Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
Bende sinyal dedektörü ile bir müridin tavsiyesi uzerine uv fener aldım. Sinyal dedektörü gümrüğe takilir mi diye düsünmuyor degilim. Ancak saniyorum yasal bir ürün. TR de satiliyor cunku. Fiyati epey uygundu diger sitelere göre
Bir de çakı vb şeyler gumrukten geciyor mu. Yada kama diyelim
Otelci tarafından 10/Tem/24 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
https://share.temu.com/xb7nPECN9KB
Evde traş için şu dalgalardan aldım. Berber 2 ay önce gittim 150ydi. 200 olmuştur mahalle arası. Makine vardı ama çok kıl yün çıkıyor diye kullanmıyordum
.
.
2 tane plastik kelebek bıçak aldım. Sallama öğrenmesi zevkli olur nette videoları var. 3d evde uğraşmaya değmez bu fiyata bedava
.
Kolye kılıç aldım birleştirir satarım belki
-
Siparişin biri düngeldi . yani ürünler gösterildiği gibi fiyatına göre normal. birde siparişlerde fiyat düzenle gibi bişey var benim toplam siparişlerden 500 tl geri verdi kredi olarak. ona da dikkat edin lazımolur
-
Wort bunu yazdı
Benimki we world ablama verdik onunki mng kargo ile gönderilecek.
Benim kargo gümrükden çıkamadı.
Gümrükten çıkamamak ne demek? Neden orda tutuluyor? websitesinin vergi dahil fiyatı belirtmesi daha iyi olmaz mi ?
-
sıcak fırsatlar konusunda da konuştuk.
ürün açıklamalarını ve müşteri incelemelerini iyi okuyun. resimde gözüktüğü kadar büyük olmuyor, resimde gözüken ürün değil de yanda gözüken ürün oluyor vs vs.
fiyatlara hemen aldanmayın genelde daha ucuzu bulunuyor.
kapatılmadan önce ref linki ile üye olduğunuzda size toplamda 3000tl indirim veren kupon veriyordu. ref sahibine de yeni üye kaydı ve yeni üyenin siparişi için pay veriyordu. şu an durdurulmuş durumda.
yeni kayıt olacaklar için : 🌟 Temu'nun hazinesinden yararlanın! tıklayın➡️ Mükemmel fırsatlar ve büyük tasarruflar için TEMU Uygulamasında https://temu.to/m/up7blitomnx veya 'acs906885' ifadesini arayın! 🎉
kendiniz de kaydolup ref linkinizi başkasına vererek bundan faydalanabilirsiniz (şu an kapalı)
Ekleme: dpp3976 bu kodla çeşitli kuponlar veriyordu. Şansınızı deneyin...
Liquid tarafından 10/Tem/24 14:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Liquid bunu yazdı
sıcak fırsatlar konusunda da konuştuk.
ürün açıklamalarını ve müşteri incelemelerini iyi okuyun. resimde gözüktüğü kadar büyük olmuyor, resimde gözüken ürün değil de yanda gözüken ürün oluyor vs vs.
fiyatlara hemen aldanmayın genelde daha ucuzu bulunuyor.
kapatılmadan önce ref linki ile üye olduğunuzda size toplamda 3000tl indirim veren kupon veriyordu. ref sahibine de yeni üye kaydı ve yeni üyenin siparişi için pay veriyordu. şu an durdurulmuş durumda.
yeni kayıt olacaklar için : 🌟 Temu'nun hazinesinden yararlanın! tıklayın➡️ Mükemmel fırsatlar ve büyük tasarruflar için TEMU Uygulamasında https://temu.to/m/up7blitomnx veya 'acs906885' ifadesini arayın! 🎉
kendiniz de kaydolup ref linkinizi başkasına vererek bundan faydalanabilirsiniz (şu an kapalı)
Ekleme: dpp3976 bu kodla çeşitli kuponlar veriyordu. Şansınızı deneyin...
benim siparişler bugün geldi. 21 hazirandan 10 temmuza 19 günde geldi hepsijet firması getirdi. arkadaşında değidi gibi ürünler fotoğraflarda gözüküğü gibi büyük değil işe yaramayacak kada küçükte değil. ona göre değerlendiirin
Kahramann tarafından 10/Tem/24 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
1 aya yakındır Twitter(x) sürekli görüyorum bu temuyu bayada kullanani var hiçte olumsuz yazanı gormedim herkes çok memnun ins böyle devam ederler
-
Ödeme kısmında extra vergi çıkıyormuş..
-
Eşim 4-5 farklı parça ürün sipariş vermişti. Elbise vb. hepsi sorunsuz ulaştı ve kalitesi de gayet iyi. burda 2000 tl olan elbiseyi ordan 450 tl ye aldı
-
Megalados bunu yazdı
Ödeme kısmında extra vergi çıkıyormuş..
evet hocam çıkıyor. eğer teyit etmek için soruyorsan.