Temu-Çin Alışveriş Sitesi
-
2 kargo teslim aldım 15-20 gün sürüyor gelmesi
-
Cuma günü son bir sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek. Namızsızlar yine MNG vermiş artık hayırlısı.
Su altı metal dedektörü aldım 470tl falan burada çok pahalı. Benim gibi her boku merak edip alanlar için günlük denemelik kiralama hizmeti vericem en sonunda :D Çocuk bahçesi gibi dükkan açıcam koca koca adamlar gelsin şarjlı matkapla oynasın, dürbünle bakınsın, lehim aletini denesin :D:D
Adını da buldum deneme atölyesi
-
24 temmuzda verdiğim sipariş 31 temmuzda havalimanına ulaştı, ağustos 16 sında gümrük ileri tamamlandı, bugün de mng dağıtıma çıkardı.
-
4 ünde sipariş verdim 19 unda geldi. Şimdi posta kutusundaymış, takip numarasından baktım, eve dönerken alcam. Bakalım sıkıntılı ürün var mı...
Bu arada gümrük kontrolü bitince 8 gün bekledi yoksa daha erken de gelebilirmiş.
61€ luk siparişte 10-11€ fiyat düzenlemesi/iade geldi. Bu kısmı güzelmiş. Aldığın ürün ödemeden sonra ucuzlarsa fiyat farkını veriyorlar.
-
Bugün geldi benim paketim komple açıp incelmiş arkadaşlar, :)
-
-
Webci58 bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıPaket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi,Bu ne demek 14 gündür havalimanındaydı şimdi böyle yazıyor,
Bende de aynı güncelleme yazıyor şimdi, kargosu gelen arkadaşlar bu aşamadan sonrası nasıl ilerliyor?
Bugün geldi, komple açıp incelemişler çok fonksiyonlu pense almıştım o eksik iade istedim.
Süreç aşağıdaki gibi devam etti -
temu siparişleri özet; temudan - izmire
11 haziran ilk sipariş - 28 haziran teslim28 haziran iade olan iki ürün (avcı yeleği 2 adet) - 2 hafta sonra onlara ulaştı para yattı mng kod verdi sistem onlara ilettim herhangi bi masraf olmadı
23 haziran sipariş çadır - 13 temmuz teslim
6 ağustos sipariş - 23 ağustos teslim
bu süreçte
bu çanta içinde döküntüler oldu bunlar ne mk diye bildirim attım desteğe aynısından gönderdiler, var olan ürün sizde kalsın dediler
bu üründen 200 tl e 2 adet almıştım içinde yine siyah döküntüler vardı direk para iadesi yaptılar var olan da sizde kalsın dediler
diğer ürünler hep iyi kaliteli çıktı
kişiden kişiye temu deneyimi çok fark ediyor sanırım ilk aldığımdan şimdiye kadar başarılı geçti benim. ama bu vergi vs mevzuları artık sıkıntılı
-
20 günde sapasağlam elime ulaştı. Ama şimdi gümrükler arttı ne olur bilmiyorum. sanırım artık yurtdışı siparişi veremeyeceğiz.
-
Baturay_Turkmen bunu yazdı
20 günde sapasağlam elime ulaştı. Ama şimdi gümrükler arttı ne olur bilmiyorum. sanırım artık yurtdışı siparişi veremeyeceğiz.
30 euroluk sipariş alıyorlar. tabi vergisi de arttı çok avantajı kalmamış olabilir. özellikle ürünlerin kalitesi düşük olduğundan. temu ile 10 yıl öncesine döndüm şu çin mallarının dandik olduğu zamanlara.