Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EscDewil
    EscDewil's avatar
    Erkek

Geçenlerde x platformunda gördüm. Bir kaç kişi alışveriş yapmış. Fiyatlar makul görünüyor. Bende bir kaç parça eşya aldım. Vakit bulursam süreci buraya eklemeyi düşünüyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek

Ne fiyatlar var yahu :)) almamak elde değil. bir ondan bir burdan iki ordan 1 şurdan bi baktım sepet olmuş 2.000 tl civarı. yorumlar pek içime sinmedi. açıkçası Gümrükte biplenir :) alanlardan getirenlerden Sipariş verenlerden bekliyoruz yorumları.

Mahallenin Tavuk Hırsizı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hellboy4tr
    hellboy4tr's avatar
    Erkek

aliexpress cilkini cikardi gercekten bende birkac kisiden duydum cok daha ucuz falan tavsiye ettiler bizzat.

https://www.youtube.com/c/hobitadilat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

2 sipariş kendimin ve 1 siparişte abimin vardı. Dün 1 sipariş geldi, 12 kalem üründen 10 tanesi problemsiz ve beklediğimiz gibiydi. 1 adet diş fırçası sterilizasyonu için ürün almıştık o tamamen kullanışsızdı ve 1 adette buzdolabı sebili sipariş etmiştik o da 3,5l olması gerekirken 2,5l geldi. Her 2 ürünü de site üzerinden iade ettik anında hesaba alışveriş kredisi olarak parayı yüklediler ve bir mail attılar. Mail'de isterseniz ürünleri atın, isterseniz birine bağışlayın isterseniz de kullanın yazıyordu. Ürünleri kullanıyoruz ve üstüne para iadesi de hesaba geldi. Bu özelliği ile kendine iyice çekti site 

Ayrıca sipariş verdikten sonra eğer aldığınız ürünlerin fiyatı düşerse, fiyat farkı talebinde bulunup aradaki miktarı hesabınıza yine alışveriş kredisi olarak yükletebilirsiniz. İyi alışverişler :)

efsaneburak tarafından 09/Tem/24 13:38 tarihinde düzenlenmiştir

wAreX!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Benimki we world ablama verdik onunki mng kargo ile gönderilecek.

Benim kargo gümrükden çıkamadı.

Wort tarafından 09/Tem/24 14:28 tarihinde düzenlenmiştir

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yav birkaç keredir şunu yaşıyorum, aliexpresste birşey buluyorum oo ucuzmuş diye alıyorum. sonra bi bakıyorum trendyolda aynı fiyata veya daha ucuzu var. temu'dan da tek birşeye baktım 200 liralık bahçe sulama hortumu. onu da 175e trendyolda buldum. diğer şeyler ucuzdur belki bilmiyorum. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Durumu özetliyim:
    Çin hükümeti aynı bizim hükümet gibi İhracatçıya yol verdi hemde tam yol verdi ve vergi almıcam  yürüyün aslanlarım dedi. Fiyatlar hakikaten çok ucuz ve makul ( çoğu ürün için ) 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Silvanus
    Silvanus's avatar
    Erkek

Üye olmayanlar için referans zinciri başlatabiliriz, refsiz üye olunca kupon vermiyordu sanırım. Konu sahibi okeylerse ben linkimi vermek isterim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    karakutu bunu yazdı

Durumu özetliyim:
    Çin hükümeti aynı bizim hükümet gibi İhracatçıya yol verdi hemde tam yol verdi ve vergi almıcam  yürüyün aslanlarım dedi. Fiyatlar hakikaten çok ucuz ve makul ( çoğu ürün için ) 

Umarım bu ara bu kadar popüler oldu diye bizimkiler bir kısıtlama getirmez herkes bilir çünkü vatandaş yararına ne varsa en kısa sürede bizim hükümet yasak getirmek için elinden geleni yapar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek
    Silvanus bunu yazdı

Üye olmayanlar için referans zinciri başlatabiliriz, refsiz üye olunca kupon vermiyordu sanırım. Konu sahibi okeylerse ben linkimi vermek isterim.

Kupon olayı şuan yok, tekrar gelecekmiş diyorlar.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

geçen ay falandı burdan baya düşük miktarlar ödeyip bişeyler aldım.

mutfak aleti aldım 1-2 tane,(kepçe süzgeç falan) çok elektronik yoktu. ama hepsi ertesi gün paslandı asdfa attım direkt

masa örtüsü almıştım bi tane onu normal kullanıyom.

ama dün mü ne tiktokta reklam çıktı yine girdim. beleş ürün vs muhabbeti.

ama diyo ki min 2000 liralık sepet yapacaksın.

saldım ben de 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 24389 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba