Zeki İnsanlar Tanrıya İnanmıyor :|
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Abi Hz.Muhammed sapıklıgından ya da cinsel bir durtu amacı ile sıvazlamamış takdir edersin ki Ebu Leheb'Affettiği için sıvazlamış.
Ebu Leheb en buyuk kotuluklerı Hz.Muhammed e yapmışken.
Ve Hz.Muhammed bile onu affetmişken,
Allah onu affedemıyorsa,
"O ki bağışlayıcıdır" vs..
Yalan olur.
Ayrıca benim bildiğim bağışlamak ustunlugu gosterır.
Eğer ustun olan Allah ise bağışlamalıydı.
Ayrıca Allah hangı hakla karışıyor Amca - Yeğen ilişkisine...
Hz.Muhammed affetmişse olay kapanmış olmalı idi.
Hem diyorsun ki "Kan bağı dolayısıyla...."
Allah ile kan bağımız 1. dereceden çook daha yuksek...
Hepimiz onun parçasıyız Kur-an a göre...
-----------------------------bence tamamıyla saçma bişey. siz burdan bu arkadaşın zeki olduğunu çıkarıyorsanız bilemem. insan yeter ki inanmak istemesin. o kadar çok çelişki bulur ki. bunların arkasındaki ilk bakışta anlaşılmayan gerçekleri anlayamaz. düz mantık yürütür bu arkadaşın da yaptığı gibi.
-
Allah'ın verdiği beyinle Allah'ı inkar etmek müthiş bir zeka belirtisi :D
zeki olup Allah'a inananda çok.hatta zeki olmayıpta Allah'ı inkar edende çok.bu yüzden sallamayın o zeki olanları.
Cennete alttan ısıtma yapacaklar olanlar bunlar olsa gerek.
-
bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------Allah'ın verdiği beyinle Allah'ı inkar etmek müthiş bir zeka belirtisi :D
zeki olup Allah'a inananda çok.hatta zeki olmayıpta Allah'ı inkar edende çok.bu yüzden sallamayın o zeki olanları.
Cennete alttan ısıtma yapacaklar olanlar bunlar olsa gerek.
-----------------------------heeeh hoca sedece alttan mı ki??:D o zekı olupta yani
ALLAH ın akıl fikir verdigi halde
bilipte ınanmayan geri zekiler var ya onlar sabah aksam sagdan soldan yıyıcekler
ısıtmayı:)
-
:) Bence şöyle düşünün neden inanmıyor olabilirler sebeb aslında belli Darwinist bir düşünce evrim hit'ler bir ateist di ve darwinin savunucusu aynı zamanda rus lider Stalin de bir darwinist di dünya ya verdikleri zarar ortada birisi 2. Dünya savaşında 1.5 yanlış hatırlamıyorsam insanı telef etti.Diğeri Rusya da halka etmediğini bırakmadı.Tohumları soğuk ortamda tutup aklı sıra soğuga dayanaklı yapacaktı ne oldu o kadar tohum telef açlıktan ve yoksulluktan onlar insan gitti.Maho Çin Lideri onunda yaptıkları aynı Maho ölmeden önce kitap yazdı çinde kutsal kitap sayıldı bu derece :) Yukarıda bakıyorum şimdi bi çok kişi Allah var din var müslümanız felan demiş.Peki kaçımız bende dahil 5 vakti geç haftada bir cumaya gidiyoruz anlımız secde görüyor ? bu inançlı olduğumuzu kanıtlar mı ? Yani inan ama yapma (saklanbaç oyna ama saklanma ne anlamı var demi ) Dün gece Bilim-Teknik Tübitak'ın hazırladığı bir belgeseli izlemeye başladım adi da yerküre mi ne bilmem kız anlatıyor bi başladı bilmem kaç milyon yıl önce tek hücreler ortaya çıktı burdan deniz bakterileri yosunlar derken oksijen cıktı o bu şu evrimleşti yok oldu evrimleşti yok oldu bu hale geldi sonunda dünya sonuna kadar izliyemedim ama Aşılanmak istenen şey ortada ben hayat bilgisi kitabımdan hatırlıyorum yarı insan yarı maymunları ya sizler ? Eğitim sisteminin veya o kitabı hazırlayanın o zamanın bizlerine ve gençlerine aşılamak istedikleri şey ortada demek ki.Neyse uzun uzun yazmak istemiyorum ama burda savunuyorsak birşeyi yaptığımız şeyler olsun bunlar kuru kuruya Tanrı Değil Allah o bu şu demenin anlamı yok Sonuç itibari ile Yaratıcının bundan alınacağını sanmıyorum çümkü ikisindede niyet aynı değil mi ?
-
KopukKopca bunu yazdı:
:) Bence şöyle düşünün neden inanmıyor olabilirler sebeb aslında belli Darwinist bir düşünce evrim hit'ler bir ateist di ve darwinin savunucusu aynı zamanda rus lider Stalin de bir darwinist di dünya ya verdikleri zarar ortada birisi 2. Dünya savaşında 1.5 yanlış hatırlamıyorsam insanı telef etti.Diğeri Rusya da halka etmediğini bırakmadı.Tohumları soğuk ortamda tutup aklı sıra soğuga dayanaklı yapacaktı ne oldu o kadar tohum telef açlıktan ve yoksulluktan onlar insan gitti.Maho Çin Lideri onunda yaptıkları aynı Maho ölmeden önce kitap yazdı çinde kutsal kitap sayıldı bu derece :) Yukarıda bakıyorum şimdi bi çok kişi Allah var din var müslümanız felan demiş.Peki kaçımız bende dahil 5 vakti geç haftada bir cumaya gidiyoruz anlımız secde görüyor ? bu inançlı olduğumuzu kanıtlar mı ? Yani inan ama yapma (saklanbaç oyna ama saklanma ne anlamı var demi ) Dün gece Bilim-Teknik Tübitak'ın hazırladığı bir belgeseli izlemeye başladım adi da yerküre mi ne bilmem kız anlatıyor bi başladı bilmem kaç milyon yıl önce tek hücreler ortaya çıktı burdan deniz bakterileri yosunlar derken oksijen cıktı o bu şu evrimleşti yok oldu evrimleşti yok oldu bu hale geldi sonunda dünya sonuna kadar izliyemedim ama Aşılanmak istenen şey ortada ben hayat bilgisi kitabımdan hatırlıyorum yarı insan yarı maymunları ya sizler ? Eğitim sisteminin veya o kitabı hazırlayanın o zamanın bizlerine ve gençlerine aşılamak istedikleri şey ortada demek ki.Neyse uzun uzun yazmak istemiyorum ama burda savunuyorsak birşeyi yaptığımız şeyler olsun bunlar kuru kuruya Tanrı Değil Allah o bu şu demenin anlamı yok Sonuç itibari ile Yaratıcının bundan alınacağını sanmıyorum çümkü ikisindede niyet aynı değil mi ?
sonuç itibarıyla evet bütün kapılar uygulamaya çıkıyor.ama sadece bir yanlış söz konusuyu yani bu tartışma söz konusu değildi de öyle oldu nedense.bizleerin üzerinde tabiki etkileri var birilerinin.kültürel anlamda ve dinsel anlamda asimile edilyoruz bu devam ediyor.yaratıcı kelimesi ulvi büyük bir kelimedir.bu dar anlamlı br kelimeye tabi tutulamaz tabi bu benim düşüncem senin düşüncenede saygılıyım.. -
Konudan konuya atlanıyor ya :B
-
sikiyim tatağınızı
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Ateistlerin inananlara karşı bir antipatisi olmamasına rağmen,
Ne kadar sert çıkmış "dindar" murit / murideler.
Hani zeki insanlar daha konuşarak sorunları çözmeye yatkındır derlerya...
Öyle bir aklıma geldi bir an...
Biraz sakin abi tartışırken.
Ne demek lan ahmak ?
Bana göre de sen tamamen götten sallama birşeye inanıyorsun.
Ama ben sana "Gerzeğe bak lan moron hahahah" diyor muyum ?
-----------------------------Mesajımın sadece bir kısmının alıntı olarak alınmasından rahatsız oldugum için,
Kendi mesajımdan alıntı yaptım...
-
evanescence bunu yazdı:
çok saçma bi saplantı ve konu.ilk başta senin ALLAHA tanrı diye hitap etmen çok yanlış.böyle bişey olması imkansız nerden aldın bu konuyu ki..?tanrı kelimsi hristiyanlıkdan gelme bir kelimedir ve tamamen allah kelimesini karşılamaz-----------------------------
yok daha neler o zaman isa ismide hristiyanlıktan gelmedir cocuklarimiza koymamiz günah..
-
konu nerden nereye hooooop
saçmalamışsınız yine vesselam yaw kardeşim bilmeyen niye konuşlurki anşlamıyorum hey allahım harbi TAHRİBAT a bi şeyhülislam lazım bunun bir yarışmasını yapalım seçilsin bune abigfelen geçen laf atıyo