Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
Temu, Çinli e-ticaret şirketi PDD Holdings tarafından işletilen çevrimiçi bir pazar yeridir.Çoğunlukla doğrudan Çin'den tüketicilere gönderilen yüksek indirimli tüketim malları sunuyor.
-
Silvanus bunu yazdı
Üye olmayanlar için referans zinciri başlatabiliriz, refsiz üye olunca kupon vermiyordu sanırım. Konu sahibi okeylerse ben linkimi vermek isterim.
Eğer aktif link varsa tabiki paylaşabilirsin. Herkes kendi konusu gibi davranabilir.
-
donanımhaber ve r10 da haftalardır deli
gibi link paylaşıyolar. İndirim kodları ürünler vb
ıvır zıvır aklına gelen herşey var sitede
Girdin mi çıkamıyosun. Ben o yüzden hiç girip ürün almadım
-
valla ben 26 tlden 30 tane iphone lansman kılıf aldım
gelince kaliteye bakıcam çok ucuz :D
-
24 haziranda verdiğim siparişler geldi
Kıyafet aldım ben hep merak ettim
tshirt gömlek şort vs vs toplamda 1600 tl lik.
kaliteleri beklediğimden iyi özellikle gömlekleri çok beğendim
-
Ürünlerim 10 günde geldi kalitesi beklediğimden iyi yeni sepet yaptım 700 ile 1000 arası tutuyor hiç indirim kodu kullanmadım varsa alırım bir dal
-
TheAvenqer bunu yazdı
Ürünlerim 10 günde geldi kalitesi beklediğimden iyi yeni sepet yaptım 700 ile 1000 arası tutuyor hiç indirim kodu kullanmadım varsa alırım bir dal
1 saat kadar önce bir arkadaşa yolladım 1500 tl ye 600 tl indirim uyguladığını söyledi. ama üye olduktan 24 saat içinde indirim hakkı diye birşey vardı ona dikkat etmek lazım. olmadı yeni üyelik açılabilir.
https://temu.to/m/ukcwxg09e1b
acq582573 -
blackhorror bunu yazdı
valla ben 26 tlden 30 tane iphone lansman kılıf aldım
gelince kaliteye bakıcam çok ucuz :D
aynı üründen 30 tane çekmek sıkıntı yaratabilir. bireysel alışverişlerde bir iki tamam ama daha fazlası ticari olarak değerlendiriliyor.

NiKoTiN tarafından 09/Tem/24 21:00 tarihinde düzenlenmiştir -
9 gundur urunler gumrukteydi bugun hepsijetten sms geldi yarin teslim edilecek diye bakalim.
Bu indirim kodu muhabbeti nasil oluyor ? Ciddi oranda kod veriyorsa 2.sepeti yeni uyelikle yapayim almak istedigim daha bi dunya cer cop var
-
Çoğu şeyin çakması var ama çok uygun fiyata. Yarı fiyatından aşağı. Deneme amaçlı söyleyecem. Ortalama kaç gelir.