Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
akp tabiki bakalım tandoğan meydanı mı kalabalık yoksa millet mi?
-
dp yada mhp
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------adige bunu yazdı:
-----------------------------
terörün kökünü kazıycak tek adam mehmet ağar gibi gözüküyo oyum büyük ihtimalle ona o olmasa kesin mhp derdim
-----------------------------30 senedir kimse kazıyamadı terörün kökünü ordu kazır parti değilllll şu an seçimler olduğu için hiç kimse karışmıyor erken seçim olmasaydı kazınıyordu erken seçimi isteyen ve bu sonucu çıkaran partiyi biliyoruz isterdim ki ; erken seçim olmasaydı akp ıraka girilip yıkılsaydı ama bunu chp istemedi rejimci ya chp görüyoruz sonucu
hayırlısı olsun kim kazanırsa kazansın aynı bk söz vaat ederler koltuğa oturdularmı kılını kıpırtdatmazlar bu düzen böyle
ya kardeş sayın öcalan deyip sonrada kelle muhabbeti yapıpmı terörü kazıycaklar ben akp hakkında yorum yapmadan ne alaka ya ben mehmet ağarı destekliyorum o kadar banane akpden hem askerlik yangelip yatma yeri değildir :)) -
dikdatoraa bunu yazdı:
akp tabiki bakalım tandoğan meydanı mı kalabalık yoksa millet mi?
gündoğdu daha kalabalık!Forever CHP -
Genç Parti respect...
-
akp ye oy verecek arkadaşlara tv de birebir canlı yayınlanan şu diyalogu hatırlatırım
muhabir: beyefendi sizde akp adayımısınız ?
aday: evet bizim büyükler öle uygun görmü bende aday oldum, siyasetten falan anlamam
al a.ko bu zihniyete oy veremem
bu yüzden Genç parti (H) hiç olmassa adam ABD yi dolandırdı :D
-
adige kardeş sayın öcalan sözleri hikaye anlayamadınmı ne olduğunu biliyoruz onun yalan olduğunu bilmelisin uydurma chpnin çirkefliği
neyse sen mehmet ağara ver kim hangi partiye verirse versin hayırlısı olsun henüz 40 gün var
eğer akp bu sandıktan lider çıkarsa bu başlığı hortlatırım ha ona göre :)
-
vallaha daha 18 olmadığım için oy kullanamıcam ama kullansaydım tkp olmazsa chp oda sevdiğimden deil akp nin her işine çomak sokuo hoşuma gidio ondan :)
-
efsun bunu yazdı:
-----------------------------akp ye oy verecek arkadaşlara tv de birebir canlı yayınlanan şu diyalogu hatırlatırım
muhabir: beyefendi sizde akp adayımısınız ?
aday: evet bizim büyükler öle uygun görmü bende aday oldum, siyasetten falan anlamam
al a.ko bu zihniyete oy veremem
bu yüzden Genç parti (H) hiç olmassa adam ABD yi dolandırdı :D
-----------------------------dostum sen bence bi kendinin ne yapacağını kavra diyorsunki adam abdyi dolandırdı ona oy werecem abdyi dolandıran adam türkiyede başbakan olursa napar hiç düşündünmü bi hafta sonra k*çmızdaki dona kadar soyar o herif emekliye 14 milyar maaş werecem diyen adama oy werenleri ben anlamıyorum neyse hayırlısı olsun iyi olan kazansın yinede
-
A K P (respect)