Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
Türkiye'de yaşayan arkadaşıma hediye gönderdim geçtiğimiz haftalarda. Ondan önce verdiğim siparişler halen gümrükte bekliyor ama onun paketi dün ulaştı ne hikmetse :D
Eline geçen ürünler bunlar
Bu da çektiği fotoğraflar, kamerayı takmadı arabayı satacak büyük ihtimalle. OBD 2 de iş görür gibi duruyor taramada herhangi bir arıza bulmadı onu deneyebilmek için arızalı araç bulmak gerek
-
JpnTr bunu yazdı
Türkiye'de yaşayan arkadaşıma hediye gönderdim geçtiğimiz haftalarda. Ondan önce verdiğim siparişler halen gümrükte bekliyor ama onun paketi dün ulaştı ne hikmetse :D
Bu da çektiği fotoğraflar, kamerayı takmadı arabayı satacak büyük ihtimalle. OBD 2 de iş görür gibi duruyor taramada herhangi bir arıza bulmadı onu deneyebilmek için arızalı araç bulmak gerek
Fotoğraflar görünmüyor hocam.
Catapat tarafından 14/Tem/24 23:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Wort bunu yazdıMutubilir bunu yazdı
Temu için üyelik referans indirim kodu bi şeyleri var mı? İlk kes sipariş geçeceğim
Kuponlar kaldırıldı fakat bir yöntem buldum.
Benim referansla uygulamayı indirebilirsin.Temiz bir cihaza indirirsen iyi olur.
Sonrasında uygulamada arama bölümüne acq788688 kodunu yazıp arama yap.Uygulamayı bir kez kapatıp açtıkdan sonra dpp3976 yaz, 6 kupon sayfası geliyor hesabına tanımlanıyor.
Bende 1 günlük tanımlandı.
Eyv. hocam, ilginc bir sekilde calisti. Yalniz 1500'e 750 indirim var ama sepetin 1700 olmasini istiyor. :)
-
Sipariş alt tutarını 2000 gibi yapmişlar anladigim kadariyla. Bana gecen min 480 demisti simdi min 1700 diyor.
-
Otelci bunu yazdı
Sipariş alt tutarını 2000 gibi yapmişlar anladigim kadariyla. Bana gecen min 480 demisti simdi min 1700 diyor.
Evet gecmiz olsun bunun da boku cikti min 2000tl siparis verebiliyorsun. Ilk zamanlarda guzel kuponlarla siparis verenler biseyler aldi almayip kalanlar icin pek albenisi kalmadi. Eski kullanmadigim suresi biten kuponu tekrar aktif ederse biriken refle son kez alisveris yaparim daha da pek isim olmaz. Surekli ayni urunler cikmaya basladi ztn .
-
Surpriz yumurta sonda geliyor; sepeti istedikleri tutara cikarip odeme asamasina gectiginizde birde vergi biniyor, minisini gondiklerim...
Yinede TR'ye gore uyguna aldim (odeme 1750 + 750 (vergi))
-
480 di sonra 980 yaptılar şimdi 2000 hemde fiyatları çok yükselttiler ilk zamanki uygunluğu yok gerçi halen uygunda 3 hafta öncesiyle bariz fiyat farkı var neyse son gerekenleri 2 gün önce istemiştim ufak tefek şeyler kalmıştı onlarıda almayacam demek
-
telekom bunu yazdı
Surpriz yumurta sonda geliyor; sepeti istedikleri tutara cikarip odeme asamasina gectiginizde birde vergi biniyor, minisini gondiklerim...
Yinede TR'ye gore uyguna aldim (odeme 1750 + 750 (vergi))
bazı ürünlerde vergi politikası değişiyor. tr gümrüğü sağolsun. buna göre kodluyorlar! tabi kodlama şeffaf olmadığı için tr neyden ne kadar vergi alıyor göstermiyorlar. olay aslında ürüne girdikleri kategori, ona göre de vergi çıkıyor. eğer yanlış kategorilenirse tuzlu vergi gelmesi çok normal
-
3 farklı siparişim de tek büyük bir poşet şeklinde geldi. Sorunsuz. Ekstra ödeme falan çıkmadan. Ürünlerin genel kalitesi ortalama. Başarılı ticaret oldu diyebilirim..
-
Catapat bunu yazdıJpnTr bunu yazdı
Fotoğraflar görünmüyor hocam.
Tekrardan yükledim