Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
Amk maçtan videoları istiyoruz:| Antepden bi takım çıksada halı saha yapsak size 3-5 hareket göstersem:| Antepden 14 kişi çıkar mı ki cidden
-
bir dahaki maçta ben diğer dayının takımına geçerim dengesizlik ortadan kalkar eşit olur :))
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
Recoba_20 bunu yazdı:
vidyo isteriz/dayının bana sinirlenip top attığı anı çektinmi exca?
lan orda sana sinirlenmedi takımındaki uzun boylu bi sırık vardıya hani ben böyle yaparım şöyle gol atarım diyen ona sinirleniyordu :D :D
-----------------------------hacı bende biliyom yanlış yazdım :)cidden:)
-
muhaha maç sonrası çekilen +18 leri istiyoruz Bu arada maç süperdi pek bi b*k yapamamış olsamda herşey için sağolun
-
fotolar yok çünkü bluetooth yok :B akşama atacam gece 12 gibi :)
ulan dayı bana sinirleneceğine zidane vari hareketine sinirlensin alla alla :|
ronaldinho forması dayıdaydı ben de değil :F
maradona mıyım olum takımı kurtarıyim elimle gol atıp :B
sıfırdan attığım gol harikaydı ama (H)
-
o değilde basket maçı yapalım sahada ama buraya gelin istanbul üni sahada oynarız
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------fotolar yok çünkü bluetooth yok :B akşama atacam gece 12 gibi :)
ulan dayı bana sinirleneceğine zidane vari hareketine sinirlensin alla alla :|
ronaldinho forması dayıdaydı ben de değil :F
maradona mıyım olum takımı kurtarıyim elimle gol atıp :B
sıfırdan attığım gol harikaydı ama (H)
-----------------------------sahada niye demedin bunları pit10din?dışarıda dayak yedikten sonra internettemi artizlik yapmaya başladın??o takımı kurtarman için en az 20 el gerekiyodu:)):):)
-
adam bilmem kaç promil alkol almış o adamla ben oynadım sen değil hacı bee :)
adamın önündeyim pas vermiyo enisi arıyo :B ben de egoistliğe wurdum napıyim amk lifeless yemedi bi türlü :C
ayrıca orda dayak yemedim direğe wurdurdular o kadar :| alayı yobaz nasıl engel olacaktım amk :B
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------alayı yobaz nasıl engel olacaktım amk :B
hoştt sensin ooo :D -
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------adam bilmem kaç promil alkol almış o adamla ben oynadım sen değil hacı bee :)
adamın önündeyim pas vermiyo enisi arıyo :B ben de egoistliğe wurdum napıyim amk lifeless yemedi bi türlü :C
ayrıca orda dayak yemedim direğe wurdurdular o kadar :| alayı yobaz nasıl engel olacaktım amk :B
-----------------------------keşke aşağı atsaydık şunu ya..:)