folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

TORN bunu yazdı:
    -----------------------------

KuralsiZ bunu yazdı:

sivil_padisah bunu yazdı:

sesi çok güzel, şarkılarıda güzel

ama kendisi ibnenin teki..

Hacı sende  ya sev yada sevme be,sesi güzeldiyoyon sonra lafını sokuyon. Sesi  güzelderken hala ou dinliyorsan bence hala muhtaçsın  onun şarkılarına.

bazılarına cevabı verdik ama hala cevaba cevap vermiooooo... 

Seviyeli ve düzgün cevap olursa düzgün  bir  konuşa olsaydı her türlü cevap  gelirdi benden  hacı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Walla bu ülke adamı herşey yapar ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Zamanında sırf albümünde kürtçe şarkı var diye hakarete uğrayan birisine çok kolay laf atabiliyosunuz peki ama  fikri ne olursa olsun şimdiki gibi orası burası oynayan tipler gibi döneklik yapmayan bir adamı bu kadar kolay nasıl harcıyosunuz.Fikrini adam gibi söylüyordu.Hele o dönemlerde.pkk yandaşı olmadan önce demokrasinin parmak çoğunluğu olarak anlaşıldığı günlerde ne düşünüyorsa yazdı söyledi.Birçok kişinin yapamadığını yaptı adam ne o kıskandnız mı zorunuza mı gitti?şimdi lider dediğiniz adamlar yapamıyor bunu dimi?

kötüsünü kabulleniyosanız iyisinide kabulleneceksiniz.yani burda pkk yandaşı savunmuyorum ben,sorunum tek düzelikle.sürü psikolojisi sarmış milleti.biri bişey diyo avukatı geliyo sonra öbürünün avukatı... toplayın hepsininin özeti 4 cümle.

ettirmem kardeşim ahmet kayanın şarkılarına laf ettirmem,sanatçılığına laf edemezsiniz.öyle ülkesine bu kadar katkı sağlamış bir insanın bu kadar kolay harcandığı tek ülke Türkiyedir.bir duruma geldiki millet artık bok atamayacağı insanlar oldumu gözünü dağlara çeviriyor.teröristleri sadece dağlarda aramayın.Sanatını ayrı ideolojisini ayrı değerlendirin hatta ideolojisini birlikte kınayalım ama şarkıları şiirleri harika.hatta burda hakaret edenlerin çoğu dinlerdi Ahmet kaya'yı yapmadım benden iyi mi bileceksin dese de biliyorum kardeşim dinlerdiniz işte

edit: daha fazla şey yazmam isteyen istediğini desin,bu adamı zorla vatan haini yapanlar aynaya baktıklarında karşıda bi yüz görüyor mu acaba?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

yok övmüyorum doğruyu dedim, dinlemiyorumda zaten.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

Zamanında sırf albümünde kürtçe şarkı var diye hakarete uğrayan birisine çok kolay laf atabiliyosunuz peki ama  fikri ne olursa olsun şimdiki gibi orası burası oynayan tipler gibi döneklik yapmayan bir adamı bu kadar kolay nasıl harcıyosunuz.Fikrini adam gibi söylüyordu.Hele o dönemlerde.pkk yandaşı olmadan önce demokrasinin parmak çoğunluğu olarak anlaşıldığı günlerde ne düşünüyorsa yazdı söyledi.Birçok kişinin yapamadığını yaptı adam ne o kıskandnız mı zorunuza mı gitti?şimdi lider dediğiniz adamlar yapamıyor bunu dimi?

kötüsünü kabulleniyosanız iyisinide kabulleneceksiniz.yani burda pkk yandaşı savunmuyorum ben,sorunum tek düzelikle.sürü psikolojisi sarmış milleti.biri bişey diyo avukatı geliyo sonra öbürünün avukatı... toplayın hepsininin özeti 4 cümle.

ettirmem kardeşim ahmet kayanın şarkılarına laf ettirmem,sanatçılığına laf edemezsiniz.öyle ülkesine bu kadar katkı sağlamış bir insanın bu kadar kolay harcandığı tek ülke Türkiyedir.bir duruma geldiki millet artık bok atamayacağı insanlar oldumu gözünü dağlara çeviriyor.teröristleri sadece dağlarda aramayın.Sanatını ayrı ideolojisini ayrı değerlendirin hatta ideolojisini birlikte kınayalım ama şarkıları şiirleri harika.hatta burda hakaret edenlerin çoğu dinlerdi Ahmet kaya'yı yapmadım benden iyi mi bileceksin dese de biliyorum kardeşim dinlerdiniz işte

edit: daha fazla şey yazmam isteyen istediğini desin,bu adamı zorla vatan haini yapanlar aynaya baktıklarında karşıda bi yüz görüyor mu acaba?

çok güzel yazmışın harika peki ya bilmediklerin...

şerefsiz kurşunuyla bir TC askeri geliyor adlı şarkısı amator biri tarafından PKK özel konserinde çekildikten sonra bütün herşey başladı olayın kürtçe şarkılarla alakası yok..sonra askeriye bi gecede tüm kayıtları topladı..vatandaşlık davası açıldı bazı şeyleri ört bas ettiler döneminde televizyon seyredenler o görüntüleri sadece 1 kereye mahsus olmak üzere izledi sonra kanallar basıldı ve toplatıldı herşey..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Beyler bir gün başa gelirsem her şeyi deyiştircem ahada burda sölüyorum ...:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek
    Burda tartışıyoz  şu konuyu hiç bir şeyden haberi olmayanda gelip direk siyasete atıyor. Hocam davos uyara uyara hala herkes  siyasete götürüyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    yuh be ne yazdınız bu kadar ölmüş adamın arkasından :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

sivil_padisah bunu yazdı:

sesi çok güzel, şarkılarıda güzel

ama kendisi ibnenin teki..

Hacı sen ölmüşe laf atıyon küfür ediyon  bişi degil biz yorum yapıyoruz ki bir  birimizin fikrini ögrenelim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Bn uyardım walla gerisini düşünmem ama daha kmse ölüp ölmediği hakkında derin bir konuşma yapmadı...
Toplam Hit: 31943 Toplam Mesaj: 217