Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi,

Bu ne demek 14 gündür havalimanındaydı şimdi böyle yazıyor,

Bende de aynı güncelleme yazıyor şimdi, kargosu gelen arkadaşlar bu aşamadan sonrası nasıl ilerliyor?

Hocam henüz kargonuz gümrüğe girmemiş. Gümrük işlemlerini tamamlasın diye aracı firmaya teslim edilmiş. Benim 31'inde havaalanına gelen kargom bugün teslim edildi. Aynı tarihli diğer kargom da gümrükten çıkmış ama henüz MNG teslim almamış. Bundan kendine pay biç, gelmesi yakındır.

Bugün herkse bu güncellemeden bahsetti. Anladığım kadarıyla TEMU gelen tepkiler üzerine biraz hedef şaşırtmak için kargoyu biz gönderdik. TR'ye geldi. Gümrükçü firmaya bile teslim ettik. Gerisi firmada, bize sorup durmayın demek için önceden olmayan bir güncelleme adımı eklemiş. Herkeste böyle gözüküyor artık. Sonraki adım gümrükten geçmesi zaten.

İmzalamazsam ne olcak?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Bende durum bu, tahmini teslim tarihi 25 temmuz - 13 agustostu maalesef gelmedi. Geleceğini de sanmıyorum artık. 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı

Bende durum bu, tahmini teslim tarihi 25 temmuz - 13 agustostu maalesef gelmedi. Geleceğini de sanmıyorum artık. 

Paranı iade iste hocam. Üstüne ürünler gelirse ne ala. Son birkaç günde millet hep iade aldı parasını ama şimdi pek vermeye yanaşmıyorlar. Senin süre dolmuş galiba paranı alırsın. Vergiyi de alma konusunda ısrarcı ol. Benim hatam değil falan de. Paranı almaya bak kısaca

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Paranı iade iste hocam. Üstüne ürünler gelirse ne ala. Son birkaç günde millet hep iade aldı parasını ama şimdi pek vermeye yanaşmıyorlar. Senin süre dolmuş galiba paranı alırsın. Vergiyi de alma konusunda ısrarcı ol. Benim hatam değil falan de. Paranı almaya bak kısaca

20 ağustosa kadar bir güncelleme olmazsa 21 ağustosta para iadesi yapabiliriz diyorlar hocam. 3 gündür bastırıyorum ama yanaşmıyorlar iadeye. 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bende bu aşamaya geçti,

Transfer sürecinde
    Yolda
    İSTANBUL AKTARMA
    16 Ağustos 2024, 16:10

Tahmini Teslimat
    19.08.2024'den
    1-3 iş günüdür

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Hayır anlamadığım gümrüğe de takılmamış gümrükten geçmiş daha da gelmeme sebebi ne olabilir kargocular mı lıkır etti paketi ?

salihgs tarafından 17/Ağu/24 21:53 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Geliyor mu gelmiyor mu?

Net olarak... ?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    ben ümidi kestim artık. 

In Transit
    Package delivered by cargo terminal to customs clearance company

July 24, 2024, 3:00 pm

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek

Benimde son teslim tarihi 19 Ağustos gümrükte baya takılı kaldı dün geçti diye mesaj geldi. Ondan önce sordum kargom nerede diye özürdileriz aksaklık için diye %20 hediye kuponu verdi.

Sonra tekrar sordum iade işte eden 27 iş günü içinde teslim olmazsa paranız iade edilecek ürünlerde gelirse sizindir diyeyazı gelmişti.

Bakalım pazartesi salı teslim gözüküyor ne olucak bende meraktayım. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Son bi sipariş verdik, 10 günde geldi ama bundan önceki 2 kargo hala beklemede. Günler sonra sipariş geçtiğim geldi, diğerleri Beklemede. Anlamadım gitti. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 27112 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba