Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
ben ilkkez 1 hziranda alışveriş yaptım 12 günde gelmişti. şuan 1 aylara çıkmış teslim süresi
-
RotKerim bunu yazdı
ben ilkkez 1 hziranda alışveriş yaptım 12 günde gelmişti. şuan 1 aylara çıkmış teslim süresi
28 temmuz saat 17:00'de verdiğim sipariş an itibariyle elime ulaştı 1 hafta bile olmadı ben de şaşırdım MNG ile geldi. Önceki siparişim weworld diye bir şirkettir sanırım o tam 19 gün sürmüştü
-
11 Temmuz siparişim halwn gelmedi. Zaten minimum alışveriş tutarı da 1700 oldu. Temu büyük ölçüde bitt benim için.
-
11 Temmuzda Sipariş verdim hala Gümrükleme işi yeni bitti diye mesaj geldi. 22 Gün etti.
-
15 Temmuz -> siparis,
23 Temmuz -> paket havalimanina ulasti,
3 Agustos -> gumrukleme surecinde,
...
Daha gumrukten gececekte olme essegim olme! Siparisler arasinda snorkel + palet de vardi, sezon bitince elime ulasirlar artik. Soguktan tasaklari iceri kacira kacira da olsa deneyecegim. :)
-
telekom bunu yazdı
15 Temmuz -> siparis,
23 Temmuz -> paket havalimanina ulasti,
3 Agustos -> gumrukleme surecinde,
...
Daha gumrukten gececekte olme essegim olme! Siparisler arasinda snorkel + palet de vardi, sezon bitince elime ulasirlar artik. Soguktan tasaklari iceri kacira kacira da olsa deneyecegim. :)
Benimde aynı 24 nde havalimanına giriş yaptı öyle duruyor.
-
Konu dışı ama arkadaslar 20.000 Tl lik hepsiburada alisverisinizi sizin yerinize 17.000 Tl ye yapabilirim.İlgilenen varsa iletisime gecebilirsiniz
-
Legal bir yöntem mi
-
improper bunu yazdı
Legal bir yöntem mi
Evet hocam hepsiburada hepsifinans olarak kullanicilara limit tanimliyor ben bir ay sonra odeme yapacagim.Suanda acil nakit ihtiyacimdan dolayi bu sekilde yapiyorum.
-
In TransitPackage arrived at airportJuly 24, 2024, 5:02 amHow Your Package Is Shippedhala bir kıpırdanma yok