Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------benim takıma bak amk: pit10din, emirreis, swool, enis, müridin arkadaşı bide, biz yenilmeyelimde kim yenilsin :D
-----------------------------Ne zaman excalibur elinde makine ile video çekse, altın topla artislik yaptın birde bize kötü oynuyor diye teşhir ediyorsun dayı :|
-----------------------------
bu sefer dinci yobaza katılmamak elde değil :| alkolik manyak rocker ppffff amca3 :F -
bunun rövanşıda olur, yalnız küçük bi ayrıntı saha küçüktü lan ne zaman topu alıp kafamı kaldırsam önümde biri oldu :S
-
mutluyum huzurluyum :D güzel maçtı son dakikada yanlız bırakmayalım dedim excayla işten kaçarak taksime dayıların yanına kaçtık :D kimse yolculuk seferini anlatmamış :P gidene kadar boşaldım aq :|
maç zevkliydi emir abi ilk dakikalar bizdendi baktık çok fark açıyoruz dedik emir abiyi verrelim bişeyler yapsın bizi tutsun falan yoq oda fos çıktı :D goller durmak bilmedi 15 ten sonrasını sayamadım skoru bilen var dayı sen iii bilirsin..
-
Hakikaten ya taxiye 6 kişi bindik dayı öne oturdu bidondin ben enis reflex ve dünyayav$ağı arkaya nasıl sığdık bilemiyorum dünyahali üreme organlarımızn tepesine oturdu :F maç öncesi |: reflex in duşlara yöneldiğini gördüm büyük ihtimalle boy abdesti aldı kendileri dünya yav$ağı yüzünden :F
-
sırtım dölyatağı olmuştu amk maçta temiz koyduk Dayiların takımı iç hesaplaşmaya gidio :D
-
kankalar ben gelemedim kusura bakmayın benim patron maça gitcemi duyunca izin vermedi kimden duydu anlamöış deilim ama büyük ipnelik yaptı pezo.servisim beyler maça gitceğimi duyunca son saatte 3-4 tane daha servis aldı ipne.yapmak zorunda kaldım amk.
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------bunun rövanşıda olur, yalnız küçük bi ayrıntı saha küçüktü lan ne zaman topu alıp kafamı kaldırsam önümde biri oldu :S
dayı o genelde ben oluyodum galiba:)))) -
vidyo isteriz/dayının bana sinirlenip top attığı anı çektinmi exca?
-
nerde kaldı 18+ fotolar
-
Recoba_20 bunu yazdı:
vidyo isteriz/dayının bana sinirlenip top attığı anı çektinmi exca?
lan orda sana sinirlenmedi takımındaki uzun boylu bi sırık vardıya hani ben böyle yaparım şöyle gol atarım diyen ona sinirleniyordu :D :D