Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Lan ben gelemiorm vallah |: ama bu konu yüzünden bir gencimiz yine ağaçlarda sallandırılcakmı$ öle dedi :P yardımcım penis hazretleri :F
-----------------------------ha dedi :) bensiz maçmı yapıonuz sne nie gelemiyon hacı ?
-
la bu maç işi sakat..daha adam tam deil galba bide maç başlarken biri gelmese..en iyi normal bi bulusma olsun..o zmn bak kimler geliyo..exca başta olmak üzere..
-
maç oynanacak hacı. 1 hafta sonra herkes hazır olsun.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------maç oynanacak hacı. 1 hafta sonra herkes hazır olsun.
-----------------------------la bu maç işi sakat..daha adam tam deil galba bide maç başlarken biri gelmese..en iyi normal bi bulusma olsun..o zmn bak kimler geliyo..exca başta olmak üzere..
-------------------------------
hoca maç işi sakat felan deil maç oynancak herkez hazır olsun 2 3 eleman eksik ondan 2 3 eleman bulalaım gelsinler . oynayalım babalr gibi
sahayıda aldım hacılar ! lütfen beni madur etmeyin .
-
Cumartesi kursun ilk günü ekerim, beni de yazabilirsin listeye.
-
ARkadaşlar avrupa yakasında olsa daha iyi olmaz mı maltepe uzakta kalıo avrupa yakasında olsa 5 takım çıkar diyorumm.....
-
ben gelirim eger eksiklik olacaksada adamda bulurum rahat ol organizatör (ama bana bildirin)...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------ben gelirim eger eksiklik olacaksada adamda bulurum rahat ol organizatör (ama bana bildirin)...
-----------------------------abicim adam bulması en basit iş ben herkez tbt den olsun diyorum ;) lifeless yazdım seni hacı swoolla gelcekmişsin sen zaten tyler tatildeymişsin ama :)
-
Serser1(geliyo)
Dreamtn (geliyo)
Durqrimast(geliyo)
vanhelsink(geliyo)
mayrip(belki)
Swool(geliyo)
Tyler_dayi(geliyo)
Excada(o bir satiscalibur satti gelmiyo.)
Juba(yüzme dersi varmış ama tbt için bigünlük satar diyorum :)
protesto(geliyo-büyük ihtimal)
Chaoser(maç oynamam deyo ama maltepedeymiş ikna edelim gelsin )lifeless(geliyo)
-
bana futbol ayakkabı + z.burnunda olacam o gün beni ordan alırsanız gelirim