folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar Ahmet Kaya büyük bir solcuydu tamam bunu herkez biliyor  ama benim aklımı karıştıran bazı sorular var...
    Sürgün yediği dönemlerde siyasi durumlar karışıktı bunuda biliyoruz...

Peki bu adam öldümü...?
    Bir çok topluluk ölmediğini sölüyor. Valla doğru olabilir çünkü yurtdışında öldü ve Ailesi cenazesinin ve mezarını Türkiye'ye gelmesini istemedi ... Ve kalp krizinden öldüğü belirtildi bu tür olaylar insalarda az çok şüpe bırakıyor...

Not:Bazı sitelerde öldürüldüğünü öne sürüyor ... (walla ne kdar doğru yanlış bilimiyorum.) he bide solcu deyilim ama arada dinlerim:)      

van minit davos :)

aklın karışmasın  , bak ne demiş kendisi.

Nedir bu başımdaki felaket
    Kırk yıldır sefalette bu ahmet
    Kefenimi alın dikin bir zahmet
    Gömün beni, gömün beni bir başıma

Susamıyorum, susamıyorum
    Elimde değil susamıyorum...

sağ olsa biryerlerden çıkardı dayanamazdı,susmazdı.

kendi düşüncemide söyleyeyim kişiliğine değil şarkılarına hastayım . 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Siyasi görüşlere küfür etme kişiliğinizi aşmadığınız sürece sizi küfre teşvik eden düşünceler her zaman varolacaktır.Siz var ediyorsunuz ve ağlıyorsunuz.

+

Kişiliğine değil de şarkılarına hastaymışlarmışmış.

Türkiye'de sanatıyla yaşamı örtüşen söylediğiyle yaşadıkları birbirini tutan tek insan oydu.Haklı olduğunu kendisine itiraf edeyenler olmalı bu şarkılarını sevenler...

Ahmet Kaya Ahmed Arif'in düşüncelerinin çocuğu ve Ahmed Arifi en büyük şairlerden biri olarak kabul eden sizler neden Ahmet Kaya'yı anlamakta güçlük çekiyorsunuz.İlla

http://www.ntvhaber.org/haber_detay.asp?haberID=7614

bu haberdeki gerçekleşincemi küfürbazların kafasına dank! edecek,büyük insandı diyecekler.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

bazı kaynaklarda Ahmet kayanın eylül dolaylarında MHP için çalıştığı söylenmektedir  ve kendisi KÜRTÇE bilmemektedir

kaldıki dışlanmasından ötürü olacakki asiliği daha bir alevlendi ( şahsi  düşüncem )  heee  nedir ne değildir beni ilgilendirirmi yok,  siyasi görüşü  beni bağlamaz, ama sevdiğim  parçalarınıda dinlerim şimdi ahmet kayayı  boykat edersek  ideolojisi için  ozaman  bir çok kişiyi silmemiz  gerekmektedir. kendisini severmiyim sorusuna verebileceğim  en net cevap şu olur :  Tanımaya çalışıyorum, kulakdan dolma bilgilerle  bir insan hakkında  hüküm kılmak ve cezalandırmak ne insanlığa  yakışır nede adelete,  hee bu şu demek değildir "ben ahmat kayayı  savunuyorum,  asla!  savunmuyorum sadece farklı bir bakış açısı ile  yaklaşıyorum.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Radyoda yayın yönetmenliği yaptığım günlerde çalınmasını yasaklağım 3 kuruşluk 5 para etmez birisi
    ilk defa sana katılıyom bak :D ahmet kaya hakkında çookk detaylı yorumlar yapardım ama küfürden dolayı banlanırım...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

hep şey derim

Dağda terörist, yollarda masum ezilmiş vatandaş,mecliste politikacı bide sanatcı oldular başımıza

pkk lı demek illa dağda askerlerimize saldıranlar mı anlamadım ki

bugun ahmet kayayı sevmem şarkıları severim derseniz onu desteklemiş olmazmısınız ?

sonraki nesilde dtp lileri sevmem ama görüşleri güzel diye çıkarlar

zaten polisler karalanmaya başaldı bile

polise taş sopa atıolar polis yakalayıp adamlara isimlerini unutturuo 

yok polis çok güç kullanıo falan

ne kaldı geriye anlamadım ki

tek alamadıkları doğu kaldı heralde kürdistanıda kurdurunda tam olsn

Fırsat

Kürde fırsat verme yarab, Sulha sultan olmasın,
    Ayağını çarık sıksın Asla iflah olmasın.
    Vur masasına al haracını karnı doymasın
    Ol o çeşmeden rum içsin, yunan içsin,
    Kürde nasip etme Yarab

Yavuz Sultan Selim

buda nette gezerken denk geldiğim bi şiir ne kadar doğru bilemem..

www.yesilgrow.com - Growshop
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Fırsat

Kürde fırsat verme yarab, Sulha sultan olmasın,
    Ayağını çarık sıksın Asla iflah olmasın.
    Vur masasına al haracını karnı doymasın
    Ol o çeşmeden rum içsin, yunan içsin,
    Kürde nasip etme Yarab

Yavuz Sultan Selim

bence hiç bir şekilde  gerçeği yansıtmıyor  kaldiki  bir padişah onuda es geçtim Allah'a inanan  bir müslüman  böyle bir ayrımcılık  asla hapmaz.

Herk ırkın pisliği vardır !

Mevzu derin | Papikolas Planet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Malesef milletçe bize zarar verene ister gizli isterse normal yoldan destek veren bir ülkeyiz.Örneğin nobel ödülü alan Orhan Pamuk adlı kişi ülkemiz hakkında abuk subuk konuştu fakat hala gidip kitaplarını alanlar var.Bunun dışında gerek gizli gerekse açık bir şekilde terör örgütlerine yardım eden sanatçılar mevcut.Ama biz hala onlara para kazandırma derdindeyiz.Nedendir anlamıyorum sonuçta sen bu ülkenin vatandaşısın ve ülkene birisi zarar veriyorsa sende onu kınamalısın.Malesef bazı kişiler çıkıp işte bu adam ülkeden sürgün edildi.İşte bu sürgün olmasının nedenidir gibi birçok saçma düşünceler kafalarında üretmişler.Ona bakarsanız Serveti Fünün dönemlerindeki bazı yazarlar.Hükümeti eleştirdi ve bunun sonucunda ülkesinden Maltaya sürgün edildiler.Peki bu kişiler vatana ihanet eden kişilerle bir olup ülkesine laf attımı tabiki hayır.Yani ben buna asla katılmıyorum.Çok vatanını seven biri olsaydı sürgün edildiğinde Serveti Fünün yazarları gibi sanat için sanat anlayışını gerçekleştirebilirdi.Fakat Ahmet Kaya zaten içinde düşündüğü şeyleri burda değilde orda söyledi.Sonuçta senin ülkene zarar veren terör örgütünü övdü.Ben bu kişiyi dinlemem.Yaptığı sanat filanda beni ilgilendirmez.Çünkü bir kere ülkeme yanlış yapmış birisi benim gözümde 0 dır.Bazıları ise doğruları söyleyenlere Faşo kelimelerini desin.Hiçte umrumda değil.Bu ülkede Devrimci geçinen bir takım insanlar terör örgütünün propagandasını yaptı.Ülkesine karşı yapılan herhangi bir davranış ne Devrimcilikle ne Solculukla uzaktan yakından alakası yoktur.Asıl olarak Vatan Hayinidir bu kişi.Çünkü hiçbir siyasi düşünce ülkeni vur kır parçala git terörist ol demez.Bu adamlarada Devrimci,Solcu diyenleri kınıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    RuzgaR bunu yazdı:

Siyasi görüşlere küfür etme kişiliğinizi aşmadığınız sürece sizi küfre teşvik eden düşünceler her zaman varolacaktır.Siz var ediyorsunuz ve ağlıyorsunuz.

+

Kişiliğine değil de şarkılarına hastaymışlarmışmış.

Türkiye'de sanatıyla yaşamı örtüşen söylediğiyle yaşadıkları birbirini tutan tek insan oydu.Haklı olduğunu kendisine itiraf edeyenler olmalı bu şarkılarını sevenler...

Ahmet Kaya Ahmed Arif'in düşüncelerinin çocuğu ve Ahmed Arifi en büyük şairlerden biri olarak kabul eden sizler neden Ahmet Kaya'yı anlamakta güçlük çekiyorsunuz.İlla

http://www.ntvhaber.org/haber_detay.asp?haberID=7614

bu haberdeki gerçekleşincemi küfürbazların kafasına dank! edecek,büyük insandı diyecekler.

Kişiliğine değilde şarkılarına hastayım ,bunda yanlış olan nedir onu anlamadım.

"düşüncelerine değilde şarkılarına hastayım"

deseydim yukardaki yorumunda tamamen haklı olabilirdin ki kimse kimsenin kişiliğine veya düşüncesine hasta olmak zorunda değildir.

üstelik düşüncelerinin bir kısmına katılır bir kısmına katılmam buda ayrı bir konudur .

kürtçe şarkı isteğine,düşüncesine ve özgürlüğüne  katılır apoyu özledik düşüncesine ise katılmam .

anladın?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    Ahmet Kaya ile ilgili sadece tek bir düşüncem var. Şarkıları beni başka âlemlere götürüyor. Gerisi ilgilendirmiyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

bebek katili özleyen orospu evladı ve hala bu pici haklı cıkarmaya calısan var bunlar pkklı değilse bende turk değilim

zamanında katletti giresun evladi zaman gelince yine katledicek isyancilari merak etmeyin 

Toplam Hit: 31944 Toplam Mesaj: 217