Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek

Türkiye'de yaşayan arkadaşıma hediye gönderdim geçtiğimiz haftalarda. Ondan önce verdiğim siparişler halen gümrükte bekliyor ama onun paketi dün ulaştı ne hikmetse :D

Eline geçen ürünler bunlar

Bu da çektiği fotoğraflar, kamerayı takmadı arabayı satacak büyük ihtimalle. OBD 2 de iş görür gibi duruyor taramada herhangi bir arıza bulmadı onu deneyebilmek için arızalı araç bulmak gerek 

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Erkek
    JpnTr bunu yazdı

Türkiye'de yaşayan arkadaşıma hediye gönderdim geçtiğimiz haftalarda. Ondan önce verdiğim siparişler halen gümrükte bekliyor ama onun paketi dün ulaştı ne hikmetse :D

Bu da çektiği fotoğraflar, kamerayı takmadı arabayı satacak büyük ihtimalle. OBD 2 de iş görür gibi duruyor taramada herhangi bir arıza bulmadı onu deneyebilmek için arızalı araç bulmak gerek 

Fotoğraflar görünmüyor hocam.

Catapat tarafından 14/Tem/24 23:27 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Wort bunu yazdı
    Mutubilir bunu yazdı

Temu için üyelik referans indirim kodu bi şeyleri var mı? İlk kes sipariş geçeceğim 

Kuponlar kaldırıldı fakat bir yöntem buldum.

Benim referansla uygulamayı indirebilirsin.Temiz bir cihaza indirirsen iyi olur.

https://temu.to/m/urys78uardn

Sonrasında uygulamada arama bölümüne acq788688 kodunu yazıp arama yap.Uygulamayı bir kez kapatıp açtıkdan sonra dpp3976 yaz, 6 kupon sayfası geliyor hesabına tanımlanıyor.
    Bende 1 günlük tanımlandı.

Eyv. hocam, ilginc bir sekilde calisti. Yalniz 1500'e 750 indirim var ama sepetin 1700 olmasini istiyor. :)

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Otelci
    Otelci's avatar
    Erkek

Sipariş alt tutarını 2000 gibi yapmişlar anladigim kadariyla. Bana gecen min 480 demisti simdi  min 1700 diyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    Otelci bunu yazdı

Sipariş alt tutarını 2000 gibi yapmişlar anladigim kadariyla. Bana gecen min 480 demisti simdi  min 1700 diyor.

Evet gecmiz olsun bunun da boku cikti min 2000tl siparis verebiliyorsun. Ilk zamanlarda guzel kuponlarla siparis verenler biseyler aldi almayip kalanlar icin pek albenisi kalmadi. Eski kullanmadigim suresi biten kuponu tekrar aktif ederse biriken refle son kez alisveris yaparim daha da pek isim olmaz. Surekli ayni urunler cikmaya basladi ztn .

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Surpriz yumurta sonda geliyor; sepeti istedikleri tutara cikarip odeme asamasina gectiginizde birde vergi biniyor, minisini gondiklerim...

Yinede TR'ye gore uyguna aldim (odeme 1750 + 750 (vergi))

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

480 di sonra 980 yaptılar şimdi 2000 hemde fiyatları çok yükselttiler ilk zamanki uygunluğu yok gerçi halen uygunda 3 hafta öncesiyle bariz fiyat farkı var neyse son gerekenleri 2 gün önce istemiştim ufak tefek şeyler kalmıştı onlarıda almayacam demek

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Surpriz yumurta sonda geliyor; sepeti istedikleri tutara cikarip odeme asamasina gectiginizde birde vergi biniyor, minisini gondiklerim...

Yinede TR'ye gore uyguna aldim (odeme 1750 + 750 (vergi))

bazı ürünlerde vergi politikası değişiyor. tr gümrüğü sağolsun. buna göre kodluyorlar! tabi kodlama şeffaf olmadığı için tr neyden ne kadar vergi alıyor göstermiyorlar. olay aslında ürüne girdikleri kategori, ona göre de vergi çıkıyor. eğer yanlış kategorilenirse tuzlu vergi gelmesi çok normal

ride or die..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

3 farklı siparişim de tek büyük bir poşet şeklinde geldi. Sorunsuz. Ekstra ödeme falan çıkmadan. Ürünlerin genel kalitesi ortalama. Başarılı ticaret oldu diyebilirim.. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JpnTr
    JpnTr's avatar
    Erkek
    Catapat bunu yazdı
    JpnTr bunu yazdı

Fotoğraflar görünmüyor hocam.

Tekrardan yükledim

Bir cinayet işleniyorsa tek suçlu katil değildir
Toplam Hit: 27147 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba