folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarsus'taki Gizemli Kazı

Tarsus'taki Gizemli Kazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Hocam videoyu önceden izlemiştim çok fazla gizem katılmış(hit alması adına)... 2 güvenlik noktası varmış girerken elektronik aletler alınıyormuş vs vs... İçine girmeden böyle bir kanıya nasıl varılmış merak ettim doğrusu

Saçma bir youtuberin mal beyanı bu video. Şu saatten sonra içi boşaltılıp uydurma bir açıklama yapılacağı için ben söylenene de inanmayacağım.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Video yanlış olmuş bunu yollayacaktım :

https://www.youtube.com/watch?v=b3Sb9hBHkmI

Tarihi eser falan yoktur orada. Başka bir şey var. Türkiye'nin her yerine arkeolojik kazı yapılıyor hanigisinde MİT 7/24 başında bekliyor ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Video yanlış olmuş bunu yollayacaktım :

https://www.youtube.com/watch?v=b3Sb9hBHkmI

Tarihi eser falan yoktur orada. Başka bir şey var. Türkiye'nin her yerine arkeolojik kazı yapılıyor hanigisinde MİT 7/24 başında bekliyor ?

Öncesinde tarihi eser kaçakçılığı için kullanılıyormuş.Ama anladığım kadarı ile kazı kenarlara doğru kaymaya başlamış.Yollar çatlamış vs ama yukarıdaki müridin dediği gibi boş bir şey yokmuş demelerinden korkuyorum.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Uranyum felan bulmuşlardır amk ne bulacaklar.

Hazır santralde kuruluyor yakıtta ordan işte...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

Uranyum felan bulmuşlardır amk ne bulacaklar.

Hazır santralde kuruluyor yakıtta ordan işte...

Vallahamı.. ?

Umarım o reaktör başımızı derde sokmaz. :(

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

ben unutmuştum hala devam ediyormuş bu kazı peh.

ilginç kısın yanal olarak da artık genişletme başlamış. 

imza mı gelmiş?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Bura neredeki kazi tum yazilari okumadim ama ben oradaykene alt yapi calismasi diye bizim yurdun karsi sokagini kazmaya baslamislardi yaninda da cami var. Aga bir gun kazarken kepcenin tekeri bir cukura dustu aradan bir kac gun gecti etrafini kapadilar kazdilarda kazdilar. Kazdikca tarih cikiyor caminin alti bosalti camiye girisi kapattilar tabi. Megerse kazi yapilan yerin altinda baya kopru falan varmis. Eskiden dere yatagiymis. Bilen bilir kaymakamligin yaninda roma yolu diye bir yer var. Sehri 5 metre kazmislar bu 3-5 bin yillik yapilar cikmis. Kazisalar daha cikacak ama kaziyamiyorsun bir yani kaymakamlik bir ucu belediye binasi falan sehrinde gobeginde zaten burasi.

Kisaca ne cikti deseler inanirim tarsus oyle bir yer. Altindir ama mit falanda merakindan gelmistir :)

Anıl
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    oinomaos bunu yazdı

Bura neredeki kazi tum yazilari okumadim ama ben oradaykene alt yapi calismasi diye bizim yurdun karsi sokagini kazmaya baslamislardi yaninda da cami var. Aga bir gun kazarken kepcenin tekeri bir cukura dustu aradan bir kac gun gecti etrafini kapadilar kazdilarda kazdilar. Kazdikca tarih cikiyor caminin alti bosalti camiye girisi kapattilar tabi. Megerse kazi yapilan yerin altinda baya kopru falan varmis. Eskiden dere yatagiymis. Bilen bilir kaymakamligin yaninda roma yolu diye bir yer var. Sehri 5 metre kazmislar bu 3-5 bin yillik yapilar cikmis. Kazisalar daha cikacak ama kaziyamiyorsun bir yani kaymakamlik bir ucu belediye binasi falan sehrinde gobeginde zaten burasi.

Kisaca ne cikti deseler inanirim tarsus oyle bir yer. Altindir ama mit falanda merakindan gelmistir :)

sen makamın oradan bahsediyorsun hocam (: tarsus genel olarak çok eski bir yerleşim yeri. toprağın altı tarih dolu resmen

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Tarihi eser  ise niye sakliyorsun ?

tarihi eser de herkesi boşalt orayi ac millet rahatlasın.

Altin falansa yine zaten koruma getir. Yağmalanmasın.

Baktın illa başka devletlerin duymaması gereken özel gizli kalması gereken birşey  ise Türk halkını bilmiyormusun onu öğrenene kadar uyumaz :)

At önlerine bir yalandan bir sebep,   sen bildiğini oku.

Saklaninca daha dikkat çekiyor :)) 

Altın isteyen Halice dalsın :)) Asıl altın  madeni orda diyorlar. Ben bilmem kendine güvenen baksın :)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Babacık sıfırlıyor.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
Toplam Hit: 50005 Toplam Mesaj: 232
mystery