folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye

Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    bende gelirim yer farketmez üsküdarda oturuyorum ama kaliteli oyun garanti etmiyorum :D neyse arkadaşımda gelebilir (tbtli Recoba_20) ikimizi yazın siz

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

yaw çok uzak yaw:|

maltepe sarıyer :|

nasıl gidilir onu bile bilmiyom ya :|

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    sen beni yalnış anladın ben bişey bozmaya çalışmıyorum sadace daha merkezi bi yer söyledim alternatif yani ayrıca ben fatihte oturuyorum oraya nası gelim Tarif pls ?

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

dunyahali bunu yazdı:
    -----------------------------
    sen beni yalnış anladın ben bişey bozmaya çalışmıyorum sadace daha merkezi bi yer söyledim alternatif yani ayrıca ben fatihte oturuyorum oraya nası gelim Tarif pls ?

beşiktaş kadıköy maltepe cami dicen beni alcam 7 30 da maltepe cami (maltepe karakol)(maltepe meydan) nereyi biliyorsanız oraya gelin yetişemeyenler pm atsın adres istesinler  . hacı beşiktaştan vapurla gelebilirsin hacı ben ayarlamışım para yatırmışım sen diosunki mecidiyeköyde yapalım 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tamam. takım tam gibi. bundan sonra almıyoruz oynamak isteyenleri :) izlemek için  gelebilirsiniz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

Dreamtn   hocam yazmışın ama zor ya gelmem k.bkmayın yani (: 

kgd
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yao a.qq yolu bilsem gelirim , uzaklık sorun deeL , para sorunu varsa utanmadan yazın yardım ederimmm

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:

dunyahali bunu yazdı:

beşiktaş kadıköy maltepe cami dicen beni alcam 7 30 da maltepe cami (maltepe karakol)(maltepe meydan) nereyi biliyorsanız oraya gelin yetişemeyenler pm atsın adres istesinler  . hacı beşiktaştan vapurla gelebilirsin hacı ben ayarlamışım para yatırmışım sen diosunki mecidiyeköyde yapalım 

tmm da kadıköyde dolmuşa mı bincem naapcam ?

Edit ;burdan tuzla arabaları geçio 522 mi ne orda inip maltepede inip minibüse binip maltepe karakol desem giderim o zamn ?

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

dunyahali bunu yazdı:
    Dreamtn bunu yazdı:

dunyahali bunu yazdı:

tmm da kadıköyde dolmuşa mı bincem naapcam ?

Edit ;burdan tuzla arabaları geçio 522 mi ne orda inip maltepede inip minibüse binip maltepe karakol desem giderim o zamn ?

tuzla arabasına bin maltepe köprüsünde in direk merdiven çıkcak köprünün üstüne geç önünden mibnüs geçiyo maltepe merkez de caminin oraya gelirsin . sorarakta bulrusun çok basit hacı. :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:
    yao a.qq yolu bilsem gelirim , uzaklık sorun deeL , para sorunu varsa utanmadan yazın yardım ederimmm

hacı z.burnundan beşiktaşa veya mecidiyeköye gel ordan kadıköy ordan maltepenin içinden geçen minübüslere bincem de. gelirsin

Toplam Hit: 61738 Toplam Mesaj: 227