Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
" Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?
" www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c "
-----------------------------Herkesin sözü özgür madem devlet bırakıp süylüyorsa sorun bizim devletin.Diyiyorki ne biz türkiyeyle nede türk düşmanlıgını yaptık sadece aslını kısaca yaşamak istiyor kürtçe. O zaman o zaman apoyu özledik diyenlerin hepsi yakalansın yada basın önünde süylenmesin.
-
Ahmet kaya gibi hem terörist olup hem demokrasi nutukları atan iki yüzlü herifleri gördükce yaşasın faşizm diyesim geliyor !
-
wedatcan bunu yazdı:
nedemek bu bende senınkini ozaman basgit
-----------------------------tmm holü kızma gerzek herif :|
-
wedatcan bunu yazdı:
hocam tbt de fikrini açıklayan birine bas git denmez.beğenirsin beğenmezsin ayrı mesele.Tartışırsın veya çok aptalca şeylerse adminler gereğini yapar.Ama sen düşüncesini beğenmediğin adama bas git dersen biraz sonra duyucaklarını duyarsın.saygılar. -
Benim öz babamın öz kardeşi yani amcam tuncalide 97 de şehit oldu fakat bu işte bi iş var adamlar amcama kürtler pkklıdır dio e bu nası olucak bunuda bi tartıya koyalım bakalım ne cıkıcak...........
-
1) " Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?
2) Biris saçmalamış, " Asker pkk'ya silah sattı " sen yanlarındamıydın, ( Kanıtlayamayan TOP olsun… )
3) Birisi demiş, kürtler ezildiği için " Apo pichini özledim " demiş. ( Kanıtlayamayan TOP olsun…)
4) Sonuç; Ahmet Kaya, bölücülüğü benimsemiş, bunu şarkılarına yansıtmış, önce TÜRKİYE'ye ve Millete hakaret etmiş, daha sonra avradı kaset çıkarmış ve pazarlama stratejisi ile " Dinle Sevgili Ülkem " diyerek olayı dramatize etmiştir. Kimse kalkıpta bizi aptal yerine koymasın. Bu millet kimlerin ne mal olduklarını biliyor. Ahmet kaya'da hakkettiği sonuca ulaşmıştır.
-
wedatcan bunu yazdı:
Öyle bodozlama herkese küfredilmez. Konuyu bi oku ondan sonra ahkam kes. Senin dümdüz kaydığın adam bu tür konularda nadir yorum yapar. Sen kimsin peki.
-
wedatcan bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Radyoda yayın yönetmenliği yaptığım günlerde çalınmasını yasaklağım 3 kuruşluk 5 para etmez birisi
-----------------------------kardeşim sevmiyosan yorum yapma!
çocuk bak şuna
Tahribat Forum

Derin Konular

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler... düşünceler düşünce kavramını açayım sana. Ahmet kaya hakkında şahsi düşüncelerimizi soruyor çocuk
ama başlıkta sevmiyorsan yorum yapma diye birşey göremedim.
inan şuan şu yazdıklarıma herkes hayret ediyor çünkü beni başka zaman böyle sakin bulamazsın çocuk hadi git kumda oyna bakayım
-
" Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?
-----------------------------Videoyu baştan sona izlesek daha ii olur sadece o söz degil başkasını kötülemeyelim.
-
-----------------------------1) " Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?
2) Biris saçmalamış, " Asker pkk'ya silah sattı " sen yanlarındamıydın, ( Kanıtlayamayan TOP olsun… )
3) Birisi demiş, kürtler ezildiği için " Apo pichini özledim " demiş. ( Kanıtlayamayan TOP olsun…)
4) Sonuç; Ahmet Kaya, bölücülüğü benimsemiş, bunu şarkılarına yansıtmış, önce TÜRKİYE'ye ve Millete hakaret etmiş, daha sonra avradı kaset çıkarmış ve pazarlama stratejisi ile " Dinle Sevgili Ülkem " diyerek olayı dramatize etmiştir. Kimse kalkıpta bizi aptal yerine koymasın. Bu millet kimlerin ne mal olduklarını biliyor. Ahmet kaya'da hakkettiği sonuca ulaşmıştır.
---------------------------
Bnim kanıtım var emekli orgenerallerin flan evlerini altından çıkan silahlar.. veya yerlerin altına gömülü olan silahlar filan bunlar basında gösterildi neyse .... konuya dönemelim konu sapmaya başladı