Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------ayaıtır sorması istanbulda enis tepe diye bir yer var mı :D
-----------------------------
maltepe yi duyamadın mı olm :| -
Yaz Benide abi beklediğim fırsat geldi sonunda :D beni dayinin karşısındaki takıma yazın.
Ama 8-9 geç yaa 7-8 olabilir mi ben fatihten gelicem hatta biri benim elimden tutpda götürebilir çünkü karşıda hiçbiyer bilmiyorum :SEdit; Pit10din ve Zamansehride gelebilir.Onlarada Pm Atın.
-
@dunyahali, 8-9 herkes için uygun. Geç olmasından ziyade, çalışanları düşünmek lazım :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------bana futbol ayakkabı + z.burnunda olacam o gün beni ordan alırsanız gelirim
-----------------------------neresine glion hacı zb nin bnde zbde oturuyorum maltepeye baya uzak
-
Swool bunu yazdı:
@dunyahali, 8-9 herkes için uygun. Geç olmasından ziyade, çalışanları düşünmek lazım :)
Haklısın da 9-10 çok geç bide ben Avrupa yakasından gelicem gerçi sende avrupa yakasından gidicen ama aslında en güzeli Pazar Günü.Not.MECİDİYEKÖYDE Bİ YER AYARLAYABLİRİM.maç için.
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Haklısın da 9-10 çok geç bide ben Avrupa yakasından gelicem gerçi sende avrupa yakasından gidicen ama aslında en güzeli Pazar Günü.-----------------------------
9-10 değil, 8-9 :)
-
Swool bunu yazdı:
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
Haklısın da 9-10 çok geç bide ben Avrupa yakasından gelicem gerçi sende avrupa yakasından gidicen ama aslında en güzeli Pazar Günü.-----------------------------
9-10 değil, 8-9 :)
nese swool abi gelecem artık zaten ilk olucak kaçırmam böle işi. -
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------1-Serser1(geliyo)
2-Dreamtn (geliyo)
3-Durqrimast(geliyo)
4-vanhelsink(geliyo)
5-mayrip(geliyo)
6-Swool(geliyo)
7-Tyler_dayi(geliyo)
8-lifeless(geliyo)9-dunyahali(geliyo)
10-protesto(geliyo-büyük ihtimal)
Excada(o bir satiscalibur satti gelmiyo.)
By_Gizemli(z.burnundan gelcekmiş belki Kgd den yardım istiyoruz sende gel gizemliyi alıp) :
Juba(yüzme dersi varmış ama tbt için bigünlük satar diyorum :)
Chaoser(maç oynamam deyo ama maltepedeymiş ikna edelim gelsin )Kgd(gelirse gizemliyle gelcek uzak dio ama tbt açısından ayıp ediyo ) :)
----------------------------- -
Dreamtn bunu yazdı:
Dreamtn bunu yazdı:
2-Dreamtn (geliyo)
3-Durqrimast(geliyo)
4-vanhelsink(geliyo)
5-mayrip(geliyo)
6-Swool(geliyo)
7-Tyler_dayi(geliyo)
By_Gizemli(z.burnundan gelcekmiş belki Kgd den yardım istiyoruz sende gel gizemliyi alıp) :
Chaoser(maç oynamam deyo ama maltepedeymiş ikna edelim gelsin )Kgd(gelirse gizemliyle gelcek uzak dio ama tbt açısından ayıp ediyo ) :)
-----------------------------Mecidiyeköyde yapsak nolur orda saat tew farketmez hem orda karşıya otobüslerde vızır vızır geçio mecidiyeköye 5 dakka uzaklıkta.
Edit ;gelende çok olur.
-
dunyahali bunu yazdı:
Dreamtn bunu yazdı:
Dreamtn bunu yazdı:
2-Dreamtn (geliyo)
3-Durqrimast(geliyo)
4-vanhelsink(geliyo)
5-mayrip(geliyo)
6-Swool(geliyo)
7-Tyler_dayi(geliyo)
-----------------------------Mecidiyeköyde yapsak nolur orda saat tew farketmez hem orda karşıya otobüslerde vızır vızır geçio mecidiyeköye 5 dakka uzaklıkta.
Edit ;gelende çok olur.
hacı oldu ben sahaya parayı yatırmışım adamları ayarlamışım bozmaya çalışma hiç geliyosan gel başımın üstünde yerin var ki burdanda karşıya vızır vızır arabalar geçiyo ! ki karşıdanda gelcekler olcak onlarla gidersin.
Bu Arada Beyler Saha Ücreti 66 milyon 12 kişilik saha herkeze 5.5 ytl düşüyor ona göre :)