Tarsus'taki Gizemli Kazı
-
karun hazinesi, hz.süleyman yüzüğü. gizli sandık. ufo. eski uygarlık. neler var acaba
-
Erdoğan Hanedanlığı özel servetini gömdürüyordur Escobar gibi.
-
Şuan yanımda Tarsus'ta yaşayan bir arkadaşım var ve dediğine göre eski Roma'nın en büyük 2. Hazinesinin orada olduğunun konuşulduğunu söylüyor. Tarsus'ta en yaygın söylenti buymuş vs.
-
:D sitenin yerel insani istihbarat kaynaklarında sıkıntı var ^^D
az şenlendireyim. uyuma holü :PP despacitoo
-
Sacmalik :(
-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
:D sitenin yerel insani istihbarat kaynaklarında sıkıntı var ^^D
az şenlendireyim. uyuma holü :PP despacitoo
Kim sexy cin e benzemiş 😁
-
ATV bile haber yaptı :
-
Valla gemileri yakip olay yerine gitmek istiyorum aq. Gizlice falan girmek istiyorum. :))))
Ama yemiyor tabi
-
SkynetX bunu yazdı
Valla gemileri yakip olay yerine gitmek istiyorum aq. Gizlice falan girmek istiyorum. :))))
Ama yemiyor tabi
Abi şu konuyu hortlatmayın ya :) 5 dk tahritaba bakayım diye giriyorum hortlamış konu. Aha ne bulundu acaba diye direk atlıyorum konuya
-
myblackworldweb bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Ama yemiyor tabi
Abi şu konuyu hortlatmayın ya :) 5 dk tahritaba bakayım diye giriyorum hortlamış konu. Aha ne bulundu acaba diye direk atlıyorum konuya
++
aynen ben de. Gelişme mi var diye bakıyorum sürekli ama sürekli " vayh amuha ne olaki , acep ne varmış , nuhun gemisinin motoru, lahit, sandık , falan kürek " gibi yorumlar var hiç detay yok :D