Tarsus'taki Gizemli Kazı
-
end bunu yazdıEricNorthman bunu yazdı
Süleymanın Ahit sandığı, Hazinesi, ( Yüzüğü, Mührü )
Olabilir mi ? Bakımdığıma göre, Antakya dolayların da
Olabileceği söyleniyor hazinenin.
Ve inanışa göre, yüzük mühürü ele geçirenin
Diğer varlıklara hükmedebileceği söylenmekte
Teori bazında da olsa düşünülebilir
AS:DAKFGLASD:ASDLSAD:KL:SFALKD
Sabah sabah hic gulecegim yoktu yahu!
the one dig rule 'em all!!!!1
-
İncil, yüzük, mühür.... Türkiye iyice gerçeklikten kopuyor.
-
EricNorthman bunu yazdı
-
Kimse dememiş lakin beton kalıpları görenler olmuş. Ayrıca diğer evlerin bahçelerinde göcmeler yaşanmış. Demek ki yeraltında duvarları sağlamlaştırıyolar. Tahminim daha da uzun süreceği.
-
Florenzi bunu yazdı
Kimse dememiş lakin beton kalıpları görenler olmuş. Ayrıca diğer evlerin bahçelerinde göcmeler yaşanmış. Demek ki yeraltında duvarları sağlamlaştırıyolar. Tahminim daha da uzun süreceği.
Kostebek gibi sehrin altini mi kaziyorlar yani :S
-
Yanlız bunlara hazine haritasını kim itelemiş se sağlam gaz vermiş . 1 yıldır kazı yor lar.
-
Geçmişte bu tür gizli kazı ve çalışmalar olmuş başka ülkelerde. Büyük ihtimalle tarihte çok iyi bilinen yada tarihe yön veren bir olaya ait bir tür tarihi eser belge vs bulundu.
Neden açıklamıyolar derseniz. Bu tür bilgi ve belgeleri uluslararası kuruluşlar teyitlemek onaylamak için aylarca yıllarca çalışır. Çünkü eğer bilgi misal tarihdeki bir akışın farklılaştıyor vede daha büyük sorunlara yol açabiliyorsa %100 teyitlenmeden duyrulmaz. Tam olarak hatırlamıyorum ama uzakda doğuda olan bir ülkenin sınırları 800 yıl önce çıkan bir imparatorluk kararıyla tekrar çizilmişti. Adamlar bunu 1.5 sene sonra açıklamışlardı.Şuan neresiydi hatırlayamadım eklicem buraya.
-
Barnabas incili vardı bir arada.
mkyb tarafından 17/Ağu/17 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
EricNorthman bunu yazdı
ve o mühür ya beni seçerse?
ya ben seçilmiş kişiysem?
-
Herkes bir şey bulmak için kazıldığından bahsetmiş ama ya amaç bir şey bulmak değilse?
Sayın devlet başkanımız ve başkomutanımız için olası bir savaşa vb. karşı sığınak yapıyorlarsa? Dikkat ederseniz tarsus KKTC ye ve Adana havalimanına çok yakın.