Tarsus'taki Gizemli Kazı
-
ilteris bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Valla gemileri yakip olay yerine gitmek istiyorum aq. Gizlice falan girmek istiyorum. :))))
Ama yemiyor tabi
Abi şu konuyu hortlatmayın ya :) 5 dk tahritaba bakayım diye giriyorum hortlamış konu. Aha ne bulundu acaba diye direk atlıyorum konuya
++
aynen ben de. Gelişme mi var diye bakıyorum sürekli ama sürekli " vayh amuha ne olaki , acep ne varmış , nuhun gemisinin motoru, lahit, sandık , falan kürek " gibi yorumlar var hiç detay yok :D
Haklısınız ama insan "vayh amuha ne olaki" demekten alikoyamiyor kendini :))))))
-
SkynetX bunu yazdı
Valla gemileri yakip olay yerine gitmek istiyorum aq. Gizlice falan girmek istiyorum. :))))
Ama yemiyor tabi
Hacim kurbanda ordaydım(tarsusluyum) pardon bir arkadaşa bakacam diyip giremiyorsun :D Sokak bi ara açılmıştı ama şimdi yine kapamışlar.Ben motor ile geçtiydim sıkıntı yoktu.Polisler ters ters baktı o kadar :>))
-
Öldürülen polisin karısı konuşmuş :
-
Kazı bitti diyorlar. Amerikaya koyduğumuz postaya bakılırsa bulduk hehalde birşeyler.
-
Haberlere de bu kadar konu olduysa, sittin sene orada ne olduğunu galiba öğrenemeyeceğiz.
-
karabudun bunu yazdı
Kazı bitti diyorlar. Amerikaya koyduğumuz postaya bakılırsa bulduk hehalde birşeyler.
Amerika o kadar posta koydu da ne oldu zamanında, bizde biraz koymalıyız bence. Bu birşeylerin bulunduğu anlamına gelmiyor. Vatan sevdalısı milletin gücüdür bu.
-
Türkiye'de büyük ilerleme var ve birşey sır kalabildi.
Ben şunu bekliyordum :
Orayı Kazan karisina sebebini söyler. Karisi annesine, annesi komşusuna, komşusu oğluna, oğlu patrona, patron kardeşine.... Biride gelir foruma yazar.
Niye dedikodu yapilmiyor. Dedikoduyu destekleyelim yayalım :)
-
Varol reis , verelim mehteri.
2013 de ki askerlik düşermi konunu hatırladım birden hocam , ne oldu o konu kaç ay düştü?