Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
bende gelirim yer farketmez üsküdarda oturuyorum ama kaliteli oyun garanti etmiyorum :D neyse arkadaşımda gelebilir (tbtli Recoba_20) ikimizi yazın siz
-
yaw çok uzak yaw:|
maltepe sarıyer :|
nasıl gidilir onu bile bilmiyom ya :|
-
sen beni yalnış anladın ben bişey bozmaya çalışmıyorum sadace daha merkezi bi yer söyledim alternatif yani ayrıca ben fatihte oturuyorum oraya nası gelim Tarif pls ?
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
sen beni yalnış anladın ben bişey bozmaya çalışmıyorum sadace daha merkezi bi yer söyledim alternatif yani ayrıca ben fatihte oturuyorum oraya nası gelim Tarif pls ?
-----------------------------beşiktaş kadıköy maltepe cami dicen beni alcam 7 30 da maltepe cami (maltepe karakol)(maltepe meydan) nereyi biliyorsanız oraya gelin yetişemeyenler pm atsın adres istesinler . hacı beşiktaştan vapurla gelebilirsin hacı ben ayarlamışım para yatırmışım sen diosunki mecidiyeköyde yapalım
-
tamam. takım tam gibi. bundan sonra almıyoruz oynamak isteyenleri :) izlemek için gelebilirsiniz.
-
Dreamtn hocam yazmışın ama zor ya gelmem k.bkmayın yani (:
-
yao a.qq yolu bilsem gelirim , uzaklık sorun deeL , para sorunu varsa utanmadan yazın yardım ederimmm
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------beşiktaş kadıköy maltepe cami dicen beni alcam 7 30 da maltepe cami (maltepe karakol)(maltepe meydan) nereyi biliyorsanız oraya gelin yetişemeyenler pm atsın adres istesinler . hacı beşiktaştan vapurla gelebilirsin hacı ben ayarlamışım para yatırmışım sen diosunki mecidiyeköyde yapalım
tmm da kadıköyde dolmuşa mı bincem naapcam ?Edit ;burdan tuzla arabaları geçio 522 mi ne orda inip maltepede inip minibüse binip maltepe karakol desem giderim o zamn ?
-
dunyahali bunu yazdı:
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------dunyahali bunu yazdı:
tmm da kadıköyde dolmuşa mı bincem naapcam ?Edit ;burdan tuzla arabaları geçio 522 mi ne orda inip maltepede inip minibüse binip maltepe karakol desem giderim o zamn ?
-----------------------------tuzla arabasına bin maltepe köprüsünde in direk merdiven çıkcak köprünün üstüne geç önünden mibnüs geçiyo maltepe merkez de caminin oraya gelirsin . sorarakta bulrusun çok basit hacı. :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
yao a.qq yolu bilsem gelirim , uzaklık sorun deeL , para sorunu varsa utanmadan yazın yardım ederimmm
-----------------------------hacı z.burnundan beşiktaşa veya mecidiyeköye gel ordan kadıköy ordan maltepenin içinden geçen minübüslere bincem de. gelirsin