Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otelci
    Otelci's avatar
    Erkek

Bende sinyal dedektörü ile bir müridin tavsiyesi uzerine uv fener aldım. Sinyal dedektörü gümrüğe takilir mi diye düsünmuyor degilim. Ancak saniyorum yasal bir ürün. TR de satiliyor cunku. Fiyati epey uygundu diger sitelere göre

Bir de çakı vb şeyler gumrukten geciyor mu. Yada kama diyelim

Otelci tarafından 10/Tem/24 00:51 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seyhzade
    seyhzade's avatar
    Erkek

https://share.temu.com/xb7nPECN9KB

Evde traş için şu dalgalardan aldım. Berber 2 ay önce gittim 150ydi. 200 olmuştur mahalle arası. Makine vardı ama çok kıl yün çıkıyor diye kullanmıyordum

.

.

2 tane plastik kelebek bıçak aldım. Sallama öğrenmesi zevkli olur nette videoları var. 3d evde uğraşmaya değmez bu fiyata bedava 

.

Kolye kılıç aldım birleştirir satarım belki

Önce hayaller ölür sonra insanlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    askmilitani
    askmilitani's avatar
    Erkek

Siparişin biri düngeldi . yani ürünler gösterildiği gibi fiyatına göre normal. birde siparişlerde fiyat düzenle gibi bişey var benim toplam siparişlerden 500 tl geri verdi  kredi olarak. ona da dikkat edin lazımolur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    317seref
    317seref's avatar
    Erkek
    Wort bunu yazdı

Benimki we world ablama verdik onunki mng kargo ile gönderilecek.

Benim kargo gümrükden çıkamadı.

Gümrükten çıkamamak ne demek? Neden orda tutuluyor? websitesinin vergi dahil fiyatı belirtmesi daha iyi olmaz mi ? 

''Abi ben suriyeden gelmişim Türkiye cennat, şok güsel şok''
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

sıcak fırsatlar konusunda da konuştuk.

ürün açıklamalarını ve müşteri incelemelerini iyi okuyun. resimde gözüktüğü kadar büyük olmuyor, resimde gözüken ürün değil de yanda gözüken ürün oluyor vs vs.

fiyatlara hemen aldanmayın genelde daha ucuzu bulunuyor.

kapatılmadan önce ref linki ile üye olduğunuzda size toplamda 3000tl indirim veren kupon veriyordu. ref sahibine de yeni üye kaydı ve yeni üyenin siparişi için pay veriyordu. şu an durdurulmuş durumda. 

yeni kayıt olacaklar için : 🌟 Temu'nun hazinesinden yararlanın! tıklayın➡️ Mükemmel fırsatlar ve büyük tasarruflar için TEMU Uygulamasında https://temu.to/m/up7blitomnx veya 'acs906885' ifadesini arayın! 🎉

kendiniz de kaydolup ref linkinizi başkasına vererek bundan faydalanabilirsiniz (şu an kapalı)

Ekleme: dpp3976 bu kodla çeşitli kuponlar veriyordu. Şansınızı deneyin...

Liquid tarafından 10/Tem/24 14:16 tarihinde düzenlenmiştir

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahramann
    Kahramann's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

sıcak fırsatlar konusunda da konuştuk.

ürün açıklamalarını ve müşteri incelemelerini iyi okuyun. resimde gözüktüğü kadar büyük olmuyor, resimde gözüken ürün değil de yanda gözüken ürün oluyor vs vs.

fiyatlara hemen aldanmayın genelde daha ucuzu bulunuyor.

kapatılmadan önce ref linki ile üye olduğunuzda size toplamda 3000tl indirim veren kupon veriyordu. ref sahibine de yeni üye kaydı ve yeni üyenin siparişi için pay veriyordu. şu an durdurulmuş durumda. 

yeni kayıt olacaklar için : 🌟 Temu'nun hazinesinden yararlanın! tıklayın➡️ Mükemmel fırsatlar ve büyük tasarruflar için TEMU Uygulamasında https://temu.to/m/up7blitomnx veya 'acs906885' ifadesini arayın! 🎉

kendiniz de kaydolup ref linkinizi başkasına vererek bundan faydalanabilirsiniz (şu an kapalı)

Ekleme: dpp3976 bu kodla çeşitli kuponlar veriyordu. Şansınızı deneyin...

benim siparişler bugün geldi. 21 hazirandan 10 temmuza 19  günde geldi hepsijet firması getirdi. arkadaşında değidi gibi ürünler fotoğraflarda gözüküğü gibi büyük değil işe yaramayacak kada küçükte değil. ona göre değerlendiirin

Kahramann tarafından 10/Tem/24 14:32 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Prens
    Prens's avatar
    Erkek

1 aya yakındır Twitter(x) sürekli görüyorum bu temuyu bayada kullanani var hiçte olumsuz yazanı gormedim herkes çok memnun ins böyle devam ederler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Ödeme kısmında extra vergi çıkıyormuş.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dryrock
    Dryrock's avatar
    Erkek

Eşim 4-5 farklı parça ürün sipariş vermişti. Elbise vb. hepsi sorunsuz ulaştı ve kalitesi de gayet iyi. burda 2000 tl olan elbiseyi ordan 450 tl ye aldı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahramann
    Kahramann's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

Ödeme kısmında extra vergi çıkıyormuş.. 

evet hocam çıkıyor. eğer teyit etmek için soruyorsan.

Toplam Hit: 27150 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba