Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
çok uzak çok yani avrupa yakası için özellikle acayip uzak :|
alın şöyle beşiktaş taraflarına falan bari ki gelebilelim :B
terli terli taaa ebesinden dönemeyiz :) bi de pazar günü alın herkes rahat gelir bence :)
-
ooooooo geliyom yaz beni yaz kanka
üsküdardan 5 dk uçarım oraya
yaz valla geklcem
-
gelirim diyorum bir iş çıkmazsa.
bu arada maltepeyi babamın içtiği maltepe sigarasından aklıma getiriyorum:
-
maltepe güzel süreyyadan yakın ama futbol oynamam :D
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------maltepe güzel süreyyadan yakın ama futbol oynamam :D
-----------------------------
choaser zaten süreyya plajının orda yapcaz maçı oynamasan bile izlemeye gelirsin.. ki ben olsam tbt için oynarım :)Dreamtn(geliyo)
vanhelsink(geliyo)
mayrip(belki)
Swool(geliyo)
Tyler_dayi(geliyo)
Excada(geliyo)
mosquit0(hacı sen demişsinki süper kaleciyim gelcemmi gelmicenmi :)
Juba(yüzme dersi varmış ama tbt için bigünlük satar diyorum :)
HeadBanger(la hacı esenkentten gelemiosan maltepeye yuh sana da esenkentin birazı maltepeye giriyo zaten ne uzağı yapma gözünü sevem gel kurtul :)
-
la enistepe bana baya bir uzak..esenkente yakınım hesaplayın işte :|
-
Dreamtn(geliyo)
vanhelsink(geliyo)
mayrip(belki)
Swool(geliyo)
Tyler_dayi(geliyo)
Excada(geliyo)
mosquit0(hacı sen demişsinki süper kaleciyim gelcemmi gelmicenmi :)
Juba(yüzme dersi varmış ama tbt için bigünlük satar diyorum :)
HeadBanger(la hacı esenkentten gelemiosan maltepeye yuh sana da esenkentin birazı maltepeye giriyo zaten ne uzağı yapma gözünü sevem gel kurtul :)
kadromuz daha elaman bekliyoruz haydi tbt anadolu :)
20 Temmuz Cumartesi 8-9 maç 12 kişi çıktığı anda kaporayı yatırcam 4 5 saha var burda kesin biri boş olur ;) -
Ben futbol oynamam ama sırf Dreamtn i direğe vurdurmaya gelirim :F izinsiz bulu$ma konusu açtı diea :P kale direğide ideal olur heralde :B
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Ben futbol oynamam ama sır Dreamtn i direğe vurdurmaya gelirim :F izinsiz bulu$ma konusu açtı diea :P kale direğide ideal olur heralde :B
-----------------------------halı sahalarda ışıklandırma sistemleri olur :D o direklere alak exca ım :D hem unutmaz bizi :D
edit : la bende aynı suçtan direğe alınmıştım :| affı yok bunun :|
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Ben futbol oynamam ama sır Dreamtn i direğe vurdurmaya gelirim :F izinsiz bulu$ma konusu açtı diea :P kale direğide ideal olur heralde :B
-----------------------------la exca dememişmiydim ben sana yapcaz die önceden :) sen tmm demiştin sallamıştın bizi direk mirek istemeyom ben :D