Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bugün geldi benim paketim komple açıp incelmiş arkadaşlar, :)

gelen her kargoyu böyle açıyorlar mı ? 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Cuma günü son bir sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek. Namızsızlar yine MNG vermiş artık hayırlısı.

Su altı metal dedektörü aldım 470tl falan burada çok pahalı. Benim gibi her boku merak edip alanlar için günlük denemelik kiralama hizmeti vericem en sonunda :D Çocuk bahçesi gibi dükkan açıcam koca koca adamlar gelsin şarjlı matkapla oynasın, dürbünle bakınsın, lehim aletini denesin :D:D

Adını da buldum deneme atölyesi 

Deneyebildin mi hocam nasıl alet?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Cuma günü son bir sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek. Namızsızlar yine MNG vermiş artık hayırlısı.

Su altı metal dedektörü aldım 470tl falan burada çok pahalı. Benim gibi her boku merak edip alanlar için günlük denemelik kiralama hizmeti vericem en sonunda :D Çocuk bahçesi gibi dükkan açıcam koca koca adamlar gelsin şarjlı matkapla oynasın, dürbünle bakınsın, lehim aletini denesin :D:D

Adını da buldum deneme atölyesi 

Deneyebildin mi hocam nasıl alet?

Denedim hocam, altın bilekliğe ötmedi. Çeyrek altını dibine yapıştırınca öttü diğer metal şeylere ötüyor. Altına ötmedikten sonra ne yapam onu. Paramı iade aldım

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 27120 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba