folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

TORN bunu yazdı:
    -----------------------------

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

1) " Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?

" www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c "

2) Biris saçmalamış, " Asker pkk'ya silah sattı " sen yanlarındamıydın, ( Kanıtlayamayan TOP olsun… )

3) Birisi demiş, kürtler ezildiği için " Apo pichini özledim " demiş. (  Kanıtlayamayan TOP olsun…)

4) Sonuç; Ahmet Kaya, bölücülüğü benimsemiş, bunu şarkılarına yansıtmış, önce TÜRKİYE'ye ve Millete hakaret etmiş, daha sonra avradı kaset çıkarmış ve pazarlama stratejisi ile " Dinle Sevgili Ülkem " diyerek olayı dramatize etmiştir. Kimse kalkıpta bizi aptal yerine koymasın. Bu millet kimlerin ne mal olduklarını biliyor. Ahmet kaya'da hakkettiği sonuca ulaşmıştır

1 harıc hepsını ıspatlatlarım tmm bırde demıs ama ben nedenını soledım hepsını ıspatlarımm mors olma sonra..

Valla ıspatlarsan çok iyi olurdu beklerim sevinirdim ıspatlamanı bekliyom senden hacı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    yine boş bir konu yine birileri kavga edip küfürleşip banlanacak..gereksiz böyle diyaloglar..

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:
    black_lord bunu yazdı:
    Kansızı sevmem ayrıca şarkılarını dinlemeyi dahi hiç hoş karşılamam radyoda yayında çalmak şurda burda açık havada çalmak yüksek sesle başkaları duysun diye dinlemek pkk nın reklamı yapmaktan başka bir halt değil sonuçta dinlerken birkaç kişi olsa dahi duyacaktır DJ_Alper gurur duydum senin gibi biriyle bu toprakta yaşadığıma çünkü bu yaptığını anlamayan insan müsvetteleri çok fazla. Sanat diye savunmayın sanat için yapılmayanları
    Bn şahsen sessini ve duygularını iyi bir biçimde dinleyiciye vediğini inanıyorum ve seviyorum ... 
     Tabi ölüp ölmediğine bir karar veremedim ...

arkadaşlar pkk lı olup olmaması bu ülkeye gelmiş en büyük sanatçılardan biri olduğu gerçeğini değiştirmez.kendisi halkçılıkla ırkçılı ayırt edememiş bir insandır.düşüncesini kişiliğini eleştirinde sanatına sövmeyin adamın.büyük bir yorumcuydu.

İşte bazı arklar  bunu  görmeden yazıyor yada  bilmeden.Arkadaşlar pkk lı olup olmaması bu ülkeye gelmiş en büyük sanatçılardan biri olduğu gerçeğini değiştirmez.kendisi halkçılıkla ırkçılı ayırt edememiş bir insandır.düşüncesini kişiliğini eleştirinde sanatına sövmeyin adamın.büyük bir yorumcuydu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Bırakın sanata, sanatçıya saygıyı da, tartışırken birbirinize saygınız olsun. Komik duruma düşmüşsünüz.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Kişisel özellikleri ve görüşleri bir yana o zaman bu adamın albümü nasıl 40 milyon sattı aklım almadı...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    2pac da yaşıyor.

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

KuralsiZ bunu yazdı:

TORN bunu yazdı:

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

1) " Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?

" www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c "

2) Biris saçmalamış, " Asker pkk'ya silah sattı " sen yanlarındamıydın, ( Kanıtlayamayan TOP olsun… )

3) Birisi demiş, kürtler ezildiği için " Apo pichini özledim " demiş. (  Kanıtlayamayan TOP olsun…)

4) Sonuç; Ahmet Kaya, bölücülüğü benimsemiş, bunu şarkılarına yansıtmış, önce TÜRKİYE'ye ve Millete hakaret etmiş, daha sonra avradı kaset çıkarmış ve pazarlama stratejisi ile " Dinle Sevgili Ülkem " diyerek olayı dramatize etmiştir. Kimse kalkıpta bizi aptal yerine koymasın. Bu millet kimlerin ne mal olduklarını biliyor. Ahmet kaya'da hakkettiği sonuca ulaşmıştır

1 harıc hepsını ıspatlatlarım tmm bırde demıs ama ben nedenını soledım hepsını ıspatlarımm mors olma sonra..

Valla ıspatlarsan çok iyi olurdu beklerim sevinirdim ıspatlamanı bekliyom senden hacı.

tmm sen kaşındın...2-evet askerin hepsi yaptı demıom ama  bu velı kucuk pkknın kurulması ıcın apoya 2 mılyon dolar verdiii..iddianameye bak anlarsınve bide bu cukurlardan cıkartılan silahlar var hesabı sen yap kendilerini de savunmuyolar dıolar kı susma hakkımı kullanıyomm..alsana 2..

3 ü zaten yazmıştım doru deılmı...benım amcam kurt ve tuncelıde sehıt oldu once bunu söliim..bu ahmet kaya denen adam veya sanatcı veya terörist neden önceleri barış yanlısıydı sonra pkklı ibine oldu cünkü dışlandı kürtçe şarkı söledi kovalandı..ne yapsın baska ona para veren ibineler kendi safhına cektı gel deıler sana bız sahıp cıkıoz dedıler...ıspatı ıse konserde dıoku benı mecbur bıraktılar dıo aynı konserde..

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

KuralsiZ bunu yazdı:

HolyReform bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:
    black_lord bunu yazdı:
    Kansızı sevmem ayrıca şarkılarını dinlemeyi dahi hiç hoş karşılamam radyoda yayında çalmak şurda burda açık havada çalmak yüksek sesle başkaları duysun diye dinlemek pkk nın reklamı yapmaktan başka bir halt değil sonuçta dinlerken birkaç kişi olsa dahi duyacaktır DJ_Alper gurur duydum senin gibi biriyle bu toprakta yaşadığıma çünkü bu yaptığını anlamayan insan müsvetteleri çok fazla. Sanat diye savunmayın sanat için yapılmayanları
    Bn şahsen sessini ve duygularını iyi bir biçimde dinleyiciye vediğini inanıyorum ve seviyorum ... 
     Tabi ölüp ölmediğine bir karar veremedim ...

arkadaşlar pkk lı olup olmaması bu ülkeye gelmiş en büyük sanatçılardan biri olduğu gerçeğini değiştirmez.kendisi halkçılıkla ırkçılı ayırt edememiş bir insandır.düşüncesini kişiliğini eleştirinde sanatına sövmeyin adamın.büyük bir yorumcuydu.

İşte bazı arklar  bunu  görmeden yazıyor yada  bilmeden.Arkadaşlar pkk lı olup olmaması bu ülkeye gelmiş en büyük sanatçılardan biri olduğu gerçeğini değiştirmez.kendisi halkçılıkla ırkçılı ayırt edememiş bir insandır.düşüncesini kişiliğini eleştirinde sanatına sövmeyin adamın.büyük bir yorumcuydu.

Adam pkk lı sonra çıkıp 2 güzel laf edecek sanatı at edip sürecek milletin üzerine sonrada büyük sanatçı diyeceğiz öylemi bakın bu senaryo çok tanıdık değiştireyim

Adam ne idüğü belirsiz sonra çıkıp 2 güzel namuslu laf edecek islamiyeti at edip sürecek milletin üzerine...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Siyasi görüşlerinizi vurgulamayın yaw
    Bazı insanlar da eğer yaşıyorsa avrupada pkk sorumlusudur diyor ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    bu ülkenın zaten istıhbarat teskılatı falan yok demı herkez bılıyo yaşadıgını bı onlar bılmıyo sasırtıcı :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
Toplam Hit: 31950 Toplam Mesaj: 217