Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
MRT_Ge-Force bunu yazdı:
-----------------------------Bush'a :D ne kadar şaka olsada kime verirsen ver nasıl olsa bush a vermekten farsız diyebiliriz :D
Neyse Ben bilinçili bir seçmen olarak muhtarlığa uğramadığım için oy kullanamıyorum :D
-----------------------------
aynen hocam muhtarlığa uğrama zamanımızda geçmiş.veremedik oyumuzu ak 5 sene daha beklicez eheh :) -
adige bunu yazdı:
terörün kökünü kazıycak tek adam mehmet ağar gibi gözüküyo oyum büyük ihtimalle ona o olmasa kesin mhp derdim
-----------------------------30 senedir kimse kazıyamadı terörün kökünü ordu kazır parti değilllll şu an seçimler olduğu için hiç kimse karışmıyor erken seçim olmasaydı kazınıyordu erken seçimi isteyen ve bu sonucu çıkaran partiyi biliyoruz isterdim ki ; erken seçim olmasaydı akp ıraka girilip yıkılsaydı ama bunu chp istemedi rejimci ya chp görüyoruz sonucu
hayırlısı olsun kim kazanırsa kazansın aynı bk söz vaat ederler koltuğa oturdularmı kılını kıpırtdatmazlar bu düzen böyle
-
sadece mhp!..
-
hepsine basacam :) ciddiyim
-
BozcaN bunu yazdı:
tariqatın cognluu chp li (:
ne bekliyodun ki ? yada neden siyasi tartışmalar da akp ye küfrediliyo sanıyodun ki... -
dp ye vericem agar gecen haberlerde bi laf soyledi cok hosuma gitti irak hakkında konusuyor adam dedi o musul kerkuk bizim dedi elimizde belgeler var pkk hakkındada ben olsaydım basta bu boyle olmaz gibi bi laf etti erdoganıda , amerikayıda resmen tehtid etti cok hosuma gitti! bizim terorden kurtulmamız için boyle sert dedigini yapıcak, sert konusucak adamlar lazım
-
Başkan olmasa da BAŞBAKAN CEM UZAN demek istiyorum amk :)
-
Oyumu bir partiye değil, bir bireye vereceğim, Baskın Oran..
Bağımsızları destekliyorum bu seçimlerde.
İstanbul Birinci Bölge'de olsaydım Ufuk Uras'a verecektim...
-
Mhp yaş tutmuyor :)
-
Öncelikle GP olmazsa CHP ye verecektim ama temmuz 2 de silüs alıp askere gidiyorum büyük ihtimal oy kullanamıycam.