Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...
-
Arkadaşlar Ahmet Kaya büyük bir solcuydu tamam bunu herkez biliyor ama benim aklımı karıştıran bazı sorular var...
Sürgün yediği dönemlerde siyasi durumlar karışıktı bunuda biliyoruz...
Peki bu adam öldümü...?
Bir çok topluluk ölmediğini sölüyor. Valla doğru olabilir çünkü yurtdışında öldü ve Ailesi cenazesinin ve mezarını Türkiye'ye gelmesini istemedi ... Ve kalp krizinden öldüğü belirtildi bu tür olaylar insalarda az çok şüpe bırakıyor...
Not:Bazı sitelerde öldürüldüğünü öne sürüyor ... (walla ne kdar doğru yanlış bilimiyorum.) he bide solcu deyilim ama arada dinlerim:) -
Hocam bence ölmedi. Öleceği sıralarda (bence sözde) türkiyede yargılanması söz konusuydu. Öldü diye süs verdiler (bence). Kişiliğinden nefret ettiğim fakat şasrkı sözlerinden de bir o kadar hoşlandığım bir adam.
-
öldü...
ayrıca
sesi süper, görüşleri b.ktan
beni eleştirmeyin, benim düşüncem böyle
-
Radyoda yayın yönetmenliği yaptığım günlerde çalınmasını yasaklağım 3 kuruşluk 5 para etmez birisi
-
bende ölmediğini düşünüyorum...:s:)
-
kanı bozuk.
-
inanmıycaksınız ama boyle bı konu acmaya nıyetım vardı
neyse göruşüme gelıcek olursak olmasaydı sonu boyle 8/
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Radyoda yayın yönetmenliği yaptığım günlerde çalınmasını yasaklağım 3 kuruşluk 5 para etmez birisi
-----------------------------aynen katılıyorum. Ayrıca karakterini sevmediğim birinin sanatını asla tasvip etmem bende budur..
-
bilemem ama adamın şarkılar süper be abi bide adam kürtçe şarkı söledi dışlandı sonra pkk lı oldu sanırsam..
-
öldü yada ölmedi fark etmez bedeni ölmüşse olay doğrudur hayır doğru deilse bile kimse görmediğine göre ölü gibi yaşıyordur :W
-
TORN bunu yazdı:
-----------------------------
bilemem ama adamın şarkılar süper be abi bide adam kürtçe şarkı söledi dışlandı sonra pkk lı oldu sanırsam..
-----------------------------yok hocam öyle olsaydı bütün kürtce şarkı söyleyenler pkk lı olurdu
o zaman ahmoş tek hedef olmazdı
mantıklı geliyomu sana sadece şarkı yüzünden olduğu