Seçim Olsa Oyunuz Kimin?
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------* elhamdulillah seriatciyiz. (21.11.1994 milliyet)
* yilbasina karsiyim. (19.12.1994 sabah)
* ben tekkeye degil dergaha gittim. (22.1.1997 gozcu)
* ata'ya saygi durusunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok. (12.5.1994 hurriyet)
* 10 kasim'da yaygara kopartildi. (14.11.1994
hurriyet)
* icki yasaklansin. (1.5.1996 hurriyet)
* istanbul'u medine yapacagiz. (akis)
* butun okullar imam hatip yapilacak. (17.9.1994 cumhuriyet)
* ben istanbul'un imamiyim. (8.1.1995 hurriyet)
* mayo reklami sehvet somurusudur. (6.3.1996 hurriyet)
* milli piyango zulumdur. (29.9.1994 hurriyet)
* taksim'deki caminin temelini insallah atacagiz. (1.7.1994)
* cumhurbaskani'nin imam hatipli olacagi gunler yakindir. (5.2.1996 akit)
* sarik operasyonu cok komik. (15.5.1995 sabah)
* yesil (kaldirim rengi) medeniyettir. (25.6.1994)
* ben meclis'in dua ile acilmasindan yanayim. (8.1.1996 milliyet)
* imamlar da nikah kiysin. (9.5.1995 milliyet)bunları söyliyen bir başbakan'ın partisine vermeyeceğim kesin.... CHP ye hiç vermek istemesem de AKP nin karşısında en güçlü durabilecek parti o görünüyor. Tayyip eskisi kadar güçlü gelmesin de.. aman mazallah bu dediklerini yapıo yavaştan...
-----------------------------
:S Bunların Başbakanın Sölediği Ne Malum Onu Anlamadım bende Yazarım Rastgele Bi Forum Sitesinde Bilmem Hangi Partinin Başkanı Şöle BÖle Yapmış Die Ondan Sonra Her tarafa Yayılır...Ki Biz Öyle Bir basın Dünyasında Yaşıyoruzki Gazeteciler Sözleri Kırpıpı Kırpıp Atıyorki Bu da halkın Bazı Şeyleri Yanlış Anlaşılmasına neden oluyor...Hem Ortalıgta Recep Tayyipden Başka Adam yok yok yok..
baykalımı diyeceksiniz? Adamın enerji bakanı oldugu Dönemde Mecliste Paltoyla Dolaşıyorlardı unutmayın...
B arada Araştırdım Bu Sözleri Ama Ne Hürriyette Nede Milliyette BU Sözleri Bulamadım...yani resmi bir kaynak yok gibi..
-
Ari turk irkina sahip cikan bir grup yada parti yok dusuncelerim asiri gelebilir.fikirlerimi savunan bir nazi partisi olsa ona oy verirdim.
-
SpinozA bunu yazdı:
-------
1 sayfa önce geriye git benim yazımı oku.. Sonra birde Yırtık dondan fırlar gibi araştırdım kaynağı yok yazıpta güldürme kendini? senin araşatırma yeteneğin olsa zaten akp partizanlığı yapmazsın.. O yazdığı herşeyin kaynağı var.. Tayyip beyde inkar etmiyor zaten.. Kaldıki keşke yaptığı hatalar sadece o patavatsızca konuşmaları olsa..
Hem Ortalıgta Recep Tayyipden Başka Adam yok yok yok.. TAYYİP ADAMSA BEN TAKSİM MEYDANINDA DONSUZ BİÇİMDE BENİ .İKİN .İKİN DİYE GEZİCEM OK ..
baykalımı diyeceksiniz? Adamın enerji bakanı oldugu Dönemde Mecliste Paltoyla Dolaşıyorlardı unutmayın...
Bunda tuhaf olan ne donla mı gezicek ti? Yoksa çarıkla mı? Enerji bakanlığı diyorsun sanki Baykalın yaptıklarından haberin varda kulaktan dolma bilgilerle laf olsun diye yazıyorsun..
Crimal arkadaşımdan da yazdığım yazıya cevap istiyorum.. Saygılarımla..
-
akp yı cumhurıyet dusmanı olarak gostermeye calısan herkese inat olsun diye akp
-
tabiki Cumhuriyetin en iyi savunucusu ve ailemin, kendimi bildim bileli oy verdiği CUMHURİYET HALK PARTİSİ....tanıdığım en mükemmel insanlar bu partinin yandaşı..diğerlerinin birisi zorbalıkla diğeri hilafetle sorun çözmeye çalışıyor..cem uzan da yakışıklı ama kim ipler onu..eskiden kontör yolluyordu, şimdi o da bitti.. :))
-
tebrikler inalbora, siyasi gorusun farketmez lakin oy kullanma olgunluguna erismis bir vatandassin.
-
adige bunu yazdı:
terörün kökünü kazıycak tek adam mehmet ağar gibi gözüküyo oyum büyük ihtimalle ona o olmasa kesin mhp derdim
o adam zaten terörist niye kazısınki kökünü? -
Yaşım tutsa kesinlikle Mhp'ye atardım!
-
bence bu seçimde oylarımızı AKP ye vermeliyiz.Aslında gönlümde mhp var ama bu kadro ve bu genel başkanla bi yere varamayız.Bari bırakalımda gidenler gitsin......
-
oy vermek istemiyorum iktidarlarin kendilerini mesrulastirmasina alet olamam..demokrasi adli pluralist bir yalan olan günümüz moderenen oligarsilerde iktidara meze olamam
parlemantoya hiç bir sol partinin giremiyeceğini biliyorum tabi chp ye falan sol diyorsak o ayrı ... kaldı ki başa gelse bile yinede hiç bir şey elde edilecegini sanmıyorum .. bir imparatorluğun bütün kurumlarını revize edip yücelmiş bir oligarşinin başına geçip alliende tarzı bir devrimi türkiyede görmemiz ,batmanda, konyada, siirtte, burdurda, uşakta, boluda, kayseride operanın değil operaların açılıp dolup taşması ile doğru orantılı olur ... gelen vurdu giden dahada vurdu bu ülkeye gercek devrimlerin hep anarşi ve kaosdan dogacagına inanan birisiyim o yüzden oyumu kime atsam bu gidişatın değişeceğini sanmıyorum