folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye

Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    yaaa 100 fark attık hala bıdı bıdı konuşuodu bnana diodu hepinize karşı tek oynarım diye ayrıca sıfır rastgele vurduğun tpounda golle alakası yoktu topun gol olması iin bizim gollerimiz gibi hepsini çizgiyi geçmesi gerekir

Resimler nerde hani satt yarım :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    resimleri isterüz ya hani 12 de atıcaktınız

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    pitoş resimleri atsana :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hoca ben en son 4 yıl önce topa ayak vurdum, oynayamam dedim ve kendimi yalancı çıkarmadım :)

Ama sen ben oynarım, ben kralım diye artislik yapıyorsun, sonra yok efendim dayı sarhoştu artislik yaptı, yok yobazlar beni direğe vurdu, yok pas atmadılar, yan yattı çamura battı, sular kesikti vs vs vs bahaneler bulma pit10din kardeşim.  Onlar iyi oynadı kazandı biz kaybettik. Haticeye değil neticeye bakacaksın. Ya arif olacaksın dinleteceksin kendini, yada adam olup susacaksın. Arif değilsin, bari adam ol...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    Arkaşlar biliyorum organizasyonu ben yaptım. böyle bir totoşluk yok gelmedim son dakkada kötü haberi alınca gelemedim çok sevdiğim bi arkadaşımın babası vefat etmişti teselliye gittim adapazarına :S kusra bakmayın cümleten hepinizden özür dilerim neyseki maç oynanmış Swoll Organizasyon için sana teşekkür ederim. EmirReis para organisazyonu içinde sana ve gelen bütün arakdaşlara teşşekkürler.. hepniizden tekrar tekrar özür diler . İnş. ilerde her hafta abone olur öyle oynarız :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ağustosta rovanş maçı yaparız tamam olur böylece.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dreamtn  arkadaşım , başınız sağolsun ,

haftaya rövanşını ayarlayalım , ben de gelirim , yenilen  takıma takviye olur ,  içip gelen arkadaşı bu sefer maçtan önce  soğuk bir duş aldırırsak  en azından topu tek görür .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    yok abi bi daha ki maçı ben burda isterim taaaa ebesinin yeri git git bitmiyo :| bu sefer siz gelin

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    la gel nolcak :) eyw. student.. gelemedik .. iki kere üzüldük hem sizi satmış durumda olduk hem babası vefat etti :S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

3 tane foto ekleyim: http://rapidshare.com/files/131282037/tempo_tbt_mac.rar.html

karşıda yapılsın ama geç olmasın 7-8 arası. piton resimleri koy bakalım görelim

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 61697 Toplam Mesaj: 227