Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toolbrowser
    Toolbrowser's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Wort bunu yazdı

Benimki we world ablama verdik onunki mng kargo ile gönderilecek.

Benim kargo gümrükden çıkamadı.

Cin hukumeti vergisini almadigi icin ucuz tabii. Ulkemize bakin. Gumrukte takili kaldi..gumruk memurlarida yiyecegi icin hani Ulkemizin vergi uygulamasi na tabii tutacaklar ya bu yuzden gumruge takildi. Ver vergini al urunu der gibi. 

Shockman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

8 temmuz dan beri gümrük de gösteriyor heralde mal iptal oldu amk ilk defa sipariş verdik bizim sipariş patladı heralde 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı

8 temmuz dan beri gümrük de gösteriyor heralde mal iptal oldu amk ilk defa sipariş verdik bizim sipariş patladı heralde 

Siparişim 3 temmuzda girip 13 temmuzda çıktı gümrükten sabırlı ol hocam 2-3 güne gelecektir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Benim sipariş 18 temmuzda verildi ancak şu an takip kısmında

Üzgünüz, kargo ortaklarımızın gecikmeler yaşaması nedeniyle paketiniz için yeni takip güncellemesi henüz mevcut değildir. Sabrınız için teşekkür ederiz. Lütfen paketinizin yine de zamanında ulaşacağından emin olun 13 Ağu. tarihine kadar teslim edilmezse, Temu tarafından size 65 TL kredi verilecektir.

Uyarısı.bulunmakta. benzer sorun yaşayan var mı? 

twilight_flame tarafından 22/Tem/24 23:17 tarihinde düzenlenmiştir

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Benim siparişlerde 17 temmuzdan beri havalimanında bekliyor.. 

"Üzgünüz, gümrük işlemleri sebebiyle paketiniz hakkında yeni takip güncellemesi henüz mevcut değil. Gümrükleme süreci tamamlandığında MNG paketinizi en kısa sürede teslim alacak."

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

ne güzel we world express kullanıyorduk bu amk temusu çıktı çıkalı 5,6 günde çinden mal getiren firma mantara bağladı resmen.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

Benim siparişlerde 17 temmuzdan beri havalimanında bekliyor.. 

"Üzgünüz, gümrük işlemleri sebebiyle paketiniz hakkında yeni takip güncellemesi henüz mevcut değil. Gümrükleme süreci tamamlandığında MNG paketinizi en kısa sürede teslim alacak."

Hocam benim gümrük işlemleri 11 gün sürdü senin de o civarda olacaktır muhtemelen 26-27 temmuz elinde olur 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Sipariş için alt limit ne kadar oldu

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Sipariş için alt limit ne kadar oldu

2000₺ olmuş gibi görünüyor. 

Gümrük süreci 9 - 10 gün sürüyor, bende gümrük el koydu heralde ne yapacaklarsa derken bir gece gümrük tamamlandı diye gelen bildirimle sevindim.

Gelen ürünler fotoğrafta ne gösteriyorsa açıklamada ne yazıyorsa bire bir aynı çıktı.

Çok adetli üründen bir tane eksik çıktı. Yorumlara yazdım doğrudan "ürünün eksik geldiğini anladık istersen hemen iadesini yapabiliriz" diye bildirim geldi. Temu kredisi seçersen bakiye direk kredi olarak iade oluyor, banka kartı seçersen süre biraz uzuyor.

Genel olarak ilk seferden hem ürün kalitesi hem süreç işleyişi olarak beğendim.

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

gümrük süreci ve minimum sepet tutarı çok yükseldi

5 posta sipariş vermiştim bu kadar duyulmadan önce. Son sipariş gümrükte 3-4 gün bekledi.

Bazı ürünleri trendyol, hb gibi yerlerde daha ucuza görmeye başladım.

Alacaklarımı da aldım. Şimdilik temu olayı benim işin bitti.

Cüzdan gelmemişken fiyat düşüşü iadelerini de karta aldım. Şu an temu cüzdana veriyor. illaki alışveriş yaptırmaya zorluyor sizi.

arkadaşlar ile sözleştik. gerekiyorsa 2-3 kişi ortak sepet yapacağız bundan sonra :)

NoktaliVirgul tarafından 23/Tem/24 10:12 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 27274 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba