Tarsus'taki Gizemli Kazı
-
Enquinx35 bunu yazdı
Mk herkes bi bok söylemiş uyanın artık BOR çıkarıyorlar BOR
bor zaten çıkarılıyor hocam niye gizli saklı yapsınlar ki :D
-
Anunnaki mezarligi bulundu ve onu arastiriyorlar. En az 5000 yillik. ve cikan kemikler de insana ait degil. gizlilik buyuzden.
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
Anunnaki mezarligi bulundu ve onu arastiriyorlar. En az 5000 yillik. ve cikan kemikler de insana ait degil. gizlilik buyuzden.
anayı karıştırma :(
-
kazdıkça toprak çıkartıyorlar, kesin bilgiymiş :)
-
Dj_DooM3 bunu yazdı
hocam biraz daha bilgi verirmisin. Gerçekten ilginç bir konu.. Merak içerisindeyim acaba ne gibi şeyler var.
-
DrKeworks bunu yazdıDj_DooM3 bunu yazdı
hocam biraz daha bilgi verirmisin. Gerçekten ilginç bir konu.. Merak içerisindeyim acaba ne gibi şeyler var.
Sümer tabletlerine bir göz atabilirsin hocam.. Anunaki'ler hakkında bilgi almak için :)
-
Dj_DooM3'ün bir dediğine inanmam :d eski konularını bilen bilir. Yok salusa gelecek bu gelecek filan derdi. ajklasd
-
Amma tantana yaptınız. Aylarca kazılmasının sebebi çalişma aşagıdaki sistemindenmiş yoksa bir haftalik işmiş. :)
Türkiye gibi aile iliskileri kuvvetli olan bir ülkede ilk defa bir sey sır kalıyor inanamıyorum. Kazanlar olsun polis olsun illa biri sızdırırdı aslında.
Karisina karisi anasina anasi komsusuna....
"Bizimki x e gizli göreve gitti" diyen Mit calisaninin karisini( tanimiyorum ama çok gülmüş tüm) duyduktan sonra umudum vardı ama demekki eşlerini ketum seciyorlar artık :))
-
bu olayın başlangıcını araştırdım çok tuhaf ve saçma sapan şeyler söyleniyor.
mithat erdal isimli bir polisin bi defineci grubun arasına gizli görevle sızdırıldığı söyleniyor. bu çok saçma çünkü adi suçlarda gizli görevli kullanılmaz. organize ve çok büyük örgütlerde en son çare olarak gizli görevli sızdırılır.definecilerin elinde nükleer bomba mı var da aralarına polis sızdırılmış bu çok saçma.
ikinci saçmalık polisin deşifre olduğu için define çetesi tarafından öldürüldüğünün iddia edilmesi ama arkadaşlarıyla şakalaşırken yanlışlıkla kendi silahıyla vurulduğu şeklinde mahkemece verilmiş karar var. üstelik vurduğu söylenen hüseyin yasak isimli şahıs suçunu itiraf ediyor ve 25 sene hapse mahkum ediliyor. hangi salak işlemediği suçu itiraf edip 25 sene içerde yatmayı göze alır ?
işin komik tarafı olay kapandıktan 4 sene sonra polisin eşi olayın üstü örtüldü kocamın amirleri de işin içinde diye cumhurbaşkanlığına başvuruyor ve bu meşhur kazı o zaman başlıyor.
göründüğü kadarıyla o kazıda polisin ölümüyle ilgili delil arıyorlar. polislerin bölgeye kimseyi yaklaştırmaması delillerin karartılmasını önlemek için olabilir ama bu kadar uzun süre kazıp hala daha bi delil bulamamaları çok saçma.
yoksa başka bişey mi arıyorlar ? ...
-
Çok çok çok fazla altın var 😊 kazi bitince mal çıkınca mesajımı alintilayin lutfen