Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
Geçenlerde x platformunda gördüm. Bir kaç kişi alışveriş yapmış. Fiyatlar makul görünüyor. Bende bir kaç parça eşya aldım. Vakit bulursam süreci buraya eklemeyi düşünüyorum.
-
Ne fiyatlar var yahu :)) almamak elde değil. bir ondan bir burdan iki ordan 1 şurdan bi baktım sepet olmuş 2.000 tl civarı. yorumlar pek içime sinmedi. açıkçası Gümrükte biplenir :) alanlardan getirenlerden Sipariş verenlerden bekliyoruz yorumları.
-
aliexpress cilkini cikardi gercekten bende birkac kisiden duydum cok daha ucuz falan tavsiye ettiler bizzat.
-
2 sipariş kendimin ve 1 siparişte abimin vardı. Dün 1 sipariş geldi, 12 kalem üründen 10 tanesi problemsiz ve beklediğimiz gibiydi. 1 adet diş fırçası sterilizasyonu için ürün almıştık o tamamen kullanışsızdı ve 1 adette buzdolabı sebili sipariş etmiştik o da 3,5l olması gerekirken 2,5l geldi. Her 2 ürünü de site üzerinden iade ettik anında hesaba alışveriş kredisi olarak parayı yüklediler ve bir mail attılar. Mail'de isterseniz ürünleri atın, isterseniz birine bağışlayın isterseniz de kullanın yazıyordu. Ürünleri kullanıyoruz ve üstüne para iadesi de hesaba geldi. Bu özelliği ile kendine iyice çekti site
Ayrıca sipariş verdikten sonra eğer aldığınız ürünlerin fiyatı düşerse, fiyat farkı talebinde bulunup aradaki miktarı hesabınıza yine alışveriş kredisi olarak yükletebilirsiniz. İyi alışverişler :)
efsaneburak tarafından 09/Tem/24 13:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Benimki we world ablama verdik onunki mng kargo ile gönderilecek.
Benim kargo gümrükden çıkamadı.
Wort tarafından 09/Tem/24 14:28 tarihinde düzenlenmiştir -
yav birkaç keredir şunu yaşıyorum, aliexpresste birşey buluyorum oo ucuzmuş diye alıyorum. sonra bi bakıyorum trendyolda aynı fiyata veya daha ucuzu var. temu'dan da tek birşeye baktım 200 liralık bahçe sulama hortumu. onu da 175e trendyolda buldum. diğer şeyler ucuzdur belki bilmiyorum.
-
Durumu özetliyim:
Çin hükümeti aynı bizim hükümet gibi İhracatçıya yol verdi hemde tam yol verdi ve vergi almıcam yürüyün aslanlarım dedi. Fiyatlar hakikaten çok ucuz ve makul ( çoğu ürün için ) -
Üye olmayanlar için referans zinciri başlatabiliriz, refsiz üye olunca kupon vermiyordu sanırım. Konu sahibi okeylerse ben linkimi vermek isterim.
-
karakutu bunu yazdı
Durumu özetliyim:
Çin hükümeti aynı bizim hükümet gibi İhracatçıya yol verdi hemde tam yol verdi ve vergi almıcam yürüyün aslanlarım dedi. Fiyatlar hakikaten çok ucuz ve makul ( çoğu ürün için )Umarım bu ara bu kadar popüler oldu diye bizimkiler bir kısıtlama getirmez herkes bilir çünkü vatandaş yararına ne varsa en kısa sürede bizim hükümet yasak getirmek için elinden geleni yapar.
-
Silvanus bunu yazdı
Üye olmayanlar için referans zinciri başlatabiliriz, refsiz üye olunca kupon vermiyordu sanırım. Konu sahibi okeylerse ben linkimi vermek isterim.
Kupon olayı şuan yok, tekrar gelecekmiş diyorlar.
-
geçen ay falandı burdan baya düşük miktarlar ödeyip bişeyler aldım.
mutfak aleti aldım 1-2 tane,(kepçe süzgeç falan) çok elektronik yoktu. ama hepsi ertesi gün paslandı asdfa attım direkt
masa örtüsü almıştım bi tane onu normal kullanıyom.
ama dün mü ne tiktokta reklam çıktı yine girdim. beleş ürün vs muhabbeti.
ama diyo ki min 2000 liralık sepet yapacaksın.
saldım ben de