folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    -----------------------------
    tam bir solcu değil tam bir pkklıydı  iyiki geberdi gitti o pkklıya solcu diyerek solcuların adını kirletmeyin 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı:
    tam bir solcu değil tam bir pkklıydı  iyiki geberdi gitti o pkklıya solcu diyerek solcuların adını kirletmeyin 
    Senin bidiğin solcu tanımı ne bilmiyorum ama sen solcu deyil diye biliyorsan sorun yk...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    nuggets54 bunu yazdı:
    MADDE 3. – Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
    Fiyasko... bak kürtçe kanal bile açtılar ...

ne olmuış açtılarsa eğer açmassan bölücülük hortlar eğer açmassan adamlar derki bunlar bizi nie adam yerine koyamıyo dağdaki itler de bu gariban halkı kandırıcak ve dicekki biz sizin için savaşıyoz der ve ondan sonra keleşi eline verir kendi kendimize bir düşman oluştururuz arkadaşlar pc başından yada kahvehane köşelerinden siyaset yapmak kolay ve eleştirmek ama bunları uygulamak o kadar kolay deil yani ben bu ülkede cumhurbaşkanı,başbakan ve TBMM nin tek güç olduğuna inanmıyom o perdenin arkasında kimbilir kimler var....

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Adı geçen insan için ülkemizde klişeleşmiş bir cümle vardır.

" Düşünceleri berbat, eylem ve fikirlerine katılmıyorum ama, şarkıları ve sözleri mükemmel, ben sadece şarkılarını dinliyorum "

Ama şuda bir gerçektirki; " Dinlemek, benimsemektir "

Size şunu sorayım, genelde devrimci, kominist ideolojiyi benimsemiş bir insan % 99 ihtimalle " Ozan ARİF, Osman ÖZTUNÇ, Mustafa YILDIZDOĞAN " dinlemezler. Neden? Çünkü adı geçen sanatçılar " ÜLKÜCÜ, TÜRK MİLLİYETÇİ " fikri benimsemiş insanlardır. " Bu sanatçıların icra ettikleri eserlerde % 85-90 dünya görüşlerini yansıtan parçalardır. Marksist, Kominist fikre sahip insan bu fikirleri büyük oranda şarkı ve şiirlerine yansıtan ülkücü - milliyetçi sanatçıları benimsemedikleri için dinlemeyi tercih etmezler. 

Siz diyebilirsiniz, Ahmet kaya'nın parçaları çok güzel. Ama şuda bir gerçekki ahmet kaya, " Osman ÖZTUNÇU bana verin, benim safımdaki tüm sanatçıları siz alın diye "

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Şimdi kesinlikle biri adam kürtce şarkı söylediği için dışlandı falan demesin direk söverim onu söyleyeyim !

niye sövüyon bilmiyoruz soruyoz demokrasi farklı fikirlerin tartışılarak doğru sonuca varmaktır........... 

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

valla hacı bilmiomda bence bunlarda solcuların adını kirletiyo bu sağ sol muhabbetine girmek istemem ama bunuda gösterme gereği duydum

http://img261.imageshack.us/my.php?image=afsdadfasd.jpg 

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

ARKADAŞLAR KONU SİYASETE ÇOK DÖNMESİN SİYASİ GÖRÜŞLERE HAKARET ETMEDEN DEVAM EDELİM ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxxmstxxx
    xxxmstxxx's avatar
    Erkek
    ßen çoğu arkadaşa katıLmıyorum yorumu bambaşkaydı. Ayrıca biraz araştırırsanız asLında nasıL düşündüğünü anLayacaksınız. onun sözü '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum '' diyor bunada katıLmıyorsak o ayrı...

(-.-)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

xxxmstxxx bunu yazdı:
    ßen çoğu arkadaşa katıLmıyorum yorumu bambaşkaydı. Ayrıca biraz araştırırsanız asLında nasıL düşündüğünü anLayacaksınız. onun sözü '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum '' diyor bunada katıLmıyorsak o ayrı...

haklısın ama bu adam ''vallah apoyu ozeldım'' dıyo onu napıcaksın :| 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

xxxmstxxx bunu yazdı:

Kardeşim bize 40 yıllık ahmet kayayı öveceğine, öncelikle üniter devlet yapısına uygun olarak, DİYARBAKIR'ın resmi adını kullanırsan sevinirim.

Diyarbekir değil, DİYARBAKIR.

Toplam Hit: 31940 Toplam Mesaj: 217