Temu-Çin Alışveriş Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oneblue
    Oneblue's avatar
    Erkek

2 kargo teslim aldım 15-20 gün sürüyor gelmesi

Avrupa yakası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Cuma günü son bir sipariş verdim bakalım ne zaman gelecek. Namızsızlar yine MNG vermiş artık hayırlısı.

Su altı metal dedektörü aldım 470tl falan burada çok pahalı. Benim gibi her boku merak edip alanlar için günlük denemelik kiralama hizmeti vericem en sonunda :D Çocuk bahçesi gibi dükkan açıcam koca koca adamlar gelsin şarjlı matkapla oynasın, dürbünle bakınsın, lehim aletini denesin :D:D

Adını da buldum deneme atölyesi 

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

24 temmuzda verdiğim sipariş 31 temmuzda havalimanına ulaştı, ağustos 16 sında gümrük ileri tamamlandı, bugün de mng dağıtıma çıkardı.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

4 ünde sipariş verdim 19 unda geldi. Şimdi posta kutusundaymış, takip numarasından baktım, eve dönerken alcam. Bakalım sıkıntılı ürün var mı...

Bu arada gümrük kontrolü bitince 8 gün bekledi yoksa daha erken de gelebilirmiş.

61€ luk siparişte 10-11€ fiyat düzenlemesi/iade geldi. Bu kısmı güzelmiş. Aldığın ürün ödemeden sonra ucuzlarsa fiyat farkını veriyorlar. 

valar morghulis ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bugün geldi benim paketim komple açıp incelmiş arkadaşlar, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi,

Bu ne demek 14 gündür havalimanındaydı şimdi böyle yazıyor,

Bende de aynı güncelleme yazıyor şimdi, kargosu gelen arkadaşlar bu aşamadan sonrası nasıl ilerliyor?

Bugün geldi, komple açıp incelemişler çok fonksiyonlu pense almıştım o eksik iade istedim.

Süreç aşağıdaki gibi devam etti

Frontend Dev.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

temu siparişleri özet;  temudan - izmire

11 haziran ilk sipariş - 28 haziran teslim

28 haziran iade olan iki ürün (avcı yeleği 2 adet) - 2 hafta sonra onlara ulaştı para yattı mng kod verdi sistem onlara ilettim herhangi bi masraf olmadı

23 haziran sipariş çadır -  13 temmuz teslim

6 ağustos sipariş  - 23 ağustos teslim

bu süreçte 

bu çanta içinde döküntüler oldu bunlar ne mk diye bildirim attım desteğe aynısından gönderdiler, var olan ürün sizde kalsın dediler

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099529842430&sku_id=17592274310679&_x_sessn_id=tkfv2i1nha&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1725442104225_9w51dmu846&refer_page_sn=10045

bu üründen 200 tl e 2 adet almıştım içinde yine siyah döküntüler vardı direk para iadesi yaptılar var olan da sizde kalsın dediler

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099570795280&sku_id=17592430698127&_x_sessn_id=tkfv2i1nha&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1725442127951_cjshigcs6y&refer_page_sn=10045

diğer ürünler hep iyi kaliteli çıktı 

kişiden kişiye temu deneyimi çok fark ediyor sanırım ilk aldığımdan şimdiye kadar başarılı geçti benim. ama bu vergi vs mevzuları artık sıkıntılı 

TxT tarafından 04/Eyl/24 12:32 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

20 günde sapasağlam elime ulaştı. Ama şimdi gümrükler arttı ne olur bilmiyorum. sanırım artık yurtdışı siparişi veremeyeceğiz.

Ne Mutlu Türk Doğana..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Baturay_Turkmen bunu yazdı

20 günde sapasağlam elime ulaştı. Ama şimdi gümrükler arttı ne olur bilmiyorum. sanırım artık yurtdışı siparişi veremeyeceğiz.

30 euroluk sipariş alıyorlar. tabi vergisi de arttı çok avantajı kalmamış olabilir. özellikle ürünlerin kalitesi düşük olduğundan. temu ile 10 yıl öncesine döndüm şu çin mallarının dandik olduğu zamanlara.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 24493 Toplam Mesaj: 184
e-ticaret çin alibaba