Tarsus'taki Gizemli Kazı
-
ilteris bunu yazdı
Koskoca devlet sırları sızdırılıyor ama bi kıcı kırık mersindeki kazı bilgileri sızdırılamıyor.
Hocam sana bana sızdırılmıyor :)) Bilen biliyordur merak etme
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıilteris bunu yazdı
Koskoca devlet sırları sızdırılıyor ama bi kıcı kırık mersindeki kazı bilgileri sızdırılamıyor.
Sence ne olabilir?
-
ShockMan bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdıilteris bunu yazdı
Sence ne olabilir?
Tarsuslu bir mürid olarak o bölgeyi çok iyi biliyorum..Onun arka taraflarında çok eski tarihi yerler var.Genel manada tarsus çok eski bir tarihi şehir o açıdan gizli bir şehir çıkmış olabilir.Kişisel düşüncem tarihi eser olduğu yönünde.Polis bir abi ile görüştüm oranın ekibi özel Ankaradan geliyor biz bile bilmiyoruz o derece dedi..
-
söylemediklerine göre önemi birşey
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıShockMan bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdıilteris bunu yazdı
Sence ne olabilir?
Tarsuslu bir mürid olarak o bölgeyi çok iyi biliyorum..Onun arka taraflarında çok eski tarihi yerler var.Genel manada tarsus çok eski bir tarihi şehir o açıdan gizli bir şehir çıkmış olabilir.Kişisel düşüncem tarihi eser olduğu yönünde.Polis bir abi ile görüştüm oranın ekibi özel Ankaradan geliyor biz bile bilmiyoruz o derece dedi..
Hocam tahminine katılamayacağım, çünkü şanlı urfada bilinen tarihten daha eski bir uygarlığa ait şehir bulundu, tüm dünya' ya manşet ettiler, bilmeyen duymayan kalmadı! O yüzden bence bu antik bir şehir vakası değil.
Paranoya olsun dersek hemen paranoya moduna geçip söylüyorum, bakın demedi demeyin bu benim fikrim sonradan doğrulanabilir, orada çok eskiden düşmüş ufo gemisi kalıntılarını bulmuş olabilirler. Genellikle bunlar ufo ve dinsel bulgular söz konusu olduğunda böyle ketum oluyorlar.. demedi demeyin.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdıShockMan bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdıilteris bunu yazdı
Sence ne olabilir?
neden ankaradan özel ekip geliyor sizce... ;)
-
Çıksa oradan bir geçmişten bu güne kalan uzaylı kalıntısı dünya yaşam formu falan
Böyle ne gülerim varya
Neredeyse insanlık tarihinde kendi görüşüme göre dünya dışı yaşamı reddeden bir ülkeyiz
Uzaylı mı yok amınaaaaa, Din açısından da farklı 40 bin alem var işte biz şuanları biliyoruz ve göremiyoruz vs olayı
Yani ikilimde kalınan olayara gerçek bir netlik getirecek bir durum olsa, Tarih değişse çok tatlı olur
Az normal hayatımıza heyecan gelir belki, gerçi bize yarayacağı yok ama işte az buçuk kahve de okey oynarken
+ Uzaylı bulunmuş ya laa
Muhabbeti döner geçer -
driveshaft bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdıShockMan bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdıilteris bunu yazdı
Sence ne olabilir?
neden ankaradan özel ekip geliyor sizce... ;)
2 ihtimal var :))
1 mevzu gerçekten çok derin uzman ekipler geldi
2 bizim buradan olursa o polisler olaylar sonrası aynı şehirde olacağı için olayın pohu çıkabilir diye düşünüyorum :))
-
-
mkyb bunu yazdı
Hocam videoyu önceden izlemiştim çok fazla gizem katılmış(hit alması adına)... 2 güvenlik noktası varmış girerken elektronik aletler alınıyormuş vs vs... İçine girmeden böyle bir kanıya nasıl varılmış merak ettim doğrusu