Tarsus'taki Gizemli Kazı
-
romeo bunu yazdı
İha kimliği basın kimliği aynı zamanda haber ajansım aynı zamanda prodüksiyon firmam aynı zamanda emniyet ve askeriyeye iş yapıyorum o bölgeye gidebilirim aramda 2 saat yol var zoom objektifler ile birşeyler yakalayabilirim diyorum
Rıza baba adam uğur Dündar çıktı :D
-
romeo bunu yazdı
İha kimliği basın kimliği aynı zamanda haber ajansım aynı zamanda prodüksiyon firmam aynı zamanda emniyet ve askeriyeye iş yapıyorum o bölgeye gidebilirim aramda 2 saat yol var zoom objektifler ile birşeyler yakalayabilirim diyorum
Vekilin bile giremediği yere seni almalarını beklemiyorsundur umarım :))
Diğer olaya gelirsek istersen drone uçur yine göremezsin.Kazı yapılan yerin üstünü kaptmışlar(mavi branda ile)..Mevzu derin anlayacağın
-
Alla alla ne gelirse meraktan gelir ama Gelde Merak etme... Bu konuyu takibe aldım.
-
Tarsuslu bir arkadaş cevap verecektir umarım. En azından oradaki esnafa sorarak bilgi alınabilir.
-
driveshaft bunu yazdı
Tarsuslu bir arkadaş cevap verecektir umarım. En azından oradaki esnafa sorarak bilgi alınabilir.
Tarsuslu bir arkadaş olarak cevap vereyim kimse bir şey bildiği yok :D
Kimi altın bulmuşlar,kimi hazine kimi ceset kimi bilmem ney hepsi şehir efsanesi anlayacağın...
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıdriveshaft bunu yazdı
Tarsuslu bir arkadaş olarak cevap vereyim kimse bir şey bildiği yok :D
Kimi altın bulmuşlar,kimi hazine kimi ceset kimi bilmem ney hepsi şehir efsanesi anlayacağın...
Aklıma merhum Mehmed Akif'in mısraları geldi.
-
-
C-force bunu yazdı
Daha neler..
-
-
Haberlerde yine çıkmaya başladı. Haberleri okurken konu aklıma geldi, konuyu bulup hoplatmak istedim ama @mkyp benden hızlı davrandı.