Tbt Halı Saha Maçı Ayarlıyoruz İstanbul/Maltepe(Sahil) Gelecek Elaman Dal İçeriye
-
büyük ihtimal yaz benim yanımada :| istte olup olmayacağım kesin deil ondan :|
head yawşağı :| birlikte giderük artıkın
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------büyük ihtimal yaz benim yanımada :| istte olup olmayacağım kesin deil ondan :|
head yawşağı :| birlikte giderük artıkın
-----------------------------head gelmeyom deyo hacı bide sen alman panzeriymişsin :) korktum senden gelmeye çalış yazdınm senide
-
student bunu yazdı:
-----------------------------Dreamtn bunu yazdı:
hacı 12 temmuz erken olur adam yok hem adam bul 12 temmuz yapalım 26 temmuzda geç be ama bu hafta yaparız eğer katılım olursa haftayada yaparız gol konusunda beni geçemeyeceğin için :) hacker olursun gibi geliyor :P
-----------------------------anlaşıldı şimdi neden ayın 26 sına ertelemediğin , gol krallığını kaptırmamak için yapıyorsun di mi :)))
not: maç ertelenmezse hacker olamayacağım gibi .. :)) , ben de maça gidemedim, hacker oldum derim
-----------------------------hacı ertelenmezde bidaha yapılır gelen olursa :) kalbimizin heykırısın sen
-
la trolaar önde gider ben enistepe ye gelemem :| ist te olmayabilirim..la bana bak yarın bulusak evde :|
-
hortlatıyorum konuyu müritler hacılar kaç bin mürid var burda bırakın pclerinizi bide sahalarda görelim sizi anadolu yakası müridleri hayde ...
-
geç olmasa gelirdim...nese başka zaman artık
-
ben gelcem bben gelcem yaz beni :D
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------ben gelcem bben gelcem yaz beni :D
-----------------------------Drqrimast yazdım seni satiscaliburluk yapma sakın :)
Recoba_20
hacı nerde oturuyon geç deil çok gelirsin :)
-
hocam bnide yaz..olmadı proyla gelirim..tabi sonradan bi sorun olmassa..bide kaçtaydı yani akşam gündüz?
-
zumsuk u ikna edebilirsem eskişehirden gelcez biz de :|
edit: zumsuk olmaz dedi media_center ı ikna etmeye çalışçam:|
edit2: media_center ın işleri varmış o gün.
bu ayın sonuna kadar istanbula kartal-maltepe taraflarına gelicem ama henüz belli diil.belli olsun da bi eğer kadroda eksik kalırsa gelebilitem yüksek.haber ederim.