folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye

Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:
    -----------------------------

ExcaliburTBT bunu yazdı:

Ben futbol oynamam ama sır Dreamtn i direğe vurdurmaya gelirim :F izinsiz bulu$ma konusu açtı diea :P kale direğide ideal olur heralde :B

la exca dememişmiydim ben sana yapcaz die önceden :) sen tmm demiştin sallamıştın bizi direk mirek istemeyom ben :D

bunun affı yok :D illaki bir direk anın oalcak :D ilerde çocuklarına ,gösterirsin fln :D uhaha :D :D bir zamanlar dedeniz :D direkden direğe giderdi ahh ahh nerde o eski gençlik :D uhaha

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

hadi bakalım :) ... direk anı nasılmış görcez .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

hey ist. anadolu yakasında bu kadarmı mürit var hacılar maça ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

19-20  tarihleri arasında Mali müşavi,rlik sınavı var , bi hafta önce veya sonra  olmaz mı ? 

12  sinde veya  26 sında (  veya  daha sonraki tarihlerde )   ben gelirim  , hatta sahaya abone oluruz .

(muhasebeciyim ama İsko  değilim  :)) , yanlış anlama olmasın  )

Bu arada  20 Temmuz Cumartesi dEğil , 19 TemMuz  Cumartesi  :))  ,   sen 20 sine maç alırsın , millet de Cumartesi geliRse sahaya , ertesi günü aynı kişiler  maçta seninle oynarlar  :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

19-20 tarihleri arasında Mali müşavi,rlik sınavı var , bi hafta önce veya sonra olmaz mı ?

12 sinde veya 26 sında ( veya daha sonraki tarihlerde ) ben gelirim , hatta sahaya abone oluruz .

(muhasebeciyim ama İsko değilim :)) , yanlış anlama olmasın )

Bu arada 20 Temmuz Cumartesi dEğil , 19 TemMuz Cumartesi :)) , sen 20 sine maç alırsın , millet de Cumartesi geliRse sahaya , ertesi günü aynı kişiler maçta seninle oynarlar :))

19 TEMMUZ Cumartesine alıyoruz maçı sağol isko2 :) harbiden büyük yanlış :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:

student bunu yazdı:

19-20 tarihleri arasında Mali müşavi,rlik sınavı var , bi hafta önce veya sonra olmaz mı ?

12 sinde veya 26 sında ( veya daha sonraki tarihlerde ) ben gelirim , hatta sahaya abone oluruz .

Bu arada 20 Temmuz Cumartesi dEğil , 19 TemMuz Cumartesi :)) , sen 20 sine maç alırsın , millet de Cumartesi geliRse sahaya , ertesi günü aynı kişiler maçta seninle oynarlar :))

aslında  12 Temmuz veya 26 Temmuz olsa ben de gelirdim ,   sonra maçta yenilince , attığım golleri saymadılar ben de hacker oldum  derim :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

Dreamtn bunu yazdı:

student bunu yazdı:

aslında 12 Temmuz veya 26 Temmuz olsa ben de gelirdim , sonra maçta yenilince , attığım golleri saymadılar ben de hacker oldum derim :))

hacı 12 temmuz erken olur adam yok hem adam bul 12 temmuz yapalım 26 temmuzda geç be ama bu hafta yaparız eğer katılım olursa haftayada yaparız gol konusunda beni geçemeyeceğin için :) hacker olursun gibi geliyor :P

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:

hacı 12 temmuz erken olur adam yok hem adam bul 12 temmuz yapalım 26 temmuzda geç be ama bu hafta yaparız eğer katılım olursa haftayada yaparız gol konusunda beni geçemeyeceğin için :) hacker olursun gibi geliyor :P

anlaşıldı şimdi neden ayın 26 sına ertelemediğin ,   gol krallığını kaptırmamak için yapıyorsun di mi :)))

not:  maç ertelenmezse  hacker olamayacağım gibi .. :))   , ben de maça gidemedim, hacker oldum derim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

abi maçı ertelesenizde anadolu yakasında a.g kaç kişi gelio gelenlerin listesine bakılırsa siz naca 2 ye 2 turnuva yaparsınız oda tek kale .)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

Dreamtn(geliyo)

vanhelsink(geliyo)

mayrip(belki)

Swool(geliyo)

Tyler_dayi(geliyo)

Excada(geliyo)

mosquit0(hacı sen demişsinki süper kaleciyim gelcemmi gelmicenmi :)

Juba(yüzme dersi varmış ama tbt için bigünlük satar diyorum :)

Kapo(geliyo)

9 kişiyiz la lej kesin 2 kişi satıscaliburluk yapar de ama sen :P 7 tane kesin 5 elaman gerkekiyo ... anadolu akar hacı :)

Toplam Hit: 61689 Toplam Mesaj: 227