Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
hadi yatın sabah ağrıyan gotünüzü kaldıramayacaksınız:)
-
ben koymadılar dedim mi çatur çutur koydular hem de :F
ulan 3 saat geri döndüğüm yolda cabası :B
ahmet senin ayrıca amk ayağım kıpkırmızı totoşş biçer döver :F
-
Video yokmu hocam ya?izleyelim biraz,merak ettik:)
-
neyini izliycen adamlar dayı mayı dinlemedi gavur gibi vurdular amk :D
-
Dayı senin sinirlendiğin an verdiğin tepkiler beni bitirdi :D
Tyler Dayı: Ayağımı s.keyim !!!
Swool: Dayıdaki fantaziye bak amk :D
Süpersiniz :D:D:D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------pit10din bunu yazdı:
-----------------------------topunuzun amk ben halı saha maçıymış biri alkolik bkz. tyler dayı :B
bkz. biçer döver mayrip ayağım evde farkettim kıpkırmızı :| recoba_20'yi gönülden tebrik ederim acımadan koydu bize :F
emir çıplak pozların sükse yapacak o kadar diyorum dilden dile elden ele :F
-----------------------------Ben gider ayak dövmedim seni, bakıyorum klavye başında bi cesurlaşmışsın. Bu sefer sadece Mimar Sinan Caddesi tabelasının direğine vurduk seni, bir dahaki sefere, o direğin başına oturturum canım. Resimleri sadece bana yollaıp, sendekileri siliyorsun.
Are you understand ?
-----------------------------Are you değil Do you olcak
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
neyini izliycen adamlar dayı mayı dinlemedi gavur gibi vurdular amk :D
Dayı fairplay'e hadi hörmet etmediler senin karizmana da mı hörmet etmediler:| pit10 vurmuştur sana çünkü gelenlerden o potansiyele sahp bi o var:C Video isterik -
benim takıma bak amk: pit10din, emirreis, swool, enis, müridin arkadaşı bide, biz yenilmeyelimde kim yenilsin :D
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------benim takıma bak amk: pit10din, emirreis, swool, enis, müridin arkadaşı bide, biz yenilmeyelimde kim yenilsin :D
-----------------------------Ne zaman excalibur elinde makine ile video çekse, altın topla artislik yaptın birde bize kötü oynuyor diye teşhir ediyorsun dayı :|
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------benim takıma bak amk: pit10din, emirreis, swool, enis, müridin arkadaşı bide, biz yenilmeyelimde kim yenilsin :D
demekki tipten nasıl oynadığı anlaşılmıyomuş:D/kıroyuz ama teknik bizdeydi