Tarsus'taki Gizemli Kazı
-
Konuyla ilgili bir çok yerde haber var ama şu videoyu vereyim ben. CHP Mersin milletvekili
Olay yerini MIT, özel hareket, keskin nişancıların koruduğu falan söylenmekte. Hani basit bir tarihi eser falan olsa bu kadar korumanın bir mantığı yok. Yağmaya karşı koyarsın 5-10 polis yeter zaten.
Altın bulunmuş olsa da yine aynı soru: MIT in ne işi var?
Bu olay sebebiyle bir polis memurunun öldürüldüğü de ifade ediliyor. Orada ne bulunduysa gerçekten tüm dünyayı ilgilendirebilecek kadar ciddi olduğunu düşünüyorum.
Şimdilik en güvenilir kaynak CHP Mersin milletvekilinin ifadeleri....
SkynetX tarafından 09/May/17 11:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun :)
-
Bu sabah benimde ekşi de dikkatimi cekmisti. Çok ilginc gercekten. Hz Isa ya dayandiran olmus. Bu kadar korumaya ragmen basit bir aciklama gelirse eger sacma olur.
-
1 yıldır devam ediyor. http://www.hurriyet.com.tr/tarsusta-ozel-harekat-gozetiminde-esrarengiz-40300547
2 ay demişte baya eski bi haber sadece duyulmadı
-
82 evlerde neyin kazısıymış bu ya :D
-
arkadaşım tarsus'da bugün arayıp sorayım . mahallenin teyzeleri mitten fazla bilgiye sahip elbet bişeyler duymuşlardır
-
asıl soru mit olduğunu nerden anlamışlar kimlikmi sormuşlar :)
ne gelirse meraktan geliyo siktir et
-
Hacı abiler kazı benim şehrimde oluuor :))) (biraz hava atim)
Uzun zamandır süren bir kazı.Memlekette oldugum dönemlerde gidrr bakardım.Sokakdan artık geçilebiliyor ama polis halen bekliyor.Garip bir olay daha var.Kazının yanından 3 4 tane büyük tarla sulanan hortumdan su çıkıyor.Ne etmiş olabilirler fikri olan varmı ?
Yakın olanlar için yeri tam olarak Tarsu AVM karşısı petrol arkası :)
-
SkynetX bunu yazdı
Konuyla ilgili bir çok yerde haber var ama şu videoyu vereyim ben. CHP Mersin milletvekili
Olay yerini MIT, özel hareket, keskin nişancıların koruduğu falan söylenmekte. Hani basit bir tarihi eser falan olsa bu kadar korumanın bir mantığı yok. Yağmaya karşı koyarsın 5-10 polis yeter zaten.
Altın bulunmuş olsa da yine aynı soru: MIT in ne işi var?
Bu olay sebebiyle bir polis memurunun öldürüldüğü de ifade ediliyor. Orada ne bulunduysa gerçekten tüm dünyayı ilgilendirebilecek kadar ciddi olduğunu düşünüyorum.
Şimdilik en güvenilir kaynak CHP Mersin milletvekilinin ifadeleri....
:)))
-
petrol olmasın :D
-
ne çıkarsa açıklamayacaklar zaten amk kınıyorum.