Tarsus'taki Gizemli Kazı
-
güzel bir onedio yorumu , adam diyor ki o kadar polis o kadar çalışan eğer önemsiz veya orta önemli birşey olsaydı çoktan sızmıştı.
şimdiye akdar hiç bir polisten hiç bir sızıntı olmaması durumun önemini gösteriyor.
yani birşey gerçekten önemliyse bu kadar iyi saklanabilir.
aynı zamanda bir polisin öldürülmesi de işin içinde ve gizlilikten ötürü dava tam olarak aydınlatılmış değil.
-
Öldürlen polisin esinin röportajini dinliyim bi. Ondan sonra gercekleri aciklicam kendimce.
-
yokmu kimsede termal kamera kameralı kumandalı araba içeri didikleyebilecek bir alet teleskop filan.
yakında otoruyor olsaydım gece gündüz takip ederdimvallahi.
-
malamadre bunu yazdı
yokmu kimsede termal kamera kameralı kumandalı araba içeri didikleyebilecek bir alet teleskop filan.
yakında otoruyor olsaydım gece gündüz takip ederdimvallahi.
Hocam iş sakat kan alırlar .
Tbt den biri ben giderim dedi ama dötümüz yemedi yollama ya .
samaccc tarafından 14/Eki/17 16:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Florenzi bunu yazdı
Öldürlen polisin esinin röportajini dinliyim bi. Ondan sonra gercekleri aciklicam kendimce.
dinledik. açıklamalarını bekliyoruz.
-
http://www.milliyet.com.tr/mersin-deki-gizemli-kazidan-ilk-gundem-2539082/
bu fotoğraflarda hep düşük kalite olur böyle gizemli konularda yav, çeksene 1080p insanları uğraştırıyorsun :)
Edit: kelime hatası resim-fotoğraf
cohndoe tarafından 18/Eki/17 08:44 tarihinde düzenlenmiştir -
cohndoe bunu yazdı
http://www.milliyet.com.tr/mersin-deki-gizemli-kazidan-ilk-gundem-2539082/
bu fotoğraflarda hep düşük kalite olur böyle gizemli konularda yav, çeksene 1080p insanları uğraştırıyorsun :)
Edit: kelime hatası resim-fotoğraf
tost makinası ile çekmişler herhalde. Bu devir de bu kalite de foto çeken alet mi kaldı aq Gizli kamera ile filan mı çekilmiş acep
-
Gizli çekim video çok gereksiz olmuş. Sonuçta bir yeraltı kazısı var ve bir tünel ile aşağıya inildiğini herkes biliyor. Aşağıdan çekim olsaydı iyiydi.
-
-
alnan alındıktan sonra kapatılacak polisin katilini arıyoduk diyecekler konu kapanacak. Koyun coplar misali