Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------
bu ülkenın zaten istıhbarat teskılatı falan yok demı herkez bılıyo yaşadıgını bı onlar bılmıyo sasırtıcı :|
-----------------------------sen ajan olsan sölermısın tabı bılmıom dıcekler..
-
mosquit0 bunu yazdı:
bu ülkenın zaten istıhbarat teskılatı falan yok demı herkez bılıyo yaşadıgını bı onlar bılmıyo sasırtıcı :|
Varda ne oluyor abdullah öcalanı bizim istihbarat teşkilatımız mı yakaladı...? -
kollumu salladım toplar oynadı
karataş içinden çete kaynadı
yaşasın urfalılar teslim olmadı
de yürüyü yürü kumandalarım yürü
kumandanlar gidiyor dönmüyor geri
de yürüyü yürü kahramanlarım yürü
kahramanlar gidiyor dönmüyor geri.
tıfıldır hastahane karşı karşı
gavur fransız’ ın bomba atışı
urfa çetelerinin şaha kalkışı
kahramanlar gidiyor dönmüyor geri.adam zamanında bu türküyüde söyledi arkadaşlar.Ahmet Kaya kullanıldı.Benim söylediğim iyi veya kötü Bu ülkeye gelmiş en büyük sanatçılardandı.Eğer birisini eleştirecekseniz yaşadığı zamanı göz önünde bulundurmanız lazım.Pkk nasıl kuruldu,kökeni nedir,hangi ideolojiyi tersten yürüttü,bu adam nasıl birdenbire pkk yandaşı oldu bunları merak ediyorsanız geçirdiği zamanları bir araştırın.Sanatla siyaseti birbirinden ayırın bir zahmet.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------kollumu salladım toplar oynadı
kahramanlar gidiyor dönmüyor geri.adam zamanında bu türküyüde söyledi arkadaşlar.Ahmet Kaya kullanıldı.Benim söylediğim iyi veya kötü Bu ülkeye gelmiş en büyük sanatçılardandı.Eğer birisini eleştirecekseniz yaşadığı zamanı göz önünde bulundurmanız lazım.Pkk nasıl kuruldu,kökeni nedir,hangi ideolojiyi tersten yürüttü,bu adam nasıl birdenbire pkk yandaşı oldu bunları merak ediyorsanız geçirdiği zamanları bir araştırın.Sanatla siyaseti birbirinden ayırın bir zahmet.
hay ben senin o elinı opem bunu yazan elını valla helal işte buuuuu kuralsıııııııııııııız ıste kanıt al Davosa agama söleimde doktoru hazırlasın birilerinden bişi alınacak..
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------kollumu salladım toplar oynadı
Araştırmış zaten arkadaşlar bak link vermişler , http://www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c izledinmi ? Sanatı siyasete karıştıran,ayrımcılık yapan Ahmet Kaya nın kendisidir.
-
sesi çok güzel, şarkılarıda güzel
ama kendisi ibnenin teki..
-
sanatcı biraz gönül insanı olmalıyken kalem icra etmesi gerekirken pislikle ugrasırsa sonucuna katlanır...
yetenegi sesi olan insan kötü olamaz yada kaka işlerle ugraşamaz veya uyusturucu kullanamaz diye bi kuralda yok...
sevmedigim bir insandı, sokaktaki sıradan salak insanların yapmıyacagı bariz aptallıkları yaptıktan sonra ülkemizden kaçmak zorunda kalmasına sevindim...
aylar sonrada haberleri seyrederken ölüm haberi açıklandıgında lahmacun yiyordum, bana normal bişiy gibi geldi ayrandan bi fırt daha cekip spikerin konuşması bitmeden kanalı daha ilginç bişey seyretmek için zaplamıştım (ama lahmacunların tadı hala damagımda daha öle lahmacun yemedimi hatırlıyorum )
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------sesi çok güzel, şarkılarıda güzel
-----------------------------Hacı sende ya sev yada sevme be,sesi güzeldiyoyon sonra lafını sokuyon. Sesi güzelderken hala ou dinliyorsan bence hala muhtaçsın onun şarkılarına.
-
Bana göre Türkiyenin yetiştirdiği nanide sanatçılardan birisiydi, Kürtçe klip yapıcam dediği için neredeyse linç ediliyordu, hakkında bir sürü yalan haber yazıldı ve adamı zorla pkklı yaptılar.
-
KuralsiZ bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------sesi çok güzel, şarkılarıda güzel
-----------------------------Hacı sende ya sev yada sevme be,sesi güzeldiyoyon sonra lafını sokuyon. Sesi güzelderken hala ou dinliyorsan bence hala muhtaçsın onun şarkılarına.
-----------------------------bazılarına cevabı verdik ama hala cevaba cevap vermiooooo...