Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
Adreste tmm kramponlarımı bileyliyorum :D
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
yao a.qq yolu bilsem gelirim , uzaklık sorun deeL , para sorunu varsa utanmadan yazın yardım ederimmm
-----------------------------hacı z.burnundan beşiktaşa veya mecidiyeköye gel ordan kadıköy ordan maltepenin içinden geçen minübüslere bincem de. gelirsin
--------------------------
saol dayı gelmiyecem , karıya gitcem daha iyi hemde stresimi felan atarım iyi olmaz mı :) -
sivasta olacam maç günü gelemiyeceğim :( . çok istiyodum bi maça gelmeyi ama başka zaman artık size iyi eğlenceler.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------By_Gizemli bunu yazdı:
yao a.qq yolu bilsem gelirim , uzaklık sorun deeL , para sorunu varsa utanmadan yazın yardım ederimmm
-----------------------------hacı z.burnundan beşiktaşa veya mecidiyeköye gel ordan kadıköy ordan maltepenin içinden geçen minübüslere bincem de. gelirsin
--------------------------
saol dayı gelmiyecem , karıya gitcem daha iyi hemde stresimi felan atarım iyi olmaz mı :)
-----------------------------hacı sensiz olmaz ama adresi verdim ayıp etme gel sora aids olcan :)
-
SweetyVolty bunu yazdı:
bende gelirim yer farketmez üsküdarda oturuyorum ama kaliteli oyun garanti etmiyorum :D neyse arkadaşımda gelebilir (tbtli Recoba_20) ikimizi yazın siz
-----------------------------yazdım bak satiscaliburluk yapmak yok sonradan exca gibi .. :)
-
1-Serser1(geliyo)
2-Dreamtn (geliyo)
3-Durqrimast(geliyo)
4-vanhelsink(geliyo)
5-mayrip(geliyo)
6-Swool(geliyo)
7-Tyler_dayi(geliyo)
8-lifeless(geliyo)9-dunyahali(geliyo)
10-protesto(geliyo-büyük ihtimal)
11-Recoba_20(geliyo)
12-Sweet(geliyo)
13-ByGizeml(hacı neden bilmiyom senin gelmeni istiyorum aids olmaman için gel )
kadro normalinde tamam fakat zevkine bir maç olcak arkadaşlar eğer çok oynamak istiyen olursa gelsin değişmeli oynarız olmadı 7-7 yaparız maksat mürit dışarda kalmasın
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------1-Serser1(geliyo)
2-Dreamtn (geliyo)
3-Durqrimast(geliyo)
4-vanhelsink(geliyo)
5-mayrip(geliyo)
6-Swool(geliyo)
7-Tyler_dayi(geliyo)
8-lifeless(geliyo)9-dunyahali(geliyo)
10-protesto(geliyo-büyük ihtimal)
11-Recoba_20(geliyo)
12-Sweet(geliyo)
13-ByGizeml(hacı neden bilmiyom senin gelmeni istiyorum aids olmaman için gel )
kadro normalinde tamam fakat zevkine bir maç olcak arkadaşlar eğer çok oynamak istiyen olursa gelsin değişmeli oynarız olmadı 7-7 yaparız maksat mürit dışarda kalmasın
-----------------------------Yatar o maç :)))
Yok oynanırsada , Ayın 26 sında da ( 1 hafta sonra ) rövanşı olsun , ben de gelirim o zaman :))
Daha maçta attığım goller sayılmadı ben de hykır oldum bahanesiyle heykır olucaz,
-
ee gelme ihtimalleri olanlarla birlikte 13 kişi edio ? bi kişi daa gelsnide 14 olak.
-
dunyahali bunu yazdı:
ee gelme ihtimalleri olanlarla birlikte 13 kişi edio ? bi kişi daa gelsnide 14 olak.
-----------------------------hacı ben sana bişi söylüyümmü :) 13 kişiyiz ama 2 kişi kesin satiscaliburluk yapar organizasyon işi böyledir o yüzden fazladan olsun daha iyi fazladan olursa tam olur :) gizemli aids diyorum gel diyorum istanbulun karısı aidslidir diyorum :) bu arada student olum gol kralı olamıcam doktor 2 hafta saha cezası çekti bana bu arada diz üstüne çok pis diz yedim hayvanın tekinden hızla turnikeye çıkarken çat sonra kaslar kasıldı şimdi ilaç lkullanıom ama maçta oynucam s.et doktoru :) tbt için :)
-
1.mesajı okuyun ? :) konuyu canlılaştırıyorum :)