermem..Cumhuriyete sahip çıksın, vatanını sevsin yeter, MHP de şart değil ama sanırım MHP..