folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

mosquit0 bunu yazdı:

Davos bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:

xxxmstxxx bunu yazdı:
    ßen çoğu arkadaşa katıLmıyorum yorumu bambaşkaydı. Ayrıca biraz araştırırsanız asLında nasıL düşündüğünü anLayacaksınız. onun sözü '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum '' diyor bunada katıLmıyorsak o ayrı...

haklısın ama bu adam ''vallah apoyu ozeldım'' dıyo onu napıcaksın :|

Ben duymadım öle bişey herkez kanıtlanına kadar masumdur ...

sımdı masum olmaması lazım dedıgıne gore hoca demı

O zaman aç kör gözünüde gör.Herifler sabahtan beri link veriyor.Aç izle.Aç googlede arat gör.Sonra sacma sapan konuşup daha çok kendini rezil etme.

nerenle okuyon lae 3 sayfanın sonundakı postumdan ıtıbaren takıp et konuyu ondan sonra yazdıgım postan alıtı yap! kendını fazla rezıl etme sende

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    BEYLER HERKEZ DÜŞÜNEREK YORUM YAZSIN SONRA PİŞMAN OLAMAYALIM...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

Davos bunu yazdı:
    mosquit0 bunu yazdı:

xxxmstxxx bunu yazdı:
    ßen çoğu arkadaşa katıLmıyorum yorumu bambaşkaydı. Ayrıca biraz araştırırsanız asLında nasıL düşündüğünü anLayacaksınız. onun sözü '' ben bu ülkeyi bölmekten değil kardeşçe eşit haklardan bahsediyorum '' diyor bunada katıLmıyorsak o ayrı...

haklısın ama bu adam ''vallah apoyu ozeldım'' dıyo onu napıcaksın :|

Ben duymadım öle bişey herkez kanıtlanına kadar masumdur ...

sımdı masum olmaması lazım dedıgıne gore hoca demı

O zaman aç kör gözünüde gör.Herifler sabahtan beri link veriyor.Aç izle.Aç googlede arat gör.Sonra sacma sapan konuşup daha çok kendini rezil etme.

nerenle okuyon lae 3 sayfanın sonundakı postumdan ıtıbaren takıp et konuyu ondan sonra yazdıgım postan alıtı yap! kendını fazla rezıl etme sende

Hocam sen ne diyorsun ya  ?

Ben o yazıyı " Ben duymadım öle bişey herkez kanıtlanına kadar masumdur ..."  

diyen elemana yazdım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    Kansızı sevmem ayrıca şarkılarını dinlemeyi dahi hiç hoş karşılamam radyoda yayında çalmak şurda burda açık havada çalmak yüksek sesle başkaları duysun diye dinlemek pkk nın reklamı yapmaktan başka bir halt değil sonuçta dinlerken birkaç kişi olsa dahi duyacaktır DJ_Alper gurur duydum senin gibi biriyle bu toprakta yaşadığıma çünkü bu yaptığını anlamayan insan müsvetteleri çok fazla. Sanat diye savunmayın sanat için yapılmayanları
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    keşke Tüm  dj ler alper kadar bu konuda bilinçli olsa helal olsun valla

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lijitsu
    Lijitsu's avatar
    Erkek
    aynen dinlerim gerisine karısmam insanlardan banane simdi size soruyorum bunu soyledikten sonra belki alıntı yapar laf edersiniz ama lutfen etmeyin rica ediyorum cunku kimseyle tartısma niyetim yok :) 1. ornek olarak ahmet kayayı sesini begendigimiz halde kisiliginden dolayı dinlemedik diyelim tamam mı ama o zamanda yabancı muzik dinlememeniz lazım neden diye sorarsanız bi kere anladıgınızdan tam emin olmadan bi sarkıyı dinlerseniz o sarkıda ne diyor bilmezsiniz belki dinlediginiz o yabancı adamda baska ulkedeki bir orgutun sarkılarını yapıyordur ama siz onu keyifle dinlersiniz cunku sesini begenmissinizdir,iste cogunluk olarak ahmet kayayı dinliyenlerde boyle belki kisiligini sevmeyiz elestirilerimiz olur ama yinede sesi guzeldir ve keyif aldırır sesi icin dinlenir bence bu tarz seyleri bırakmak gerek 21. y.y artık  bu tarz seyler komik degil mi ahmet kayayı elestirecegimize uzaya bi uyduda biz yollasaydık bizim zararımıza mı olurdu kendi icimizde kavga yerine birlik ve beraberlik olsa biim zararımıza mı olurdu ama ben bisey den eminim aslında butun bunlar bizim elimizde degil birileri oynatıyor biz sadece oynuyoruz ama unutmamak gerek kazanan biz degil oynatan oluyor bizde bosa gecirdigimize yanıyoruz zamanı suan emin olun bi sokaga cıkın biraz dolasın degil yıllar 1 saat daha fazla yasamak icin nelerini veriyo millet neyse kısacası ben bu tarz seylerin bizi birlige sevk etmedigine aksine daha cok boldugune inanıyorum gercekten ama gercekten tartısmak istemem lutfen gereksiz mesaj yazmayın saygılar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TORN
    TORN's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

1) " Valla apo'yu özledik " dememişmi ? Eğer dediyse, demediğini iddia eden TOP olsun mu?

" www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c "

2) Biris saçmalamış, " Asker pkk'ya silah sattı " sen yanlarındamıydın, ( Kanıtlayamayan TOP olsun… )

3) Birisi demiş, kürtler ezildiği için " Apo pichini özledim " demiş. (  Kanıtlayamayan TOP olsun…)

4) Sonuç; Ahmet Kaya, bölücülüğü benimsemiş, bunu şarkılarına yansıtmış, önce TÜRKİYE'ye ve Millete hakaret etmiş, daha sonra avradı kaset çıkarmış ve pazarlama stratejisi ile " Dinle Sevgili Ülkem " diyerek olayı dramatize etmiştir. Kimse kalkıpta bizi aptal yerine koymasın. Bu millet kimlerin ne mal olduklarını biliyor. Ahmet kaya'da hakkettiği sonuca ulaşmıştır

1 harıc hepsını ıspatlatlarım tmm bırde demıs ama ben nedenını soledım hepsını ıspatlarımm mors olma sonra..

Eger o an güneş yoksa dünyanda.Cama nefesınle buğu yapıp güneş çizmelisin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Adı geçen insan için ülkemizde klişeleşmiş bir cümle vardır.

" Düşünceleri berbat, eylem ve fikirlerine katılmıyorum ama, şarkıları ve sözleri mükemmel, ben sadece şarkılarını dinliyorum "

Ama şuda bir gerçektirki; " Dinlemek, benimsemektir "

Size şunu sorayım, genelde devrimci, kominist ideolojiyi benimsemiş bir insan % 99 ihtimalle " Ozan ARİF, Osman ÖZTUNÇ, Mustafa YILDIZDOĞAN " dinlemezler. Neden? Çünkü adı geçen sanatçılar " ÜLKÜCÜ, TÜRK MİLLİYETÇİ " fikri benimsemiş insanlardır. " Bu sanatçıların icra ettikleri eserlerde % 85-90 dünya görüşlerini yansıtan parçalardır. Marksist, Kominist fikre sahip insan bu fikirleri büyük oranda şarkı ve şiirlerine yansıtan ülkücü - milliyetçi sanatçıları benimsemedikleri için dinlemeyi tercih etmezler. 

Siz diyebilirsiniz, Ahmet kaya'nın parçaları çok güzel. Ama şuda bir gerçekki ahmet kaya, " Osman ÖZTUNÇU bana verin, benim safımdaki tüm sanatçıları siz alın diye "

Bu dediklerim konusunda aynı fikre sahip dostlar görmek beni sevindirdi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    black_lord bunu yazdı:
    Kansızı sevmem ayrıca şarkılarını dinlemeyi dahi hiç hoş karşılamam radyoda yayında çalmak şurda burda açık havada çalmak yüksek sesle başkaları duysun diye dinlemek pkk nın reklamı yapmaktan başka bir halt değil sonuçta dinlerken birkaç kişi olsa dahi duyacaktır DJ_Alper gurur duydum senin gibi biriyle bu toprakta yaşadığıma çünkü bu yaptığını anlamayan insan müsvetteleri çok fazla. Sanat diye savunmayın sanat için yapılmayanları
    Bn şahsen sessini ve duygularını iyi bir biçimde dinleyiciye vediğini inanıyorum ve seviyorum ... 
     Tabi ölüp ölmediğine bir karar veremedim ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Davos bunu yazdı:
    black_lord bunu yazdı:
    Bn şahsen sessini ve duygularını iyi bir biçimde dinleyiciye vediğini inanıyorum ve seviyorum ... 
     Tabi ölüp ölmediğine bir karar veremedim ...

arkadaşlar pkk lı olup olmaması bu ülkeye gelmiş en büyük sanatçılardan biri olduğu gerçeğini değiştirmez.kendisi halkçılıkla ırkçılı ayırt edememiş bir insandır.düşüncesini kişiliğini eleştirinde sanatına sövmeyin adamın.büyük bir yorumcuydu.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 28872 Toplam Mesaj: 217